Şimdi Ara

Dovahkiin vs Rivyalı Geralt kim alır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir taraftan Skyrimdeki karakterimiz ejderdoğan diger dildeki adiyla Dovahkiin diger taraftan Witcher'dan Rivyalı Geralt. Bu iki karakter bir vs atsa kendi gucleri baz alinarak, sizce hangisi üstün gelir?

    Ben iki oyunuda oynamis birisi olarak Dovahkiin diyorum. Geralta nazaran hikaye ilerledikce daha çeşitli gucler kazanıyor 20 den fazla nida ve büyü öğrenebiliyor. Geraltında güçleri hikaye ilerledikce güçleniyor ama dedigim gibi Dovahkiin' deki nidalar daha bi güçlü sanki. Hani en olmadi Odahvingi çağırır..



  • Dovahkin bir çeşit yaratık sayılır geralt işi yaratık kesmek ki zaten nihaların benzeri geraltta da var.Hiç belli olmaz diyorum.
  • Ejderdoğan'ın kuvvetli pasif ve agresif nidaları olmasına rağmen (canavar summonlayan, görünmez olmasını ama saldıramamasına sebep olan vb.) Geralt'ın ona karşı kullanabileceği pek çok karşı silahı var. Dovahkiin'in uzaktan yay ile indirmeye çalışması hiçbir işe yaramaz çünkü Geralt kitaplarda pek çok defa ona doğru atılan (bir seferinde Dandelion'a karşı atılan iki farklı oku savuşturmayı başarmıştı, hayatında ilk defa yapmış olsa bile) okları rahatlıkla geri çevirebiliyor. Kılıç düellosunda Dovahkiin'in pek bir şansı olduğunu düşünmüyorum Geralt'a karşı (bahsettiğimiz son Ejderdoğan olmalı çünkü birden fazla Dragonborn var) çünkü 3. oyunda (oyunu oynamamış olsam bile) Geralt'ın Imlerith, Caranthir ve Eredin gibileriyle yakın mesafe düellosuna girdiğini görüyoruz. Geralt'ın kullanabileceği yağları ve kılıç tozları, gümüş kılıcı (canavarlara karşı) ve büyüleri bulunması onu bu savaşta üstün kılıyor benim kanımca.




  • Odahving'i de keser Geralt of Rivia:) Özel yağlanmış kılıcıyla; Odahving zayıflatıcı iksiriyle.
  • Yanlız özel tozlu karışımlar simyalar dovahkiinde de fazlasıyla var. Güçler dışında simyayı ele alacaksak kendi zırh silahlarını da ele almalıyız. Nitekim geralt en iyi zırh silah ekipmanı ile gelse bile dovahkiin miraakın kılıcı, büyü kıran kalkan ve deadric armor ile tek atabilir rivyalı geralta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.