Şimdi Ara

Double Jungle New Meta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç kere yaşadım bu durumu rank da ve hepside win. İkisinde de botta solo adc oynadım bir ez bir cait ( adc de berbatımdır) ezilmedim de . Sizce nasıl olur yararı zararı nelerdir? Bence güzel oluyor çünkü beklenmedik anda eşit sayıya yada üstün sayına ulaşınca güzel baskınlarla iyi skorlar yapılabilir. aynı anda 2 jungle'ın gelmesi kadar op birşey olabilir mi ? Benim oyunda biri Hecarim biri Amumu idi. Hesabını siz yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XionBlue -- 2 Temmuz 2013; 23:44:12 >

• biz beş jungle denedik bi ganga beş kişi gidiyoruz düşün. (DÜŞÜNEMEDİ)
  • bence gereksiz bot lane deki adc nin karşısında agresif bir support yani leona yada lulu gibi bir support varsa fazla dayanamaz verir o lane i.
  • agresif sup yoksa olur. hem bottaki adc level üstünlüğü kurar expini paylaşmaz.
  • Bota agresif sup, 1 tane normal jungle, 1 tane adc jungle, 1 tane top, 1 tane mid gibi mi?
  • Olmaz ya. EXP paylaşmaz falan da olmaz. Bana da denk geldi ADC Ezreal oynuyordum. Karşımda Cait. Yani adam farma veya harassa korkuyor. Biraz yaklaşsa ben saldırıya geçecem ve bana saldıramayacak çünkü supportum var
  • İki taraf da aynı metayı kullandıktan sonra hoş olabilir. Veya bu meta uygulanacaksa topa da bota da tank alınır daha uzun dayanma amaçlı. Junglerlar taşır ama adc çöp oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meta Quest 3 128gb
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only God Can Slain Me

biz beş jungle denedik bi ganga beş kişi gidiyoruz düşün. (DÜŞÜNEMEDİ)

• Jungler'lar zaten exp ve gold'a açtır bunu yaparak support'un bile daha hızlı kasmasını sağlayabiliriz
    Ama x2 gank olarak güzel fikir.
  • Birisi mana kullanmayan diğeri de mana kullanan olacaksa olur. Mundo-Voli gibi. Mundo ne yapsın mavi buffı. Zaten öyle oyunlarda birisi hep bota yakın oluyor. Mid ve bot arası gidip geliyor. Diğeri her yere gidiyor. Bottaki adc yalız kalmıyor yani oyun boyu
  • Çift ormancı methoduna sezon 1'den bu yana ara ara şahit olmaktayım. Daha önceden oynadığım "West" sunucusunda daha çok karşıma çıksa da, şu an bulunduğum Türkiye sunucusunda nadiren rastlamaktayım.

Methodun faydalarına gelecek olursak; baskının daha etkili olmasını sağlarken,aşağı koridordaki saldırı gücü taşıyıcımızın yalnız kalmasını ve rakipten az "minion" kesmesine neden oluyor. Ayrıca ormanı turlayan 2 karakterimizin daha yavaş seviye atlamasına sebep oluyor. Bu nedenle bence etkili bir yöntem değil. Ancak düşük seviyeli oyunlarda etkili olabileceği kanısındayım.
  • bot enemye blitz tresh gelsin görürüm o 2 jungleni
  • Nasıl bir bot lane o adc tek yakalayıp parçalayıp atmıyorlar
  • quote:

beş kişi cangıl oynadıysanız kime ganga gittiniz ?
  • Lane swap yapmak gerekir. Takımı ona göre ayarlamak da tabi. Riskli iş.
  • Bir zamanlar roaming taric vardı.
  • Takim olarak oynanirsa gayette oluyor. Birisi nunu olursa bunlardan surekli dragon alabilirsiniz, erken baronu rahat yaparsiniz, rakip jungle oyun disi kalir cok rahat.2 kisi gank atinca kill alma sansi cok fazla artar. Tek sorun adcde oluyor, biraz geride kaliyor ama diger koridorlari kazandiginiz ve baron dragon aldiginiz icin acigi ordan kapatabiliyor. Zevk icin denenebilir keyiflidir gayet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

quote:

beş kişi cangıl oynadıysanız kime ganga gittiniz ?

Gang dediğin olay zaten karşı takımın oyuncusuna yapılan birşeydir. Bunda anormal bişey yok.
  • ADC>Jung
    Sup ise normal oyununa devam etsin.
  • Çin server'ında görmüştüm taaa aylar önce, yeni bir meta değil yani; üstelik öyle nadir yapılmıyordu o sıralar. Kule altı farm yapamayan noob'larla birlikte denenecek bir şey değil fakat iyi bir ADC'niz varsa, rakip support da aggresive değilse (mesela Sona varsa) denenebilir ve gayet etkili oluyor. Yani yapmış olmak için değil doğru şartlarda yapılmalı. Cait eşşek kadar range'e sahip olduğundan kule arkasından hiç harrass yemeden rahatlıkla farm'ını yapabiliyor. Zaten 6 level öncesinden hiç kimsenin totosu kule altına girmeye yemediğinden problem yaşamıyor.

İlk etkisi tabii ki ADC'nin rakip ADC'den daha hızlı bir şekilde kasılabilmesi EXP paylaşmamasından ötürü. İkincisi, kendi jungle'ınız EXP ve gold ihtiyacını karşılamadığından rakip jungler'a dadanmanız ve haliyle rakibin jungler'ını da safdışı bırakabilmeniz. Rakibin jungler'ını kitlediğiniz anda zaten haritanın kontrolü size geçiyor, wraith ve wolf'leri alınca golem dışında hiçbir şeyi kalmıyor ve oldukça geriye düşüyor; haliyle ilk item'ını çıkması bile zor hale geliyor ve gank atamıyor. Üçüncüsü ise takım aşırı mobility hale geliyor 2 tane gezen adam olunca, o kadar gank yiyince lane'deki oyuncular da farm'dan düşüyor haliyle. Dragon ve Baron, buff çalma gibi şeylere değinmiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.