Şimdi Ara

Dota2 Juggernaut Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 37 min 144 farm 0 deny oldu biz kalkalım o zaman

Orijinalden alıntı: junmet

37 min 144 farm 0 deny oldu biz kalkalım o zaman

herşeye bahane.. sen skoruma bakarmısın ?

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Takımında kasmayan yok lan'' skoruma bakar mısın'' o ne lolden gelen bebeler gibi .

quote:

quote:

Takımında kasmayan yok lan'' skoruma bakar mısın'' o ne lolden gelen bebeler gibi .

yav harbiden anlama özürlüsün illa benim iyi skor yapmam için meepo ile herkesin kötü benim iyimi oynamam lazım bu neyin kafası cidden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmet -- 26 Şubat 2014; 23:15:36 >

?lol cevap veremeyince tabi olağan şeyler bunlar

lol ? yaşın kaç kardeşim lol mol bu kaç yaşındaki insanın kullanabileceği kelimeler ?

quote:

lol ? yaşın kaç kardeşim lol mol bu kaç yaşındaki insanın kullanabileceği kelimeler ?

Yaşım 24 lol kelimesinin kaç yaşına kadar kullanılacağına sen mi karar veriyorsun açıklamasınıda bilmiyorsundur sen cahil kardeşim benim tabi konuyu çevirmenden belliydi zaten sana kolay gelsin %45 win rateli rehberinle

quote:

quote:

Yaşım 24 lol kelimesinin kaç yaşına kadar kullanılacağına sen mi karar veriyorsun açıklamasınıda bilmiyorsundur sen cahil kardeşim benim tabi konuyu çevirmenden belliydi zaten sana kolay gelsin %45 win rateli rehberinle

sen birine benziyorsun ama hadi bakalım adminlere sordum ipden bakcaklar bakalım sen gerçekte kimmişsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen birine benziyorsun ama hadi bakalım adminlere sordum ipden bakcaklar bakalım sen gerçekte kimmişsin

Bölümde 5 kişi olduğundan tabi sende haklısın Bana hiçbir maddi cevap verememenden kaynaklı bir de

• Yaşın küçük heyecanın var rehber hazırlamışsın eline sağlık ta jugger zor bir hero değil

ve sende rehber hazırlayacak kadar iyi oyuncu değilsin.attığın maçlara da baktım meepo oynamayı bilmiyorsun bence.ben bildiğimden demiyorum yanlış anlama ama oyun düşük seviye belli her halinden.

yine de eline sağlık.
  • Niye konuya her gelen sadece aşağılamak için mesaj atıyor anlamış değilim yok meepoda kötüsün 144 farm 0 deny oldu biz kalkalım kendisinden daha kötü bir oyuncu gördüğünde aşağılamak bu bölümün geleneği galiba

Orijinalden alıntı: Darthblast

Niye konuya her gelen sadece aşağılamak için mesaj atıyor anlamış değilim yok meepoda kötüsün 144 farm 0 deny oldu biz kalkalım kendisinden daha kötü bir oyuncu gördüğünde aşağılamak bu bölümün geleneği galiba

+1 @Akagami bu işlerde yeniyim 2 3 heronun daha rehberini hazırlamayı düşünüyorum
  • rehber yapmanın kimseye yararı oldugunu düşünmüyorum zira steamde veya herhangi başka forumda onlarca rehber bulabilirler. donanimhabere kimse rehber icin girmiyor. rehber yerine kısa kısa tips tricks yapabilirsin

rehberler icin laf yemen doğal
    dotacıkurabiyenin yorumu bana daha yararlı oldu

ayrıca bandit gif bir boka yaramıyor afedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 16 Mart 2014; 2:09:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Manta önermemişsin,olmamış.Arkadaşların dediği gibi rehber hazırlamaya gerek yok çünkü yeni başlayanlar oyun içi rehberlere yöneliyor.Daha çok jug'a medal iyi gider,karşıda çok ghost scepter alan varsa dif kasılmalı gibi ince bilgiler vermek daha mantıklı burası için.Neyse hevesini alabildiysen ne mutlu,kötü bir rehber değil.
  • Oyun başı scepter mi? 3 yerine 5 sekecen diye değer mi? Al BF'yi delikanlı gibi farmla ulti atmaya yüzün olsun. Sırf ultinin verdiği damage ile oyun dönmez. Ayrıca Juggernaut çok mana bağımlısıdır. Bir se ben Shadow Blade'i de tercih ederim. Solo killler sağlar. Blade Fury + SB ile adam renk efektleri görmeden canını iner. Kaçmaya çalışınca SB nim verdiği ekstra hız ile bonus damage ve ardından ulti.

Son olarak yıl olmuş 2014 dost hero düşman hero diyen var.

Edit: Blade Fury ve TP oyunu yazılmamışsa bu bir rehber olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 17 Mart 2014; 0:04:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Ama özellikle "cyclone" büyüsü gibi büyüler ile ultisinin boşa gitmesi çok can sıkıcı...

ayrıca saldırı hızı 0.4 sn' in altına düşerse, ULTİ ekstradan sizin damage' nizi vuracaktır... normalde 175-250 arası (armor reduction sonrası eğer %20 ise, 0.8 X 200 = 160 damage) vuracaktır ama dediğim gibi 0.4 altına düşünce ekstra vuruyor..

Ayrıca karşıdan Anti varsa, basher fena olmuyor... ulti de bash edince zaten kesiyor gidiyor (orchild de olabilir kaçmaması için)

şu aralar Legion Commander ile çoşuyorum
  • Hiçbir heroya ilk item Aghanim kasılmamalı bence, Pub'da çok görüyoruz salak Jugger bi ulti atıyor yarısı creeplere, ya da adamlar 3-4 kişiyken tek başına dalıp ulti. Tek ultiye bağlı olarak oynanmaz oyun. BF'yi bitirmezsen efektif farmlayamazsın, minicik vurursun TF'lerde. Doom'a bile ilk item Aghanim kasılmaz ki Aghanim'li Doom 5 vs 4 TF yapmak ve bir garanti kill demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Hiçbir heroya ilk item Aghanim kasılmamalı bence, Pub'da çok görüyoruz salak Jugger bi ulti atıyor yarısı creeplere, ya da adamlar 3-4 kişiyken tek başına dalıp ulti. Tek ultiye bağlı olarak oynanmaz oyun. BF'yi bitirmezsen efektif farmlayamazsın, minicik vurursun TF'lerde. Doom'a bile ilk item Aghanim kasılmaz ki Aghanim'li Doom 5 vs 4 TF yapmak ve bir garanti kill demek.

ben de Battlefury' i gereksiz görüyorum Jugger' a...

phase bot sonrası karşıya göre kasarım heromu... vladmirs veya çok nadir olarak MOM

sonrasıda aganim veya maelstorm (hız + damage)

Maelstorm (ve Mjorr) BF den daha etkili oluyor hero kill de.... hız vermesi de cabası
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.