Şimdi Ara

Dotacılara Hero Resimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUYRUN photobucket den secin beğenin...

yahu bu kadar şeyi tek tek kaydetmemi beklemiyosun heralde diyenler:

Paket Olarak -upshare-

Paket Olarak -rapid-

önizleme:

Dotacılara Hero Resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 8 Şubat 2008; 20:34:39 >

• dotacı aranıyor
  • oooo cok güzelmiş eline sağlık dostum :D
  • cok sükür bi kisi bulduk...
  • dota süper oyundur bence teşekürler bu arada
  • Arkadaşlar DotA çok karmaşık bi oyun ... Anlatabilcek bi' kişi veya TD oynayan insanlar varsa benim
    Warcraft Frozen Throne(Reign of Chaos'a çok girmiyorum)ID:erdem2706 Northrend'deyim orjinal oyun
    Battle.Net'ten oynuyorum.Çok 'Custom Games' oynayan yok Türklerden...
    Yoruma gelince:Resimler güzelmiş bunlar concept art'mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem2706

Arkadaşlar DotA çok karmaşık bi oyun ... Anlatabilcek bi' kişi veya TD oynayan insanlar varsa benim
    Warcraft Frozen Throne(Reign of Chaos'a çok girmiyorum)ID:erdem2706 Northrend'deyim orjinal oyun
    Battle.Net'ten oynuyorum.Çok 'Custom Games' oynayan yok Türklerden...
    Yoruma gelince:Resimler güzelmiş bunlar concept art'mı?

eet toparlama resimler. genelde deviantart'dan. dotayı wepla ve eurobattleda oynuyorum malesef...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL skinim gitmiş?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ellerine sağlık. Şu loading kısmındaki gibi güzel ve kaliteli çalışmalar olsa çok güzel olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Ellerine sağlık. Şu loading kısmındaki gibi güzel ve kaliteli çalışmalar olsa çok güzel olacak...

ama o dota temalı oluyo genelde. ben hero ağırlıklı olsun istedim. bi ara öylelerini de eklerim belki...
  • Ben senden istediğimden demedim, beğenmediğimden de demedim Yanlış anladıysan kusura bakma. Ben zaten bunları da indirmedim, o dota temalı dediklerini de indirmeyeceğim ama arayanlar vardır. En azından Masaüstüne koymak için arayan bir çok arkadaşım hali hazırda mevcut ancak ben yıllardır dota oynayan biri de olsam kendi yaptığım çalışmaları masa üstüne koyuyorum zaten
  • yaw yanlış falan anlamadım. tabi ki de benden istemedin. derleme olarak koyarım dedim ben de tavsiyene karşılık
  • ben sunu anlamıyorum : Traxex'te balon gibi gogus varken loading screenlerde ve bu fotolarda sanki ufacıkmıs gibi gosteriliyor.Halbuki Traxex'te kafasından buyuk gogus var.Altta orta-sol yerdeki fotodan rahatca goruluyor bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coleyenema

ben sunu anlamıyorum : Traxex'te balon gibi gogus varken loading screenlerde ve bu fotolarda sanki ufacıkmıs gibi gosteriliyor.Halbuki Traxex'te kafasından buyuk gogus var.Altta orta-sol yerdeki fotodan rahatca goruluyor bu

hepimiz bu konudan muzdaribiz...
  • Resimler guzel saol

http://www.youtube.com/watch?v=RSYT6CCo7sI Bu da benim videı izlerseniz sevinirim yorumlarınızı esirgemeyin
  • Saol
  • Cok saol kardes
  • Evet mutabıkız

Hele o Heronun altta portresi yok mu portresi... ohhşş mis çat çat ehem çok gerçekçi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Evet mutabıkız

Hele o Heronun altta portresi yok mu portresi... ohhşş mis çat çat ehem çok gerçekçi...

eğer aynı görüşteyiz demek istesem senin dediğin şeyi demek istemiş olurdum. ama ben aynı sorundan yakınıyoruz demek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 22 Şubat 2008; 17:30:33 >
  • senin verdiğin linkler resim içeriklimi yoksa downloadmı ?
  • güzel resimler.
    Ben en çok Magina'yı sevdim çok karizma çizmişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.