Bildirim
DOTA2 Steam Key Dağıtıyorum [12 Adet]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
steam adım redwolf212tr ne kadar bir sürede gönderebilirsin? _____________________________ -
Mesajınızı görür görmez Steam üzerinden istek atıyorum. Siz kabul edince de oyunu yolluyorum.
Edit: Baktım da DOTA2 sahibisiniz zaten, istesemde yollayamam Steam engelliyor ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usame Bin Potter -- 6 Şubat 2013; 0:01:46 >_____________________________ Eski kullanıcı adı: Citizen -
Başka konu açmak istemedim. Benim de elimde 8 adet bulunmakta. Dota 2 sahibi olmak isteyen arkadaşlara gönderebilirim. _____________________________ -
alpertr35
şimdiden teşekkür ederim._____________________________ 
-
bende istiyorum muhtar şimdiden teşekkürler. _____________________________
Ölüm; the only truth

-
ben de alabilirim.overused steam id
baranx12@gmail.om e-mail._____________________________ -
Beyler banada yollarsanız çok makbule geçicek.
nick= Jhonny.Sins
e-mail= irfan.sadak@gmail.com
Not: Benim steam hesabında key istemeden dota2'yi indirip kurdum fakat oyuna girdiğimde oynayamıyorum aktifleştirmem gerekiyor. Aktifleştirmek için de key gerekiyor. Dota2 yüklü olduğu için gift gönderilemezse çok saçma olur..
ek: Başkasından aldım kardeş göndermene gerek kalmadı. Teşekkürler emeğine sağlık seninde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfansdk -- 7 Şubat 2013; 2:27:27 >_____________________________ -
İsteyenleri Steam'dan ekliyorum ama hiçbiriniz kabul etmiyorsunuz. Keyfiniz bilir :) _____________________________ Eski kullanıcı adı: Citizen -
steam adım crayen43. yollar mısın lütfen?
e mail: hugsm2@hotmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Aragorn -- 7 Şubat 2013; 12:00:34 >_____________________________ Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana -
arkadaşlar bende yeni konu açmak istemedim.
elimde 17 adet dota 2 gift bulunmakta.
isteyenler buradan id lerini yazsın , sürekli bakıyor olacagım. Steam üzerinden gift olarak gönderebilirim.
crayen43. sana atmadıysa arkadaş ben deniycem şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayansame
isteyenler buradan id lerini yazsın , sürekli bakıyor olacagım. Steam üzerinden gift olarak gönderebilirim.
crayen43. sana atmadıysa arkadaş ben deniycem şimdi.
AquaCrazyMan buyur hocam yollar mısın
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hayansame
crayen43. sana atmadıysa arkadaş ben deniycem şimdi.
elinde dota 2 varsa bende alabilirmiyim_____________________________ -
elimde dota2 key var almak isteyenler steam idlerini pm atabilirler steam üzerinden atabilirim _____________________________ -
Adım ProHypers yollarsan sevinirim simdiden tesekkürler _____________________________ -
arkadaşlar mail adresinizi yazarsanız daha kolay olur. ARkadaşım olmadan malesef gönderemiyorum giftleri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler