Şimdi Ara

## Dota Rehberi## Dota Tarihi--Dota Nedir?--Nasıl Oynanır?--Sorularınız (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
13
Favori
73.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orb effect olayı kalkmış gibi görünüyor
    doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Peki beta bitince levellar sıfırlanacak mı ?

Sanırım sıfırlanacak dota forumunda oyuncular sıfırlanacağından bahsediyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

2 günlük oyuncuyum
    orb effect olayı kalkmış gibi görünüyor
    doğrumu?

Devam ediyor sange and yasha orb tu eskiden onu kaldırdılar..
  • şu karakterin creep yanında saldırmasını nasıl durduracaz

ayrıca bloodsekker bana ulti attında nasıl karekteri hareketsiz tutacam ? yoksa ölüyoruz direk :D
  • ayarlarda oto attack var. Onu kapatacaksın.

anlık oto attack açmak için "A ya bas ve karakterin yanına tıkla" oraya 1 adım atıp otomatik saldırıya başlar. Veya sağ tık işte. Hedefi seçemediğin karışık ortamlarda, A kısayolunu kullanabilirsin (aynı zamanda deny kısayolu tabi. dostuna tıklarsan a ya basıp, dostunada vurursun)

Hareketsiz durmak için S ve H kısayollarını kullanabilirsin. Yine ayarları biraz kurcalarsan çok daha faydalı olur.
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır. Orb effect nedir diye soracağım sizlere. Ve hangi heroları tavsiye ettiğinizi soracağım. Daha önce lol oynadım 1,5 yıl kadar, loldekine benzer bir hero varsa benim için daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

Arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır. Orb effect nedir diye soracağım sizlere. Ve hangi heroları tavsiye ettiğinizi soracağım. Daha önce lol oynadım 1,5 yıl kadar, loldekine benzer bir hero varsa benim için daha kolay olur.

Oyuna axe ile başladım.Senin için iyi bir seçim olabilir.
  • quote:

Arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır. Orb effect nedir diye soracağım sizlere. Ve hangi heroları tavsiye ettiğinizi soracağım. Daha önce lol oynadım 1,5 yıl kadar, loldekine benzer bir hero varsa benim için daha kolay olur.

Orb effect bazı heroların skillerinde ve satın aldığımız itemlerde vardır.2 Orb aynı anda düzgün çalışmaz vermesi gereken veya yapması gereken bazı özellikleri yapmaz.Kısacası 2 orbu aynı anda barındıracağına daha iyi itemler yapabilirsin.

Hero olarak Lion Öneriyorum her başlayana... Sebebi 2 tane devre dışı bırakan skili vardır (1-2) hem kaçmanıza hem öldürmenize yardımcı olur.Ultiside çok güçlü vurur bazen tek atabiliryorsunuz bazı herolara.Ve carry değil yeni oynayanlar carry oyanayamacagı için lion en iyi seçimlerden biridir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Never More

quote:

Orb effect bazı heroların skillerinde ve satın aldığımız itemlerde vardır.2 Orb aynı anda düzgün çalışmaz vermesi gereken veya yapması gereken bazı özellikleri yapmaz.Kısacası 2 orbu aynı anda barındıracağına daha iyi itemler yapabilirsin.

Hero olarak Lion Öneriyorum her başlayana... Sebebi 2 tane devre dışı bırakan skili vardır (1-2) hem kaçmanıza hem öldürmenize yardımcı olur.Ultiside çok güçlü vurur bazen tek atabiliryorsunuz bazı herolara.Ve carry değil yeni oynayanlar carry oyanayamacagı için lion en iyi seçimlerden biridir...

Peki ben yaklaşık 1-2 haftadır botlarla oynuyorum. Normal game atmanın vakti gelmiş midir sence ?

• quote:

quote:

quote:

Peki ben yaklaşık 1-2 haftadır botlarla oynuyorum. Normal game atmanın vakti gelmiş midir sence ?

Normal gameler daha kolay easy botlardan.

• Dota 2ye yeni başladım. Daha doğrusu 1 aydan fazla süredir Dota 2 yüklü ama oyuna giriyorum botlarla oynarken bile ölüyorum , kill alamıyorum . Yeni başlayanlar için hangi karakteri oynamak daha kolaydır ? Early gamede falan neler almam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

quote:

quote:

Normal gameler daha kolay easy botlardan.

Hocam medium bot game giriyorum. Eziyorum karşımdaki botları sonra bi bakıyorum viper bot 12/1/0 oynuyor. Birisi çıkınca ben de safe to leave.

• ben şahsen 2 aydan fazla botlarla oynamistim vakti zamanında
    edit bu arada normal game girme daha yenisi . botlarla oyna hiç yoktan sikilinca cikabilirsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never More -- 27 Ocak 2013; 19:09:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçın içinde birisi abondon olursa o maç win veya lose veriyor mu?
  • MoM ve Desolator aynı anda çalışmaz deniyor doğru mu acaba bu?
  • evet çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapperman58

Dota 2ye yeni başladım. Daha doğrusu 1 aydan fazla süredir Dota 2 yüklü ama oyuna giriyorum botlarla oynarken bile ölüyorum , kill alamıyorum . Yeni başlayanlar için hangi karakteri oynamak daha kolaydır ? Early gamede falan neler almam lazım?

Drow Ranger al yeni başlayanlar için en ideal hero. Skilleri 3-1-3-2-3-4. Buildi pt+shadow blade+domi+yasha+manta+b.fly kas. Duruma göre shadow blade ve domi kasmasan da olur onların yerine crystal kasar sonra da burizaya tamamlarsın. 11 lwl den sonra akarsın

• Dün oynarken 3 maçta da birileri başta çıktı hep. Winler yazılmadı ama çok liginç eşyalar, sandılar su oldu aktı. Hatta oyuna girer girmez çıkan bir elemana bile gitti hediye...
    Rapor ettim Valve'a ama bilemiyorum ne derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

quote:

Dota 2ye yeni başladım. Daha doğrusu 1 aydan fazla süredir Dota 2 yüklü ama oyuna giriyorum botlarla oynarken bile ölüyorum , kill alamıyorum . Yeni başlayanlar için hangi karakteri oynamak daha kolaydır ? Early gamede falan neler almam lazım?

Drow Ranger al yeni başlayanlar için en ideal hero. Skilleri 3-1-3-2-3-4. Buildi pt+shadow blade+domi+yasha+manta+b.fly kas. Duruma göre shadow blade ve domi kasmasan da olur onların yerine crystal kasar sonra da burizaya tamamlarsın. 11 lwl den sonra akarsın

Tamam o zaman Drow Ranger oynamaya çalışayım :D Saol

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

quote:

arkadaşım yanlış anlama dota bilgini sorgulamıyorum ama yeni başlayan birine nasıl carry önerebiliyorsun aklım almıyor gerçekten....

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.