Şimdi Ara

Double kullanımı mysql ve c#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar c# windows application yapıyorum ve database olarak mysql kullanıyorum.

Şöyle bir sorun var. double değere bekleyen textboxa tam sayı girdiğim zaman ( örnek 12, 13 ,45 vb ) bir hata almadan başarılı bir şekilde veritabanına girmiş olduğum tam sayı değerini ekliyorm ama eğer double bekleyen yere kesirli bir sayı girdim mi ( örnek 12,4 veya 45,67 veya ... ) hata mesajı alıyorum. Bunun nedeni nedir ve bunu nasıl halledebilirim.

Teşekkürler...

• 1-) alanismi double (5,3) gibi tamamlamalısın virgulden once max 5 virgulden sonra max 3 gibi (ama sınır koymasanda olur)

2-) degerler "." (nokta) ile girilmeli. "," (virgül) ile değil...

Update tabloadi set alanismi = 555.532 gibi
  • Aynı durum benim de başıma geldi. Konuyu hortlatıp buraya yazayım, belki birilerinin işine yarar.

İşletim Sisteminin Bölge ve Dil Seçeneklerinden Ondalık sayıları , yerine . ile ayırmasını seçerseniz sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sscheme

Aynı durum benim de başıma geldi. Konuyu hortlatıp buraya yazayım, belki birilerinin işine yarar.

İşletim Sisteminin Bölge ve Dil Seçeneklerinden Ondalık sayıları , yerine . ile ayırmasını seçerseniz sorun çözülecektir.

4 senelik bi hortlatma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.