Şimdi Ara

Double Jungle New Meta? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

quote:

Orijinalden alıntı: Only God Can Slain Me

biz beş jungle denedik bi ganga beş kişi gidiyoruz düşün. (DÜŞÜNEMEDİ)

beş kişi cangıl oynadıysanız kime ganga gittiniz ?

Gang dediğin olay zaten karşı takımın oyuncusuna yapılan birşeydir. Bunda anormal bişey yok.

O zaman şöyle sorayım.Hangi laneye kime yardıma gittiniz ?
  • yeniler bilmez s1'in finalinde m5 double jungle yapmıştı^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: issen03

bence gereksiz bot lane deki adc nin karşısında agresif bir support yani leona yada lulu gibi bir support varsa fazla dayanamaz verir o lane i.

tristana yapabilir bence ben daha önce yaptım 2-3 başarılı gangtan sonra lane tutulabiliyor
  • adcyi kurtarmanın yolu ise solo topa vayne gider. Aşağı koridora da solo top gider.
  •  Double Jungle New Meta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqcastle

adcyi kurtarmanın yolu ise solo topa vayne gider. Aşağı koridora da solo top gider.

İşte aranan kan
  • NEW META DEMİŞ BİRDE ZUHAHAA
  • Jungle daha zenginleştirmeli bence bunun için. 2 adım atsan ya kendi, ya rakip junglerla karşılaşırsın, bi bakacaksın mavi yok...
    Diksimaov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XionBlue kullanıcısına yanıt
    şimdi dedidğin iyi güzeldebunu yapmakgerçekten çokzordur ve 1 tanesı manasız bır hero olması lazım aynı zamanda o manasız heronun yanıdanda 1 supp olması lazım veo supp sun botu sadece solo bırakmaması lazım @XionBlue
  • Nunu+shaco gibi junglerlar ile olabilir. Birisi tamamen counter jungle-gank için oynayabilir yani.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Bi kaç kere yaşadım bu durumu rank da ve hepside win. İkisinde de botta solo adc oynadım bir ez bir cait ( adc de berbatımdır) ezilmedim de . Sizce nasıl olur yararı zararı nelerdir? Bence güzel oluyor çünkü beklenmedik anda eşit sayıya yada üstün sayına ulaşınca güzel baskınlarla iyi skorlar yapılabilir. aynı anda 2 jungle'ın gelmesi kadar op birşey olabilir mi ? Benim oyunda biri Hecarim biri Amumu idi. Hesabını siz yapın

2 jungleyi neyle kasacaksın arkadaşım?

Yeni meta falan değil biri trolledi millette yeni meta bu diye tutturdu.

2 jungle eşittir botta olmadığın her an adc un farmed kalması ve kill vermesi

• quote:

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Bi kaç kere yaşadım bu durumu rank da ve hepside win. İkisinde de botta solo adc oynadım bir ez bir cait ( adc de berbatımdır) ezilmedim de . Sizce nasıl olur yararı zararı nelerdir? Bence güzel oluyor çünkü beklenmedik anda eşit sayıya yada üstün sayına ulaşınca güzel baskınlarla iyi skorlar yapılabilir. aynı anda 2 jungle'ın gelmesi kadar op birşey olabilir mi ? Benim oyunda biri Hecarim biri Amumu idi. Hesabını siz yapın

2 jungleyi neyle kasacaksın arkadaşım?

Yeni meta falan değil biri trolledi millette yeni meta bu diye tutturdu.

2 jungle eşittir botta olmadığın her an adc un farmed kalması ve kill vermesi

Bak dostum o new meta işin espirisi trolleyecek yer arıyorsun ben sadece sizle bu konu hakkında toplu konusmak tartışmak için açtım bu konuyu. Ama yok olmuyor. Sizle böyle şeyler yapılmıyor.

• s2'de de yapılan taktikti.
    Önemli olan nokta 2junglerınızdan en az birinin rahat counter jungle yapabilen Nunu,Ww,Lee Sin gibi bir şampiyon olması gerek. Hele ki karşı tarafın jungle'ı Amumu,Zac gibi early cleari kötü bir jungler ise etkisi kat be kat artar. Doğru yapıldığında karşı jungle'a kan ağlatır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gang dediğin olay zaten karşı takımın oyuncusuna yapılan birşeydir. Bunda anormal bişey yok.

KArdeşim bu oyun 10 kişilik 5 vs 5. Adamlar 5 junlge yaptıysa 3 lanedeki karşı rakibin karşısında rakipğ yoktur kim kuleye yaklaşmışa gidip gang atmışlardır bu kadar hayal gücün yokmu senin ? Kime gang attınız diyor ya töbe töbe

• zor, riskli, sıkıntılı, adc ye fatmagül yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

quote:

quote:

quote:

quote:

KArdeşim bu oyun 10 kişilik 5 vs 5. Adamlar 5 junlge yaptıysa 3 lanedeki karşı rakibin karşısında rakipğ yoktur kim kuleye yaklaşmışa gidip gang atmışlardır bu kadar hayal gücün yokmu senin ? Kime gang attınız diyor ya töbe töbe

Anlatmaya değmiyor boşverin siz tamam.

• Ranked Team de olur solo/duo da low elo da ADC feedler yüksek elo da yemezler.

• Support junglerı supportlasa ?
  • westteyken 5 arkadaş çok yapardık lee- nunu harika oluyodu. lee red olan bölge, nunu blue olan bölge ve o lane gang atardi. tr de yapalım dedik, karşıda jungle olmadığı için çok rahat oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.