Bildirim
Dövme Yaptırcam Tavsiye :s x)) (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
Teşekkürler =) . Bu tarz resimli güzel örnekler olursa sevinirim -
Ben internetten bir dosya bulmustum zamanında.1 gb sadece dövme fotografları vardı.Kategorilere göre ayrılmıs bicimde öyle bişeyler arastır bulursun internette.
O şeyi ömür boyu tasıyacaksın.Gerci sildirme olayları gittikçe kolaylasıyor sanırsam.Lazer teknolojisi vs neyse fazla anlamam.Tavsiyem öyle iki dakikada gördügün şeye karar verme.Ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatlarından dolayı bir süre daha düşünmüyorum.Fiyatlar hakkında bilginiz nedir ortalama ne kadar tutuyor bunlar. -
iyi bir yerde makina acilir fiyati yaklasik 100 tl. dövme büyüdükce fiyat artar. -
Bende otlanayım bu topicten (: -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
-
Şaka maka en iyi dövme bence budur.
-
dövmeyi bence yaptırma iyi bir şey olmadığını şimdi anlatsamda pek faydası olmıyacak ama bence yaptırma ilerde anlarsın benden söylemesi. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
bu adamı bi öpüyorlar banyoda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X