Şimdi Ara

Dove Sabun ve sivilceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4-5 yıldır sivilceler ile başım dertte 2 kere Doktora gittim krem ilaç verdi geçmedi.
    Dove sabun aldım(mavi) biraz azaltmaya başladı sanki şimdi bitti.
    Gittim yeşilinden aldım sizce kullanmalımıyım
    Etki eder mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dove Sabunu ve Sivilce

Sivilceler yaygın bir cilt sorunudur ve uygun ürünlerle tedavi edilmelidir. Dove sabunu, sivilcelere iyi gelip gelmediği konusunda sıklıkla tartışılan bir üründür.

Dove Sabunu Sivilcelere İyi Gelir mi?

Dove sabunu, sivilceleri tedavi etmek için özel olarak tasarlanmamıştır. Bununla birlikte, bazı kişiler Dove sabununu kullanarak sivilcelerinde iyileşme yaşadıklarını bildirmiştir. Bunun nedeni, Dove sabununda kurutucu olmayan, yumuşak temizleyiciler bulunmasıdır. Bu temizleyiciler cildi tahriş etmeden fazla yağı ve kiri temizlemeye yardımcı olabilir.

Dove Sabunu Sivilce Yapar mı?

Bazı kişiler Dove sabununu kullandıktan sonra sivilcelerinde artış yaşadıklarını bildirmektedir. Bunun nedeni, bazı Dove sabunlarında komedojenik bileşenler bulunabilmesidir. Komedojenik bileşenler gözenekleri tıkayabilir ve sivilce oluşumuna yol açabilir.

Eğer sivilceye yatkın bir cildin varsa, Dove sabunu kullanmadan önce bir cilt doktoruna danışman önemlidir. Cilt doktorun, cildin için en uygun ürünleri önerebilir.

Genel olarak, Dove sabunu sivilceleri tedavi etmek için etkili bir çözüm olmayabilir. Ancak, bazı kişiler onu cildi tahriş etmeden temizlemek için kullanabilir. Sivilceye yatkın bir cildin varsa, Dove sabununu kullanmadan önce bir cilt doktoruna danışmak en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ASILMAYI BIRAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegezgini*

ASILMAYI BIRAK

Gerçekten bir alakası yok bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey fakat gelde bunu geri kafalı türklere anlat

• sivilce çoğunlukla kepekten olur, başında kepek varsa kepekli saçınla uyuma, kepek uyurken yastığına dökülür oradan suratına yapışıp sivilce yapar, sivilcelerden kurtulmak için yastık kılıfını sık sık değiştir, yüzünü hangi sabunla yıkadığının hiçbir önemi yok önemli olan sık sık yıkaman, lif yada doğal süngerlerden kullanarak yıkarsan daha iyi sonuç alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

sivilce çoğunlukla kepekten olur, başında kepek varsa kepekli saçınla uyuma, kepek uyurken yastığına dökülür oradan suratına yapışıp sivilce yapar, sivilcelerden kurtulmak için yastık kılıfını sık sık değiştir, yüzünü hangi sabunla yıkadığının hiçbir önemi yok önemli olan sık sık yıkaman, lif yada doğal süngerlerden kullanarak yıkarsan daha iyi sonuç alırsın.

Çok teşekkür ederim bunu dikkate alacağım.

• zeytinyağı sabunu veya kayısı sabunu al kullan yüzün pul pul dökülecek derileri ama sivilce falan hiçbişey bırakmaz 3-5 sene evvel kullanmıştım 3lira falan sabun hergün yatmadan önce kullan sivilce çıkmaz düzenli kullandn vakit (çekirdek çerez vs hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: Netanders

quote:

Orijinalden alıntı: gecegezgini*

ASILMAYI BIRAK

Gerçekten bir alakası yok bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey fakat gelde bunu geri kafalı türklere anlat

deneme yanılma yöntemiyle pek çok kez denedim bilim adamları halt etmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur333

zeytinyağı sabunu veya kayısı sabunu al kullan yüzün pul pul dökülecek derileri ama sivilce falan hiçbişey bırakmaz 3-5 sene evvel kullanmıştım 3lira falan sabun hergün yatmadan önce kullan sivilce çıkmaz düzenli kullandn vakit (çekirdek çerez vs hariç)

Bunu da deneyeceğim teşekkür ederim.

• o sabunun yeşilinden bende de var el sabunu sanıp almıştım ama bayadır gene kullanıyorum sakal var sivilce yok hiç çıkmıyor arada bir bi tane çıkıyor oda hemen göçüp gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.