Şimdi Ara

Dövme işinden anlayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel gelmiş gözüne bir şey sanmışsın o dövmeyi ama yaptır o dövmeyi o dövmeden sıkılıcaksın adım gibi eminim özentilik geçicidir. anlamı olan bir şeyleri hatırlatıcak ve kişiye özgü olmalıdır dövme
  • gözüne dövme yapan bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Derinin içine igne sokuyorlar ya para verseler yaptırmam ben . Zaten askere gitmediyseniz önermiyorum askerde dövme yüzünden çok eziyet yapıyorlar

Hayır aksine eziyetten öte daha çok ilgi gördüm ben askerde. Eskidenmiş o dediğin senin

Dostum al sana en hassas yer boyun bölgesi o acıyı tahmin bile edemezsin

https://store.donanimhaber.com/39/5b/1d/395b1d065f8928f006bbd2888d880395.jpg

Bu dovme hosuma gitti nerde nasil yaptirabilir bunu. Ne sekli bu?

Dövme işinden anlayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk başta herif iğneyi deydirince oha katlanılmaz buna falan diyosunda 5dk ya alışmıştım ben bi süre sonra iğneyi hissetmiyosun. Dövmeyi yaptırıcağın yere ve dövmenin boyuna göre değişir fiyat. Bide bence çok açıkta sürekli gözüken bi yere yaptırma yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Derinin içine igne sokuyorlar ya para verseler yaptırmam ben . Zaten askere gitmediyseniz önermiyorum askerde dövme yüzünden çok eziyet yapıyorlar

Hayır aksine eziyetten öte daha çok ilgi gördüm ben askerde. Eskidenmiş o dediğin senin

Dostum al sana en hassas yer boyun bölgesi o acıyı tahmin bile edemezsin

https://store.donanimhaber.com/39/5b/1d/395b1d065f8928f006bbd2888d880395.jpg

Bu dovme hosuma gitti nerde nasil yaptirabilir bunu. Ne sekli bu?

Dövme işinden anlayan var mı?

Adam gibi kaliteli bi yere gidersen adama istediğin şeyin resmini göstersen yetiyo aslında ama paraya kıyman lazım

• Benim sağ gogsumde sol omzunda ve sirtimda var. Yaptirirken pek acimadi öyle abarttiklari kadar değil. Hepsi 2500e yakın tuttu 2 sene geçti hala yeni gibi. Askerligi bilmiyorum.

• Askerde Dövmesi olanlara RDM deniyor ve tim içersine alınmıyorlar münferit takılıyorlar münferit oldukları için timlerin bulunduğu bölgelerde ayak işlerini bunlar yapıyor sadece dövme değil faça uyuşturucu alkol bağımlılarıda rdm sınıfına giriyor 5 sene önce böyleydi yani
  • önceliğin askerlik falan olmasın boşver sürünsende rahatta yapsan elbet bitecek ama o dövme ömür boyu üstünde kalacak. şuan önem vermen gereken tek nokta kaliteli bir yer sakın ucuz diye kalitesiz bir yere yaptırma acıyıda dövme yaparken bol bol vazelin sürdürerek bir derece idare edebilirsin :D
  • Dövme yaptiracaksan bence senin için özel bir anlamı olmalı

• Luffy

• Vay arkadaş 1 sene olmuş nerdeyse O dövmeden vazgeçtim, daha sade bir şey yaptırma hevesim var bir yıldır ama dövmeye verecek param yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.