Şimdi Ara

Dövme Şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dövme yapıtıracağım. Aklımda bir kaç model var. Ancak aklıma takılan bir şey var. "Celtic Tatto"lar var. Bu grup bağlılığı falan ifade ediyor. Ancak seçim yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü bir topluluğun,tarikatın yada bir örgütün simgesini seçme olasılığımız da var Celtic'ler arasından. Benim öğrenmek istediğim anlamları hakkında bilginiz var mı? Ayrıca 8 kilemelik bir cümle için ve 5 harfli bir kelime için, kısacası dövme de kullanılmak için font önerilerinizi öğrenmek istiyorum. Aramice, Rus,Yunan ve japon alfabesi var aklımda. Farklı önerileriniz var mı bu konuda? Sonuçta ha diyince silinmiyor. Sildirmeye gerek duymayacağım kelimeler bunlar cünkü. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenia -- 7 Haziran 2011; 17:25:08 >

• Haşa günah
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonobel

Haşa günah

Konu uçmasın diye dini açıdan bir uyarı eklemedim. Günahı boynuma
  • Japon harfleri yaptırmada ne yaptırırsan yaptır.Anlamlarını bilmiyorum bahsettiğin tarz dövmelerin.Lakin eğer yazı fontu arıyorsan Elf'çeyi öneririm:) (J.R.R. Tolkien'in yarattığı Orta Dünya'daki elflerin kullanmış olduğu alfabedir.Dünya dillerine hakim bir arkadaşı ile yaratılmış bir dil.)

• @Oprichniki

Teşekkür ederim önerin için. Eve gidince bakarım artık. Şuan web filtre olduğu için araştırmak içimden gelmiyor.

@gala2626

Rastlamıştım o dövmeye de beni bozar yaw melek falan Kendi tasarımlarım var onlrdan birini de yaptırabilirim. Özgün birşeyler olsun istiyorum.
  • Kendi tasarımın olması çok daha iyidir çünkü başkasında görmezsin ve sevdiğin bir şeydir :) Bende bir aralar dövme yaptırmayı düşünüyordum.7 yaşından beri bana lakap olarak Pire diyorlar. Orta okulda da matematik dersinde görmüş olduğum pi sayısından dolayı JT-Re olarak tag kullanıyordum (nette falan) başka eklemelerle dirsek altına pi işareti yaptırmayı düşündüm sonra da araya başka şeyler geldi biraz hevesim kaçtı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 7 Haziran 2011; 17:56:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kemal Atatürk'ün imzasını yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah4

Kemal Atatürk'ün imzasını yaptır.

Hadi ordan seksi Bence dövmeyi yaptıracağın adam daha iyi bilir bu sorduğun soruların cevaplarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah4

Kemal Atatürk'ün imzasını yaptır.

Hadi ordan seksi Bence dövmeyi yaptıracağın adam daha iyi bilir bu sorduğun soruların cevaplarını.

ne dediğini anlayamadım ?
  • po--rno film yıldızlarındaki gibi arka bel kısmına (kalçalara doğru) melek kanatları yaptırabilirsin
  • bu dövme kaça patlar fikri olan var mı ?

Dövme Şekli
  • @Oprichniki dediğin gibi kendi yaptığım şekil olsa daha iyi olur heralde.

@abdullah4 özgün olsun istiyorum. herkes de görebileceğim bir şey. anlamlı ama çok göz önünde bulunması anlamsızlaştırıyor.

@D3XTER onun bileceğinden şüpheliyim. Yine de şansımı deneyeceğim bakalım. Ama büyük ihtimalle kendi tasarımım olacak.
  • Adam dövmeciyse bilmesi gerekir. Ömrü boyunca o simgelerle uğraşmış sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.