Şimdi Ara

DOTA2 Noobları (Ruslar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dünkü oyundan sonra dotadan iyice soğudum.

Daha oyun başladığında zaten yenileceğimizi anladım 3 tane rusla aynı takımda olduğumu görünce. Bir tanesi mid yazdı gitti ortaya. Zaten bildiği başka ingilizce kelime yoktu anladığım kadarıyla Ortada Shadow Fiend kasmış biz üstte arkadaşla kasarken geldi aldı ikimizi de tabi çok sinir olduk. Biz 6 leveliz sf 11 olmuş. Adam 0 kill 10 death yaptığında zaten sf 20 leveldi Bizde 11-12 leveldik. Ve en sonunda da sf divine reaper alıp hepimizi biçti tek başına oyunu bitirdi.

Bu ruslardan kurtuluş yolu yok mu yahu. Zaten ingilizce bilmiyorlar bir de tam konsantre olduğum zaman mikrofonu açıp rusça bir şeyler söylüyorlar sinir oluyorum

• İşiniz gücünüz ağlanmak ya.
    4 tane arkadaş topla öyle gir.
  • 4 kişi aynı anda girebilsek gireriz herhalde Herkesin işi gücü var denk gelmiyor en fazla 3 kişi birlikte oynayabildik.

Laf söyleyeceksen de hiç yorum yazma daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

İşiniz gücünüz ağlanmak ya.

yazdığın mesajdaki alakaya bi baksana. adamın arkadaşı olsa zaten girer. doğru düzgün soru sormuş insan gibi cevap versen ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livingelectro53

quote:

yazdığın mesajdaki alakaya bi baksana. adamın arkadaşı olsa zaten girer. doğru düzgün soru sormuş insan gibi cevap versen ne olacak?

Sağolasın. En iyisi donanımhaberden birilerini bulup takım kurmak olacak galiba
  • Bizim türkler nedense hep suçu kendi takımında arar.Kimse de karşı takımda ki adamın yeteneğine bakmaz.Sizin takımınızda ortaya giden adam belki ortalama bir oyuncuydu elinden geleni yapmaya çalıştı; ama karşıda ki sf iyi bir oyuncuydu ve oyunun başında kayda değer bir lh,d yaparak gankda 2nizide öldürebildi.Siz de kendi koridorunuzda üstünlük sağlayamadığınızdan oyun hayal kırıklığı ile bitti.Gayet sıradan bir oyun.

Dotadan soğumak için binlerce sebep varken sizin yazdığınız şey sadece hiç.

Sırf ingilizce konuşabilirmisiniz yazdığım için mute yediğimi biliyorum.Size gelen rus ''noob'' diye nitelendirdiğiniz rus.Bunların trolleri var ve oyunun türü ne olursa olsun bir oyunda troll rusdan daha kötü birşey olamaz.
  • Normalde ben kötü oynarsam yada karşısı iyi oynarsa zaten batırdım derim orada sorun yok yani. Ama daha 10 dakika olmadan o adama 5 kere ölmüşse bir sıkıntı vardır. Kaldı ki oyun 25 dakikada bitti o kadar uzatmaya çalışmamıza rağmen. Karşı takım iyi olsa tamam da hepsi ekside bitirdi oyunu shadow fiend 28 2 gibi oynadı zaten ben ve arkadaşım öldürebildik birer kez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 3 Temmuz 2013; 15:14:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM KO OYNAYAN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

quote:

ekle beni steamden takılalım 24 saat onlineım nickim meshuggah avatarda hakkı bulut fotoğrafı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

quote:

quote:

quote:

ekle beni steamden takılalım 24 saat onlineım nickim meshuggah avatarda hakkı bulut fotoğrafı var

Tamam eklerim sağol :)

• Valla siz kabullenmeseniz de bence Türkler de en az Ruslar kadar aksi , hoşgörüsüz ve dangalak.Bakın noob demiyorum.Noob bunların yanında kötü bişey değil...Ne zaman saçma sapan bi hareket yapıp başkasını suçlayan görsem ya Türk çıkıyor ya da Rus.Kırk yılın başında support randomlayıp kurye almayan hep Türkler ve Ruslar...Hatta daha çok Türk bile diyebilirim.
  • Türkler aksi tamam da ruslar daha ingilizce bile bilmiyor mid yazıp ortaya geçiyorlar sadece. Bir de feedleyip sonra oyundan çıkmaları yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 3 Temmuz 2013; 16:19:00 >
  • quote:

quote:

quote:

ekle benı takılalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

quote:

quote:

quote:

Tamam benim w/l oranına bakmayın ama yeni açtım hesabı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

görcez bende yenı hesap açtım ruslar sağolsun karalisteye aldı beni diğer hesapta

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

görcez bende yenı hesap açtım ruslar sağolsun karalisteye aldı beni diğer hesapta

Bende ruslara direk küfür ettiğim için muted yiyip duruyorudum artık böyle olmayacak diye yeni hesap açtım

• yeni hesap aynı çileyi başa almak :p.

en temizi tek hesap ile takılmak. Düşük seviye oyunlarda dengesiz takımlar ile boğuşana kadar tek hesap takılmak daha akıllıca sanırım.
  • Harbi en baştan başlayacağız ama napalım adamlar artık beni düzenli olarak reportluyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 3 Temmuz 2013; 17:25:17 >
  • İşin kötü tarafı SOLO MM yalan. Herhangi bir eşleştirme yok sanırım.
    Normal "maç bul" u seçeceksin. Bu seferde arkadaşlarına oyunu öğreten yada arkadaşlarıyla takılmak için düşük seviye hesap kullananlara denk geliyorsun. Oyun çekişmesiz geçebiliyor :D. Neyse ana hesap olacaksa yeni açılan sorun değil elbet. Bu seviyeler elbet geçilecek.
  • Bir de şöyle bir sorun var benim 120 win var arkadaşımın 400 win. Party kurup oyunu arattığımda 400 win adamlar geliyor benim seviyeme göre birinin gelmesini nasıl sağlayabiliriz
  • Şimdi olay aslında win değil. Belli bir puanın var. Sürekli arkadaşınla birlikte takılıyorsan, puanlarınız zaman içinde birbirine yakın olmuştur.

Mesela ben sıfır bir hesap açıp sizinle birlikte takılmaya başlasam, 30-40 oyun sonra (düzgünce kazanıyorsak) bende sizin seviyenize çıkmış olurum. Her na kadar 30 win bile görünse, karşıya sert adamlar gelir. O win olayı pek önemli değil aslında. İnsanlar oradan noobları kolay ayırabiiyor. Kimin bilip bilmediği hakkında tahmin yürütüyor.

Aslında oyunda olan şey ELO sistemi. Fakat çok iyi çalışmadığından şuan o skorları göremiyoruz. Eninde sonunda lig tarzı kategori yaparlar, o zaman puanlarımızı görürüz.

İlle arkadaşın ile düşük maçlara girmek istiyorsan, arkadaşın veya senin yeni bir hesap açması gerekiyor. Fakat dediğim gibi düzgün oynuyorsanız, sürekli puanınız yükselir ve yeni hesap açmak zorunda kalırsınız.

En mantıklısı biraz daha iyi oynamaya çalışarak üstesinden gelmek. Aksi halde, sürekli kendi seviyenizden düşük oyuncular ile takılmak zorunda olursunuz. Sizin takımada öyle insanlar geleceği için, maçlar çekişmeli geçmez. Ya hızlı şekilde kazanılır, ya hızlı şekilde kaybedilir (elbet eğlenceli oyunlarda olur fakat 10 oyundan 3 tanesinde eğleneceğim diye, düşük seviye oyunlara girmeyi istemem). 2 kişiyseniz, 1 arkadaş daha bulursanız oyunlar tadından yenmez hale gelebilir. En azından eğlenceli maç yüzdesi yükselir.

kısaca o win olayı felan pek önemsiz. Örnek vermek gerekirse: Atıyorum 100 wine kadar, win sayısı genelde bir birine yakın oluyorken, sonrasında bi anda 500 winli nooblarla oynamaya başlayabiliyorsun. Daha doğrusu 500 wine göre noob gibi görünüyor fakat kendimize göre bizimle yakın seviye oynuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.