arkadaşlar dota öğrenmeye çalışıyorum ogre magi yikullanıyodum basladıgımdan beri artık değiştirmek istiyorum öneriniz varsa onu da alabilirim ama şuan anti mage yi öğrenmek istiyorum mana harcıyo manası ne kadarsa o kadar hasar veriyo ve ısınlanabiliyo bana güzel geldi bu konuda yardım isticektim internette araştırdıgım kadarıyla hep geliştikten sonra yapılması gereken itemler yazıyo ama benim o konuma kadar gelmem gerekiyo ilk başta.. oyuna ilk başladığımda neler almalıyım o kısıtlı parayla nasıl başlamalıyım ve nasıl devam etmeliyim oyuna.. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
ve de DOTA adlı bi forum bulamadım bu da bana ilginç geldi her forumda var burda da cogu online oyunlar koyulmuş dota koyulmamış..
quelling blade+ağaç+su+slippers of agility ile başla daha sonra 2.skill +blink git 6da ulti ver pt kas str yap vlad kas basher kas sy kas 15 e kadar daha sonra bide fly çıktımı ölümsüzsün ama iyi öğrenmeye bak!
quelling blade+ağaç+su+slippers of agility ile başla daha sonra 2.skill +blink git 6da ulti ver pt kas str yap vlad kas basher kas sy kas 15 e kadar daha sonra bide fly çıktımı ölümsüzsün ama iyi öğrenmeye bak!
PT yazıyo onu da gördüm birçok yerde ama tam olarak nedir o nasıl yapılıyo str agi filan ilk basta str yapın sonra agi ye dönüştürün filan yazıyodu sorunda bu ben bunları bilmiyorum ogre de itemleri filan herşeyi ögrendim biraz ezber biraz bilgiyle götürüyorm oyunu..
@slims ezberliyerek bi yere varamazsın ezberliyeceksen oynamaya başlama bile bence sadece itemlerin ne halta yaradığını heroların özelliklerini bilsen yetiyo oyun stratejilerine oynaya oynaya geliştirceksin. botlarla oynayarak başla bence heroları bi kalıba göre ezberleme itemlerin ne halta yaradığını öğren ve botlarla geliştir kendini...
quote:
Orijinalden alıntı: nanoman
@slims ezberliyerek bi yere varamazsın ezberliyeceksen oynamaya başlama bile bence sadece itemlerin ne halta yaradığını heroların özelliklerini bilsen yetiyo oyun stratejilerine oynaya oynaya geliştirceksin. botlarla oynayarak başla bence heroları bi kalıba göre ezberleme itemlerin ne halta yaradığını öğren ve botlarla geliştir kendini...
Ezber dediğim yani şuan alcağım itemleri biliyorum ogre magi de yani bots speed lazm cünkü cok yavas bi hero soul ring kasıyorm mana yetmedigi zmn kullanmak için 3 tane quarter staff ı birleştiriyorm adamın skilli ni kapatıyo hemde atakımı artırıyo bunları ögrendm yani ezber dediğim bu şekilde ama bildigim itemler dısında hero ya baska item kasamıyorm o yüzden baska bi hero ya baslayıp onu da ögrenince bunların dısında da item ögrenmiş olucam diye düşünüyorum.. şimdi anti mage ye başlicam PT yi nasıl yapıcam? vlad canla ilgili bişeydi sanırm
birde vlademir yerine mekanism var ben onu kasmak istiyorm ama onun için gerekli olan şeyleri nerden bulucam bulamadım bir türlü
pt dediğin sanırım bu ayak işareti olan onu kasıyorm orda 3 tane farklı secenekten itemi yapma verme onların farkı ne oluyor hangisiyle tamamlamalıyım? bide basher ve sy dedigin ne oluyo?
alt veya üst slota gidiceksen bunları al wraith band scroll ve circlet of nobility alabilirsin kalana ağaç alırsın sonra poor man yapabilirsin sonra o arada bi bot alırsın aynı sırada ptye başlayabilirsin bot alarak sonra ki itemler oyuna göre kasılabilir yani ezber build yapman doğru olmaz ama avatar basher iyi olabilir karşıda spell çoksa her oyun avatar çıkabilirsin orb kasma asla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme