Şimdi Ara

Döviz Makas Aralığı En Düşük Olan Bankalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye ve dünyada aktif olarak kazançlarını yaptıkları yatırım ile sürdüren kişileri yakından ilgilendiren bir terim olarak makas aralığı döviz ya da altın gibi yatırım araçlarının alım ve satım fiyatları arasındaki fiyat farkıdır. Bu işlem forekste aktif olarak kullanılan tabirlerden biri olan spread olarakta biliniyor. Yatırım aracının alış ve satış fiyatı arasındaki fark ne kadar düşük miktarda olursa yatırımcı o kadar kâra geçer. Tabii ki bankalarda olan makas aralığı ise bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Bazı bankalar çok yüksek makas aralığı sunarken bazıları çok düşük makas aralığı sunuyor. Döviz makas aralığı en az olan bankalar hakkında bilgi sahibi olmanız için yazımızı inceleyebilirsiniz.

    Bankalara Göre Döviz Makas Aralığı

    Her banka farklı döviz makas aralığı sunduğu için aşağıda bankaların makas aralığı ile ilgili bilgilere yer verilmiştir.

    Kuveyttürk Senin Bankan Makas Aralığı

    Senin Bankan makas aralığı konusunda yatırımcılara en avantajlı teklifleri sunan bankalardan biridir. Aynı zamanda banka iş günleri 24 saat boyunca yatırım yapılmasına olanak tanıyor. Tabii ki piyasa kapalıysa makas aralığı da bu zamanlarda yüksek oluyor.

    KAYNAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 11 Nisan 2020; 19:46:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.