Şimdi Ara

Dövme Yaptırdım [SS'li] Yaptırıcaklara Tavsiyeler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kötü pis şeyleri insan neden yaparkı anlamıyorum abuk sbuk şeyler baykuşu koluna yaptın şimdi çok havalısın herkes ooo dövme yaptırdı diyecek blok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Hocam işçilik için nekadar ödedin bu arada seçtiğin model sanki biraz sönük kalmış tamamlattır kolu istersen?

500. Merak etme sadece baykuşla kalmayacak elime para geçtikçe tek kolu tamamlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

quote:

Hocam işçilik için nekadar ödedin bu arada seçtiğin model sanki biraz sönük kalmış tamamlattır kolu istersen?

500. Merak etme sadece baykuşla kalmayacak elime para geçtikçe tek kolu tamamlayacağım.

tavsiyem bicepslerden aşağısına yazı ve çok abartmadan görsel materyal yaptır çok renkli ve karmaşık şekiller önkolda güzel durmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

quote:

tavsiyem bicepslerden aşağısına yazı ve çok abartmadan görsel materyal yaptır çok renkli ve karmaşık şekiller önkolda güzel durmuyor.

İlk resimde baykuş un altında kırmızı bi çizgi var. Onun olduğu yere bunun biraz daha incesini yaptırmak istiyorum.

Dövme Yaptırdım [SS'li] Yaptırıcaklara Tavsiyeler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chonch -- 19 Ağustos 2015; 19:28:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.