Şimdi Ara

Dota 2 replay Özelliği varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dota nın son oynadığınız oyunları kaydeden bir replay özelliği varmı. Yada oyun içerisinde başlatarak kayıt etme özelliği felan varmı.

• oyun bittikten sonra profiline girip maç geçmişini aç,maçın altında download replay yazıyor oradan indirip izleyebilirsin.
  • Var. Oyun bittikden sonra profilinde maça girip kaydet seçeneğine basınca kaydedebilrisin.
  • steam serverlarında her oyun otomatik kaydediliyor. Hatta başkalarının geçmiş maçlarını bile izleyebilirsin. Belli bir süresi var tabiki. Daha sonra siliniyor (özel maçlar hariç). Başkasının geçmiş maçlarını maç id si ile aratabilirsin yada arkadaş listendeyse oradan profiline girip onun maçlarını görebilirsin.. kısaca replay işi dota da sağlam :P
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    Buldum çok teşekkür ederim. Dota 2 de yeniyim. 10 oyunum felan var şuan. Karşıda bizim lvl imize göre oynamayan gayet kordineli yerine göre takım halinde pusu kuran gank atan arkadaşlar tarafından neredeyse yenilmek üzereyken Tb ile kendime göre muhteşem bir back door yaptım. Bir kenarda dursun istiyorum :)

Edit: Şimdi de şöyle bir sorunum var. Serbest kamera da izleyemiyorum. Yönetmen kamerası ayarında gösteriyor. Bunu serbest kameraya çeviremezmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 12 Mayıs 2014; 22:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Buldum çok teşekkür ederim. Dota 2 de yeniyim. 10 oyunum felan var şuan. Karşıda bizim lvl imize göre oynamayan gayet kordineli yerine göre takım halinde pusu kuran gank atan arkadaşlar tarafından neredeyse yenilmek üzereyken Tb ile kendime göre muhteşem bir back door yaptım. Bir kenarda dursun istiyorum :)

Edit: Şimdi de şöyle bir sorunum var. Serbest kamera da izleyemiyorum. Yönetmen kamerası ayarında gösteriyor. Bunu serbest kameraya çeviremezmiyim?

İzlerken sağ üst köşede yönetmen kamerası yazıyor. Ona tıklayarak istediğine getirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 12 Mayıs 2014; 23:03:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

İzlerken sağ üst köşede yönetmen kamerası yazıyor. Ona tıklayarak istediğine getirebilirsin...

Arkadaş listemden birinin oyununu izlerken o bahsettiğin seçenekler çıkıyor. Replay izlerken çıkmıyor. Rast gele heroları dolaşıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler peki bi sorum var oynadığımız maçın tekrarını indiriyoruz ya nerde o tekrar ? nerde bulacağız ?
  • steam içindeki dota 2 klasörünün içindeki dota klasörünün içindeki replays klasöründe :P
  • Ben de bi sey sorayim; maclari bilgisayara .avi formatinda falan indiremiyor muyuz? Frapsla macin belirli bolgelerine kesince atiyorum 15 sn lik part 300 mb, ugrasmasi sor oluyor

Demek istedigim, maclari bilgisayara indirip .avi formatinda izleyebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.