Şimdi Ara

Dövüş Arkadaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.
    Aramızda çeşitli dövüş sporları/sanatları ile uğraşanlar vardır.Birbirimizi geliştirmek amacı ile böyle bir başlık açmak istedim.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, amatör olarak birkaç dövüş sanatı ile ilgileniyorum amacım herkes gibi kendimi geliştirmek, bana bu konuda katkıda bulunan kişi veya kişilere aynı hizmeti/yardımı sunmak.
    Örneğin, oturduğum bölgeye yakın ciddi oranda belli spor alanlarında kendini geliştirmiş olan kişiler ile belli zamanlarda buluşup bir nevi bir spor salonuna gider gibi belli bölgelerde buluşarak bir yardımlaşma oluşturmak ve daha çok sokakta karşılaşacağımız durumlara ithafen ne gibi savunma veya saldırı teknikleri uygulayabiliriz bu sorunun cevabını pekiştirmek, ani durumlara karşı refleks oluşturma gibi yetenekler kazanabilmek amacı ile bu başlığı açmak istedim.
    Eğer benimle aynı görüş ve beklentide olan ayrıca birbirimizi geliştirmek dışında hiçbir maddi beklentisi olmayan kişiler varsa lütfen benimle iletişime geçin.
    Bir whatsapp grubu da kurabiliriz.
    Bir nevi dövüş klubu filmindeki gibi bir durum düşünebiliriz ama amacımız bir birbirimize kesinlikle hasar vermek olmamalı.

    Not: Belirttiğim gibi amatörüm, olabildiğince kavgaya karışmamaya çalışan bir insanım ama kendimi de ciddi anlamda bu yola adamak isteyen bir yapıya sahibim.

    İyi günler dilerim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.