Biraz saçma olacak takım oyunu sonuçta ama birkaç sorum olacak.
Tiny vs. harbinger(ben) kimin şansı daha yüksektir. Arkadaş tiny'nin üstadı olmasada iyi oynar. Bende yeni başladım 3 hafta falan. Harbinger ve windrunner oynuyorum genelde.
Diğer sorumda harbingerde hangi itemleri ne sırayla dizmeliyim. Genel dizilimim full olarak
Oyunda yeni sayılırım elbette netten rehberlere baktım ama farklı fikirler herzaman iyidir.
Merhaba sanada bende eski dotacılardanım.Tiny vs harbinger de obsidin sansı tabiki coktur.:)Ama tiny seni kastırmayabilir eğer deneyimli ise biraz daha. Benim favori herolarıundandır obsid ve oyun bası 3 null kasmaya bak.Ayakkabı al ve pt yap.Aurayı fulledikten sonra ilk skill ile yavas yavas saldır.2skille verme taraftarı değilim sahsen ama kisiye karsıya gore değişir.Yerine gore Stun gibi bile kullana bilirsin 2. skili.
Bence item bu ildin boyle olsun :
1-)PT(İNT) 2-)Sheepstick(Guinsoo) 3-)Shiva 4-)Eul yada Force yada dagger (Kucumsne kacmak icin :)) 5-)aganim 6-)necrominion ile tinyi eritirsin sanada kolay gelsin kardes :)
Sakın ilk skille verme.2-3 gidip adama sürekli 2. skilli at.Beni dinle bak çok ezeceksin
Tiny az oyundan cakıyorsa döver vs de. Başlangıç parası vs de iyi olur creep ve levelide hızlı kasar sonra dagger bkb pt+soul ringe bitiksin destroyerle. Olay tinynin slotu hemen indirip hızlı kasması ile alakalı oyun yoksa dest kasarsa tiny den bir kac tane lazım
1v1 de destroyer'ın karşısında tiny nin en ufak şansı yok. pt 2 adet nuil ile başla oyuna. early game'de tiny üzerine üstünlük kurman için yapman gereken tek şey astral imprisonment spamlemek. last hit konusunda da çok avantajlı olacaksın, kolay haraslayacaksın ve bir süre sonra da zaten outfarm edip alacaksın oyunu.
Yorumlar icin sagolun arkadaslar. Biraz durum degisti gibi. Tiny yanimda olacak 2vs2'de. Karsida ursa ve phoenix(veya mortred)olabilir. Tiny'e yardim amacli traxex yada windrunner dusunuyorum. Yada obsi ile devam etsem mi.
Birde bu 600'e empty bottle aliyoz ama bunlar anca 3 kere gidiyor. Doldurmanin yolu yokmu
Sizin daha çok yolunuz varmış :) Kendi aranızda iyice çözün oyunu.
Bottle her köydeki çeşmeye döndüğünüzde dolar. Ayrıca 2 dakika bir nehirde çıkan power runeleri boş şişeye alabilirsiniz. Böylece rune'ü istediğiniz zaman kullanmış olursunuz hem de şişe tam dolar. Ama runeler 2 dakika kalır şişede sonra otomatik kullanır.