Bildirim
DOuble Hourse 9098 rc helikopter başlangıç için uygun mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Double Horse için kısacası çinli bir oyuncak diyebilirim. Bana göre 300 liranın altı oyuncaktır Hiç deneyiminiz yokmuş anladığım kadarı ile. Similatör farklı, birebir kullanmak çok farklı.
Fiyat 76 lira olmuş, indirim bitmiş sanırım. Sahibinden.com'da uygun fiyatlı bir çok araç var. En azından kırdığınızda üzülmezsiniz. Hepsi aşağı yukarı bir biri ile uyumlu parçaların bu arada...
115986426
47222175 ( 4 kanal denmiş ama bilgim yok. Youtubeden videolarına bakın)
111739193 ( Baktığınız heli)
115322419 (40 cm diyor)
Benim gibi başlangıç için 6 kanal pro heli alma50-60 liralık bir araç ile kontrollere alışın... İşi büyütmek istediğinizde daha profesyonel, kaliteli bir şey edinirsiniz.
Umarım yardımcı olmuşumdur....
-
baktığınız 3 kanallı heliler ile rc modelin pek bir bağlantısı yoktur. 3 kanallı heliyi odanın içerisinde sağdan sola sorunsuz götürürsünüz ama 4 ve üzeri kanallı helilerin kullanımı çok daha farklı dinamiklere dayanır. eğer bu hobiye heli ile başlamak istiyorsanız en az 4 kanallı bir başlangıç modeli almalısınız. örnek olarak walkera cb180d veya q. yedek parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız. iyi forumlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: yaso0646
baktığınız 3 kanallı heliler ile rc modelin pek bir bağlantısı yoktur. 3 kanallı heliyi odanın içerisinde sağdan sola sorunsuz götürürsünüz ama 4 ve üzeri kanallı helilerin kullanımı çok daha farklı dinamiklere dayanır. eğer bu hobiye heli ile başlamak istiyorsanız en az 4 kanallı bir başlangıç modeli almalısınız. örnek olarak walkera cb180d veya q. yedek parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız. iyi forumlar.
Gönül ister tabiki doğru düzgün bir şey almak... Arkadaş ekonomik şeylere bakıyor. Siz 450-500 TL lik ürünlere yönlendiriyorsunuz -
bahsettiğim heliyi 150-200'e rahatlıkla alabilir. 450 ye 6 kanallı 250 lik bir heli alınır. -
Elim alışıncaya kadar, kırılıdığında üzülmeyeceğim bir model düşünüyorum.
Birde ev vb kapalı ortamlarda kullanmayı düşündüğüm için küçük model istedim.
Henüz dışarıda uçurmayı düşünmüyorum ki göstermiş olduğum model esintiye gelmiyormuş zaten. -
Hocam elimde i-heli t 11 modeli var, düşünürseniz PM atın, fiyatı da sizin için uygun hem de büyüklüğü vs. fiyatına göre çok iyi... -
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
Double Horse için kısacası çinli bir oyuncak diyebilirim. Bana göre 300 liranın altı oyuncaktırHiç deneyiminiz yokmuş anladığım kadarı ile. Similatör farklı, birebir kullanmak çok farklı.
Fiyat 76 lira olmuş, indirim bitmiş sanırım. Sahibinden.com'da uygun fiyatlı bir çok araç var. En azından kırdığınızda üzülmezsiniz. Hepsi aşağı yukarı bir biri ile uyumlu parçaların bu arada...
115986426
115322419 (40 cm diyor)
Benim gibi başlangıç için 6 kanal pro heli alma50-60 liralık bir araç ile kontrollere alışın... İşi büyütmek istediğinizde daha profesyonel, kaliteli bir şey edinirsiniz.
İşte bir şey bilmeden konuşmak diye tam olarak buna denir ! Sen ki eğer sahibinden den çok uygun fiyat var diyorsan hiç bir şey bilmiyorsun demektir. Sahibinden den heli alınmaz (V911 dışında).
Eğer düzgün yedek parçası Türkiye de bol bulunan bir heli istiyorsanız V911 öneririm.http://www.sanalpazar.com/V911-Tek-Pervaneli-4.5-Kanal-2.4-Ghz-Rc-Helikopter__isp4436708 Ayrıca satıcının yazdıklarına kanmayın rüzgarda falan hiç bir 3 ve 4 kanallı heli düzgün UÇAMAZ. Eğer bütçeniz varsa bence hiç uğraşmadan simulatör thk sim kumandasıyla çalışın en az 1-2 ay sonra 6 kanal bir clone 450 sınıfı bir heli alabilirsin (Hk-copterx-tarot) .
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 5 Mart 2013; 19:19:21 > -
Ne diyeyim güzel helikopter. Fakat gyro çok işlevsel değil herhalde. Havada stabil bir şekilde askıda kalamıyor gibi.
Bir de yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız diyorsunuz ya. Parça temini nasıl oluyor. İnternetten mi, üretici firmadan mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufkan12
quote:
Double Horse için kısacası çinli bir oyuncak diyebilirim. Bana göre 300 liranın altı oyuncaktırHiç deneyiminiz yokmuş anladığım kadarı ile. Similatör farklı, birebir kullanmak çok farklı.
115986426
115322419 (40 cm diyor)
İşte bir şey bilmeden konuşmak diye tam olarak buna denir ! Sen ki eğer sahibinden den çok uygun fiyat var diyorsan hiç bir şey bilmiyorsun demektir. Sahibinden den heli alınmaz (V911 dışında).
Eğer düzgün yedek parçası Türkiye de bol bulunan bir heli istiyorsanız V911 öneririm.http://www.sanalpazar.com/V911-Tek-Pervaneli-4.5-Kanal-2.4-Ghz-Rc-Helikopter__isp4436708 Ayrıca satıcının yazdıklarına kanmayın rüzgarda falan hiç bir 3 ve 4 kanallı heli düzgün UÇAMAZ. Eğer bütçeniz varsa bence hiç uğraşmadan simulatör thk sim kumandasıyla çalışın en az 1-2 ay sonra 6 kanal bir clone 450 sınıfı bir heli alabilirsin (Hk-copterx-tarot) .
Kafanmı güzel dostum senin? Yazılanları okumuyorsun sanırım? Arkadaş 59TL lik bir modele bakmış. O fiyat bazında model örnekleri sundum arkadaşa.... Biraz okuyun, anlayın... Öyle cevap verin !
Bende bilirim trex serisi model önermeyi ama arkadaşın bilgisi yok. Al 50 liraya. Kırılınca üzülmezdin demişim dikkat ettiysen !
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yusufkan12
quote:
115986426
115322419 (40 cm diyor)
Kafanmı güzel dostum senin? Yazılanları okumuyorsun sanırım? Arkadaş 59TL lik bir modele bakmış. O fiyat bazında model örnekleri sundum arkadaşa.... Biraz okuyun, anlayın... Öyle cevap verin !
Bende bilirim trex serisi model önermeyi ama arkadaşın bilgisi yok. Al 50 liraya. Kırılınca üzülmezdin demişim dikkat ettiysen !
Bu işten biraz anlasaydınız o saçma sapan helikopterleri önermezdiniz. 300 TL nin altı oyuncaksa bu da mı oyuncak ?http://www.banggood.com/Wholesale-Wltoys-V922-2_4g-Flybarless-3d-6ch-Rc-Helicopter-With-Gyro-Rtf-p-55862.html?products_id=55862 . O helikopterlerden birini kim alırsa alsın maximum dayanacağı 3 gün. adam gibi bir v911 alsa 40$ a 20$ yedekle beraber garantili en az 1 ay sorunsuz uçar.
-
http://www.banggood.com/Wholesale-Double-Horse-9098-3-Channel-Led-Flashlight-Gyro-Remote-Control-Rc-Helicopter-p-36745.html
aynısı 30 dolar ve free shipping yaklaşık 55 lira
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X