Şimdi Ara

Dota 2 Treasure Key Alınır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanesi 3 TL'den toplu şekilde alacağım.

İlgili arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.

• varsa öyle bir enayi ben de istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

varsa öyle bir enayi ben de istiyorum.

Cahilsin sen kardeşim.

Dota 2 Trade başlığını aç, son sayfalarda bile 2-3 tane 3 TL'den toplu key satan satıcı göreceksin. Gamehonor'da da aynı şekilde 3-3.25 TL'den satanlar var.

Ulaş adamlara satın al, enayi sen mi onlar mı o zaman anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Sözlük Hesabı

quote:

Cahilsin sen kardeşim.

Dota 2 Trade başlığını aç, son sayfalarda bile 2-3 tane 3 TL'den toplu key satan satıcı göreceksin. Gamehonor'da da aynı şekilde 3-3.25 TL'den satanlar var.

ben de onlara enayi diyorum işte ne var bunda? hayır anlamadığım madem neyin nerde olduğunu biliyorsun neden ordan almıyorsun?
    sonra şüphelendim üşenmedim baktım dediğin foruma son sayfada bir sürü insan senin gibi 3 tl ye key almaya çalışmış bir tanesi bile becerememiş sen de onu argüman olarak sunuyorsun ya adamın biri 60 keyi toptan alırsanız tanesi 3 lira demiş ki bundan tanesi 3 lirayı çıkardıysan sana bir şey demiyorum.
    bana cahil diyene bak güldüm.

yoksa ben de 2 liradan key satıyorum paypalıma parayı ilk gönderdiğin sürece

• forumun müdavimleri iş başında

d.n: nintendo bu aralar çok konu kaçırır oldu gözümden kaçmıyor değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Sözlük Hesabı

quote:

Cahilsin sen kardeşim.

ben de onlara enayi diyorum işte ne var bunda? hayır anlamadığım madem neyin nerde olduğunu biliyorsun neden ordan almıyorsun?
    sonra şüphelendim üşenmedim baktım dediğin foruma son sayfada bir sürü insan senin gibi 3 tl ye key almaya çalışmış bir tanesi bile becerememiş sen de onu argüman olarak sunuyorsun ya adamın biri 60 keyi toptan alırsanız tanesi 3 lira demiş ki bundan tanesi 3 lirayı çıkardıysan sana bir şey demiyorum.
    bana cahil diyene bak güldüm.

yoksa ben de 2 liradan key satıyorum paypalıma parayı ilk gönderdiğin sürece

Herkes buranın müdavimi değil, yazıp gidenler olmuş, ulaş ulaşabilirsen adamlara.

O son sayfada tanesi 3 TL diyen adam toplu alımda 3 TL dememiş, 60 tane keyim var, isteyen istediği kadar alabilir tanesi 3 TL'dir minvalinde yazmış. Kendini haklı çıkarmak için çarpıtma.

Daha önce 85 key aldım 3 TL'den. Devamlı aldığım bir şey bu. Cahilsin sektörü bilmiyorsun hâlâ kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. :)

Burada cidden çok forum çocuğu var Ekşi Sözlük'te söylendiği gibi. Muhattap olmak bile hata böyle insan evlatlarıyla.

• Ek olarak, tanesi 3 TL'den 60 tane satan arkadaştan 25 adet key aldım tanesi 3 TL'den, bu da bazı arkadaşlara kapak olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOOM Eternal Steam Key - 55 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.gamehonor.com/showthread.php/20208-izmir-i%C3%A7in-key-sat%C4%B1l%C4%B1r

öyle mi demiş bak bakayım. seninle uğraşmak istemiyorum cidden merak ettim kiminle yaptın alışverişi?
    gamehonor a tekrar baktım 50+ alında 3 lira diyen bi kişi var onun dışında herkes 3,25-3,5 arası piyasa da bu zaten.

gapaq edemedin yani
  • quote:

http://www.gamehonor.com/showthread.php/20208-izmir-i%C3%A7in-key-sat%C4%B1l%C4%B1r

öyle mi demiş bak bakayım. seninle uğraşmak istemiyorum cidden merak ettim kiminle yaptın alışverişi?
    gamehonor a tekrar baktım 50+ alında 3 lira diyen bi kişi var onun dışında herkes 3,25-3,5 arası piyasa da bu zaten.

gapaq edemedin yani

@UnequalleD06 isimli arkadaştan aldım.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1693779

Konuda 60 key 3 TL diyen şu meşhur arkadaş hani, senin, lafı başka bir yerlerinden anlayıp 60 tane alımda 3 TL diye tutturduğun arkadaş.

Tekrar tekrar kapppak olsun aslan parçası. Bu 3. toplu alışım 3 TL'den. Senin gibi enayiler piyasayı bilmeden Dota 2 shop fiyatına bakıp "olmaaaaz öyle şeyyyy!" diye gezip dursun boş boş trollük yapmaya devam etsin, bi tarafımızda olmaz.

Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekşi Sözlük Hesabı -- 21 Aralık 2013; 1:50:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

forumun müdavimleri iş başında

trade konularıyla ilgilenmiyorum görmedim
  • oo kanka qapaq şow ;))

"O son sayfada tanesi 3 TL diyen adam toplu alımda 3 TL dememiş" dedin link koydum adam "toplu alımda 3 tl'den bırakmayı düşünüyorum" diyor.
    "50+ alında 3 lira diyen bi kişi var" diyorum zaten. o kadar keyi toplu alımlarda normal olduğuna bir lafım yok. her mesajımın altına ayrı bi açıklama mı yazacağım böyle.
    ama bir türlü anlamadığın 1 keyin 3 lira olamayacağı piyasa bu değil yapan da enayidir diyorum. piyasa o olsa satıcı arama zahmetine girip 1 gün sonra alışverişi tamamlamazdın değil mi? ama ben senin ilk baştaki atarını anlıyorum belli aramışsın aradığın fiyata key bulamamışsın son çare buraya konu açıyorsun ilk mesajda satıcıya enayi diyip satışı baltalayan bir adam geliyor normaldir yani.
    neyse sen yine pi qapaq yapmadan gidiyorum.
    aradığın enayiyi bulmuşsun sen kazandın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 21 Aralık 2013; 2:42:33 >
  • quote:

oo kanka qapaq şow ;))

"O son sayfada tanesi 3 TL diyen adam toplu alımda 3 TL dememiş" dedin link koydum adam "toplu alımda 3 tl'den bırakmayı düşünüyorum" diyor.
    "50+ alında 3 lira diyen bi kişi var" diyorum zaten. o kadar keyi toplu alımlarda normal olduğuna bir lafım yok. her mesajımın altına ayrı bi açıklama mı yazacağım böyle.
    ama bir türlü anlamadığın 1 keyin 3 lira olamayacağı piyasa bu değil yapan da enayidir diyorum. piyasa o olsa satıcı arama zahmetine girip 1 gün sonra alışverişi tamamlamazdın değil mi? ama ben senin ilk baştaki atarını anlıyorum belli aramışsın aradığın fiyata key bulamamışsın son çare buraya konu açıyorsun ilk mesajda satıcıya enayi diyip satışı baltalayan bir adam geliyor normaldir yani.
    neyse sen yine pi qapaq yapmadan gidiyorum.
    aradığın enayiyi bulmuşsun sen kazandın.

Haksızsın, yanlışsın; sus ve otur.

Ama yok! Hiç susar mı? Altta kalır mı? Tipik Türk kafası. Link koydum diyorsun, o kişi ile bu kişi birincisi aynı kişi değiller. Donanımhaber'de satan adam Ankara'lı birisi, öbürü İzmir'den elden satıyor. Sen işte 2 farklı kişiyi aynı kişi sanacak kadar aciz bir adamsın.

3.5 TL'ye satanlar o keyleri satamıyorlar, git biraz daha araştır. Herkes son çare 3 TL'ye indiriyor, ya da pazarlıkla 3 TL yapıyor. Aklının bile almayacağı kadar key aldım 3 TL'den.

Bu muhabbeti daha fazla uzatıp kendini rezil etme.

• onun için mi link koymuşum verdiğim örnekten aynı kişi sandığımı nasıl çıkarıyorsun? tekrar bak diyecem ondan da değişik bir şey çıkarıp kapak kapak mesaj alıntılamandan korkuyorum. o kadar okuyup bunları çıkardıysan sana anlatmak istediğimi bu dakkikadan sonra anlatamayacağımı anladım.

adam bir de adım adım yazmış şuna satamıyorlar en son şu fiyattan yazıyorlar diye. lel. o hissi 100 liraya sözlük hesabı satmaya çalışan iyi bilir eminim.
    ticaret adamısın sen büyük girişimcisin bizimle uğraşma boz zamanlarında ekşide hesap al, entry gir, kezbanlara söv falan uğraşman gereken işler bunlar senin hacı canım gg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 21 Aralık 2013; 15:20:18 >
  • quote:

onun için mi link koymuşum verdiğim örnekten aynı kişi sandığımı nasıl çıkarıyorsun? tekrar bak diyecem ondan da değişik bir şey çıkarıp kapak kapak mesaj alıntılamandan korkuyorum. o kadar okuyup bunları çıkardıysan sana anlatmak istediğimi bu dakkikadan sonra anlatamayacağımı anladım.

adam bir de adım adım yazmış şuna satamıyorlar en son şu fiyattan yazıyorlar diye. lel. o hissi 100 liraya sözlük hesabı satmaya çalışan iyi bilir eminim.
    ticaret adamısın sen büyük girişimcisin bizimle uğraşma boz zamanlarında ekşide hesap al, entry gir, kezbanlara söv falan uğraşman gereken işler bunlar senin hacı canım gg.

4 yıldır Ekşi hesabı satarım, her gün 1-2 satışım olur mutlaka. Donanımhaber'de de 1-2 müşteri gelsin diye hesap açtım, yoksa bi tarafımda olacak bir adam değilsin, kalkmış konuyu baltalıyorsun, acizlik yapıyorsun, olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekşi Sözlük Hesabı -- 22 Aralık 2013; 10:11:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

forumun müdavimleri iş başında

Senin aciz müdavimlerin ayağı kaymış kardeş. Konu baltalayan tüm ezikler müdavim mi oluyor buralarda, pes doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.