Şimdi Ara

Dota dengeli ve adaletli degil mmr sistemi yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O son cümleyi yazmasaymışmışım. Bu yüzden kâle almayacaksa insanlar uzak olsunlar. Oyunu heroları iyi bilmemem oyundaki adaletsizlik hakkında yorumumu nasıl ekarte ediyor yani safı dışı bırakıyor.


    Oyunda adaletsizlik olduğu bir gerçek ama babanın oyunuymuş gibi gelmiş burada oyunu savunuyorsun. Behave mişte rankmışta. Kafaya bakar mısın. Troll kesimmiş. Sanki biz direk dota 2 den başladık dota 1'i bizde ilk çıktığından beri oynadık konu bu değil.

    Behave rankin 6500 den şu an 4266'a düşmem de hep benim suçum zaten. Yani mantığı olan 20 kere üst üste kaybetmenin tesadüf olmayacağını bilir. Dota 2 bildiğin "hırs sistemini" uyguluyor kabullen bunu artık rankmış vs yalan dolan.
  • hocam o blade mail olayı bence olması gerektiği gibi dengeyi sağlıyor illa cm kırılgan hero karşısına gelecek heronun sürekli onu keseceği anlamını taşımıyor olması gerektiği gibi tamamen denge getiren bir item aynı zamanda skillere karşı kasılan bkb nin yaptığı gibi. eşleştirmeler mmr ortalaması tuttuğu sürece tamamen rastgele bundan emin olabilirsin. ayrıca 20 oyunda 20 lose alman bence senin beceriksizliğin. bahsettiğin gibi bir olayla daha önce 2bin küsür oyunumda bir kere bile karşılaşmadım üstelik her zaman ranked oynamadığım halde düşün 500 mmr lı adamlarla oynadığım halde. 10 oyunluk serim olur bir anda 3 4 oyun kaybederim ama tekrar düzeltirim her zaman. arada sırada 1 oyun kazanır 1 oyun kaybederim bazen 1 oyun kazanırken 3 oyun kaybederim ama genele vurunca hep yükselen grafik çizerim winlerde. Flame atacağına beceriksiz olduğunu kabullen! dota zor bir oyundur moba beyni ister aynı zamanda gerçek beyinde ister, lol oyna derim daha kolay moba beynin olmasa da olur normal beyninin yarısıyla da oynayabilirsin. Dota 1 i istiyorsun çünkü daha kolaydı oynaması lane de supp alıp carrynin creepini alınca sövmezlerdi genelde nc gidilmezdi adam akıllı gang gidilmezdi mid gang atmıyorsa küfür yerdi adam akıllı oyunlarda bile çoğu zaman ward dikilmezdi smoke çok çok nadir kullanılırdı pull hiç yapılmazdı stack çok nadir yapılırdı (oynayanların %90ı bilmezdi yanlışlıkla yaparlardı bug derlerdi) dümdüz oynardın kolaydı beyni olmayan çok oyuncu vardı.. (Not: Garena efsanevi room 5 oyuncusuydum şimdiki ve önceki HWA takımının oyuncularıyla ve dotanın efsanevi türk oyuncularıyla oynardık kaliteliydi oyunlar flame atan olmazdı vb vb )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlgtrn -- 1 Ekim 2016; 1:04:27 >




  • Benim 4k saat oyunum var ve 3.5kyım hadi yukselmeye odaklansam tek oynasam 4k olurdum bu yani daha gelişmiyor.

    Kabul edeceksin mmrını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vvici V kullanıcısına yanıt
    çok bahtsız birisin :=) ne diyeyim allah sabır versin ters adamlar gelirse way haline
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.