Şimdi Ara

Dovi 5 Katlı Kitalık - 55 TL Kargo Dahil - Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün elime ulaşmadan yazmak istemedim. Az önce kurulumu bitirdim ve paylaşayım dedim. 1 günde kargoya verildi.

55TL Kargo dahil:http://www.hepsiburada.com/dovi-5-rafli-kitaplik-p-MBDOVIBESRAFK

Kutusu ve malzeme kalitesi gerçekten iyi. Daha önce çok kez mobilya ürünü aldım, en kolay montajı yapılanlardan biriydi.

5 katlı, arka raflı.
    Derinliği 20 cm değil 25 cm.
    Bu ürün: 175*60*25,5 cm // bu fiyat aralığındaki diğer ürünler: 169*55*20 cm

Tavsiye olunur...
    Edit: kitaplık boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkftp -- 30 Ocak 2016; 22:53:13 >

• n11 de 49 dan satılıyor ara ara . bende 49dan aldım memnunum
  • Ben de ggden şunu sipariş etmiştim geçen hafta açıkcası pek sağlam ürün değil attım köşeye http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/5-bolmeli-parlak-beyaz-kitaplik-arkaliksiz-204788214 bu iyiyse sipariş verelim
  • 20 cm'liklere büyük kitaplar sığmıyor.
  • Bir adet aldım, teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci için ideal.. bunun eski tip samba rengi ebatları aynı öğrenciyken 2 adet 60 liraya almıştım..
    okul hayatımı bu kitaplıklarla geçirdim.. çok dağınıklığımı topladılar.. biraz deforme olmuşlardı ama
    iş görüyolardı adedini 20 liradan satmıştım yine öğrenci arkadaşlara..
  • Var mı kullanıp memnun olan, öğrenciyim alabilirim
    edit: hepsiburada yorumlarına bakarak almaya karar verdim.
    arıyordum bayadır kitaplık bu fiyattan aşağı pek yok zaten olanlarda küçük.
    teşekkürler haber verdiğiniz için sonunda kitaplarım adam gibi bir kitaplıkta duracaklar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 31 Ocak 2016; 10:19:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baltascar kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlam değil derken açıklarmısınız,bende beyaz bir kitaplık almayı düşünüyorum.
  • Hep bu fiyatlara zaten ben de a101 den 45-50 gibi bir rakama almıştım 170*60*23 ebatlarda adore idi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogokce -- 1 Şubat 2016; 1:12:53 >
  • Karcemaskas kullanıcısına yanıt
    hocam arkalıksız olduğu için denge problemi var ek işlem yaparak sağlamlaştırabilirsiniz. kullanılan malzeme de pek kaliteli değil tabii fiyat 40tl göz ardı edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Var mı kullanıp memnun olan, öğrenciyim alabilirim
    teşekkürler haber verdiğiniz için sonunda kitaplarım adam gibi bir kitaplıkta duracaklar:)

tecrübeyle sabittir hepsiburada olumsuz yorumları yayınlamıyor sakın hepsiburada nın yorumlarına kanmayın. En sağlam yorumlar yine bu forumda

• fatihkilic25 kullanıcısına yanıt
    yola çıktı bile.Çok süper birşey beklemiyorum.Büyük kitaplarımıda koyabileceğim bir kitaplık yeterdi benim için.
    Oda bu oldu:)
  • erkftp kullanıcısına yanıt
    şu ürün nasıl hocam ? 49.90 tl
    http://urun.n11.com/kitaplik/furniture-world-b101-5-bolme-beyaz-kitaplik-arkalikli-model-P88873438

edit= daha ucuzu varmış, 39 liraya
    http://urun.n11.com/kitaplik/mobideco-5-rafli-kitaplik-P88812985

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Şubat 2016; 14:27:55 >

• Ben bu ürünü sipariş verdim.2 gün sonra elime ulaştı.Ürün haliyle çok kaliteli değil.Ürünü montaj yaparken boyasında ufak ufak soyulmalar oluyor.Kaliteli bir ürün arıyorsanız tavsiye etmem.

Ama bu fiyata bence çok iyi ayrıca kurulumuda kolay.(İçinde çıkan kurulum kağıdı hatalı)

http://urun.n11.com/kitaplik/furniture-world-b101-5-bolme-beyaz-kitaplik-arkalikli-model-P88873438
  • Bende uzun zamandır uygun fiyatlı bir kitaplık arıyordum ilan için teşekkür ederim size güvendim bir adet sipariş verdim hepsiburada nın yorumlarına baktım 42 tane olumlu yorum vardı umarım güzel birşey çıkar beni birkaç yıl götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Var mı kullanıp memnun olan, öğrenciyim alabilirim

tecrübeyle sabittir hepsiburada olumsuz yorumları yayınlamıyor sakın hepsiburada nın yorumlarına kanmayın. En sağlam yorumlar yine bu forumda

Hepsiburada yorumlarına kesinlikle güvenmeyin bizim kötü olmayan sadece ürünün eksikliklerini söylediğimiz şeyleri bile yayınlamıyorlar.

• bende verdim sipariş hemen kargoya vermişler gelsin bakalım nasılmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.