Şimdi Ara

Dövme bakımı hakkında bilgisi olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu sabah bu hale geldi boyalar kalkmış dökülme aşaması bunu hiç kaşınmıyor şu anda bende soymuyorum kendimi dökülecek

http://www.hizliresimyukle.com/image/PlZs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazelin + streç film ile yıkansana...

• ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle yapmayı düşünüyorumda cumartesi 5 te yaptırdım dövmeyi ne zaman normal bir duş alabilicem

• İlk 1 hafta sürekli pomad sür.Hiç kuru kalmasın.2. haftadan itibaren vazelin sürmeye başla.Dövmenin üstünü kapama sürekli hava alsın.Bi' 7 gün 10 gün geçsin öyle girersin duşa.
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    Hocam okula gittiğimde dövmenin üstünü hırka ile kapatıyorum kısa kollu oldugu için gözükmesin diye sorun olurmu

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Rteizmir35

Hocam bu sabah bu hale geldi boyalar kalkmış dökülme aşaması bunu hiç kaşınmıyor şu anda bende soymuyorum kendimi dökülecek

http://www.hizliresimyukle.com/image/PlZs

Durumu iyi hocam kaşıntı olcak diye bi şey yok siz onu hafif sabunla suyla temizleyin ama

• Shark1 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam sabah furacin sürmüştüm şimdi gidip bepanthol pişik merhemi aldım onu sürmeye başladım

• 2 dövmem var, ikisi de hiç kabuk tutmadı sürekli nemlendir 2 hafta falan, dusa girerken de ilk 1 hafta folyoyu bantla bulunan yere öyle gir, kabuk tutmasa da oluyor gayet saglıklı tam renginde, günese cıkmamaya calıs, sürekli peceteyle üstündeki boyayı temizleyip tekrar nemlendirici sür
  • EternalShine kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün üste dogru giden 2 çizgi kalkmıştı dövmemin üzerinden kabuk dökmeye başladı yani 1. Sayfada arkadaşa resim atmıştım bakabilirmisiniz durumu iyimi birde bepanthol pişik merhemi sürerken o kalkan boyalar çıktı ordan sorun olmaz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

rte dövmesi yaptırdıysan kabuklanmaz hacı, iltihaplanır o yakında

• quote:

Hocam bugün üste dogru giden 2 çizgi kalkmıştı dövmemin üzerinden kabuk dökmeye başladı yani 1. Sayfada arkadaşa resim atmıştım bakabilirmisiniz durumu iyimi birde bepanthol pişik merhemi sürerken o kalkan boyalar çıktı ordan sorun olmaz dimi

Bayagı saglıklı görünüyo merak etme. o boyalar 1 hafta boyunca cıkacak hiç sorun olmaz peçeteyle iyice temizle 3-4 saatte bir sonra tekrar sür krem sürekli nemli tutmaya calıs iyi bak günese cıkartma rengini korur
  • EternalShine kullanıcısına yanıt
    Dövme çok kötü bir hal aldı boyaları dökülülüyor kremi sürdüğümde yarın dövmecite gidicem rötüş yapmasını istiycem

• saçma sapan kremler sürüyorsunuz vücut ilaçla tepkimeye girip boyayı atınca ağlıyorsunuz.son halinin resmini koy,golden arrow dövme kremi var bulabilirsen ondan al bastıra bastıra sür.önce bi resim at bakayım.
  • CyberSurfer kullanıcısına yanıt
    Bepanthol sürmeye başladım zaten onu önerdiler furacini bıraktım buyur buda son hali

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/17/imagebe1a5.jpg

• quote:

Bepanthol sürmeye başladım zaten onu önerdiler furacini bıraktım buyur buda son hali

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/17/imagebe1a5.jpg

Tıbbi ilaç sürme arkadaşım.Golden arrow firması bu işe özgü bu iş için krem üretmekte.ondan al.şuan bir terslik göremiyorum dövmede.en kötü bulamadıysan golden arrowu bepanthen plus al onu bastırarak sür.eline pul pul siyahlıklar gelecek,o normal.ama bastıra bastıra sür.ek olarak kaşıntı bende de hiç bir dövme yaptırışımda olmadı.

• Kahretsin.. No pain no gain.. Kaçın ben oyalarım.
  • Dovme her deride farkli tepki gosterebilir.Benim dovmecim kesinlikle bepanthol yerine pomad kullan demisti mesela.

• bepanthen plus sürmeye devam et 15 gün sür. 1. haftadan sonra vazelin sürüp duşa girebilirsin.

• CyberSurfer kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bugün dövmecime gittim kol bölgesinde bozulan ilk seni gördüm drfi dövmem iltihap kapmış öyle söyledi salı günü 10. Gün olacak salı günü gel üzerinden geçelim dedi umarım dövme yine bozulmaz sanırın bepanthol veya madecassol alıp sürmeye devam edicem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.