Şimdi Ara

DotA İçin Hangi Warcraft'ı Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • DotA'yı oynamak için hangisini almalıyım?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Warcraft III: Reign of Chaos ve Warcraft III: The Frozen Throne almalısın.

Sağol hocam. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onurdmn

DotA'yı oynamak için hangisini almalıyım?

Dota oynayabilmek için önce iyi araştırmalısın, hedeflerini iyi belirlemelisin, en önemlisi medyayı yakından takip etmelisin.

Orijinalden alıntı: mr hyde

quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

DotA'yı oynamak için hangisini almalıyım?

Dota oynayabilmek için önce iyi araştırmalısın, hedeflerini iyi belirlemelisin, en önemlisi medyayı yakından takip etmelisin.

Ahaha iyiydi bu! Diablo'dan kazandığım parayla alacağım oyunu.
  • arkadaşım sadece dotadan bahsediyosan warcraft3-frozen thore indirmen gerek ki bunu internnette arat 50tane link gelir hiç birindende sorun çıkmaz guncel harıtayıdawww.getdota.com dan TÜRKÇE olarak indirebilirsin.Diyosanki ben dota 2yi kastettim ya kapalı betada oynamak için key bulucaksın turnuva çekiliş veya parayla yada tahminen 2012 sonunu bekliyeceksin ki o zamanda betadan çıksa bile oyun yine paralı olucak

Orijinalden alıntı: jahrekimla

arkadaşım sadece dotadan bahsediyosan warcraft3-frozen thore indirmen gerek ki bunu internnette arat 50tane link gelir hiç birindende sorun çıkmaz guncel harıtayıdawww.getdota.com dan TÜRKÇE olarak indirebilirsin.Diyosanki ben dota 2yi kastettim ya kapalı betada oynamak için key bulucaksın turnuva çekiliş veya parayla yada tahminen 2012 sonunu bekliyeceksin ki o zamanda betadan çıksa bile oyun yine paralı olucak

Yanlış bilgilendirme olmasın oyun Free 2 Play olacak.

• Ben internet kafeden usb'ye kopyaladım :) boyutu 1.03 gb :) sonra program files'a attım garenayı da kurdum arada sırada gevurlarla oynuyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 22 Haziran 2012; 21:08:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sanalsaray

Dota 2 free girişi ama karakter alımlar paralı olucak die biliyorum .. Yani Axe oynamak istiyorsanız o karakteri parayla satın alıcaksınız diye biliyorum ..

Hayır tamamen yanlış. Dota 2 de sadece kozmetik eşyalar paralı olucak.

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • Olabilir çıktığında görücez oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faaty -- 12 Temmuz 2012; 10:28:26 >

Orijinalden alıntı: NaqORaY

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

neyi görücez çıktığında? oyun bedava olacak, sadece görsel itemler paralı olacak. aynı league of legends gibi. herkes buna göre ayarlasın ticari planlarını :p

DotA 2 çıkmadı mı zaten?

Bir de şey doracam. Ben getdota.com daki dotayı oynuyorum sanırım bu dota allstars oluyor. DotA2 için neler yapmam lazım. Key falan lazım heralde. Biri bana dosyaları winrarla arşivlese göndese ben de mapı koysam nasıl olur? Bu dota2 bir map mı yoksa başlı başına euroloader-battle.net gibi birşey mi?

Dota 2 tamamen ayrı bir oyun, Warcraft 3 ile alakası yok. Oyun tamamen ücretsiz olacak, şu an beta aşamasında.
    Beta'ya girmek için key bulman lazım bununla ilgili de alttaki konuya bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_62873977/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.