Şimdi Ara

dota güncellemeler ve kore serverı itemleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. taşınma sebebiyle internet bağlatamadığımdan dolayı mecburen telefondan bağlanıp oynuyorum oyun. oyun sıkıntı değil ama güncellemeler kota konusunda sıkıntı çıkarıyor. acaba ben bu güncellemeleri steam ve dota olan bir yerde indirip evdeki makineme atabilir miyim? ilk sorum bu.

ikinci sorum ise kore serverında çıkan itemler hakkında. bu itemlere nasıl erişebiliyoruz bilen var mıdır? mesela voidin perfect world itemi olan Genuine Perceptions of the Eternal Mind isimli itemi belki bizim serverlarda çıksa 1 dolar bile etmeyecekken şu anda 80 dolar civarında satılıyor.

ve sadece meraktan 3üncü soru, kore serverındaki itemleri bu servera nasıl aktarıyorlar?

herhangi bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

iyi forumlar

• Her güncelleme bazı oyun dosyaları içeriyor bu oyun dosyalarını indiirp seninkilerle değiştirirsen büyük ihtimalle sorun çözülür.
  • canerlee kullanıcısına yanıt
    Kore serverindaki itemler ilerleyen günlerde gelecektir tahminimce. Diğer soruların hakkında hiç bir fikrim yok
  • işte hangi dosyaların değiştiğini bilemediğimden birşey yapamıyorum. yani benim sormak istediğim aslında mesela 400 mb bir güncelleme çıktı ve ben bunu paket olarak indirip evde setup gibi kuramaz mıyım? anladığım kadarıyla böyle birşey yok ama şansımı deneyeyim belki bir yolu vardır diye düşündüm. cevap için teşekkürler
  • canerlee kullanıcısına yanıt
    dostum benim sana güzel bir önerim var patch olayı için

bak şimdi oyunu steam yedekle ve geri yükleden / yedekle sonra
    internet cafeye git steam kur 81 mb bir şey 2-3 dakika iner sonra steam den tekrar yedekle ve geri yükle'ye girip / geri yükle de oyunu kur bu işlem genelde 7 dakika sürüyor benim pc de format atınca 9 gb oyunu açıyor sonra patch ile güncelleyip aynı işlemi eve gidince tekrarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerlee

işte hangi dosyaların değiştiğini bilemediğimden birşey yapamıyorum. yani benim sormak istediğim aslında mesela 400 mb bir güncelleme çıktı ve ben bunu paket olarak indirip evde setup gibi kuramaz mıyım? anladığım kadarıyla böyle birşey yok ama şansımı deneyeyim belki bir yolu vardır diye düşündüm. cevap için teşekkürler

Dota2 gamepedia wiki de var her patchden sonra hangi dosyaların değiştiği ama üstteki arkadaşın dediği gibi de olabilir. Benim dediğim manuel olan olur mu olmaz mı bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.