Şimdi Ara

dota 2 oyundan çıkma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar heroyu beğenmediğimde canım sıkıldığında paso oyundan çıkıyorum bunun bi cezası falan varmı ne oluyor yani çıkınca?

• ceza var ve umarım sınırsız banlarlar hesabını.
  • bende inandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560945254358878635/6F67EC84553DF3DD339FC7E0AC28C95087026893/

ne bu şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Ekim 2012; 19:56:20 >
  • quote:

ceza var ve umarım sınırsız banlarlar hesabını.

+∞
    Bir de demiyor mu paso çıkıyorum kötü adam gelince, şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

quote:

ceza var ve umarım sınırsız banlarlar hesabını.

+∞
    Bir de demiyor mu paso çıkıyorum kötü adam gelince, şaka gibi

İşte böyle tipler yüzünden oyunda noob'dan geçilmiyor, birde adam yazmış ceza alırsınız diye ''bende inandım'' yazıyor tahminim max 15 yaşındadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    MW 2 Oyundan Atma
    16 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/560945254358878635/6F67EC84553DF3DD339FC7E0AC28C95087026893/

ne bu şimdi

TEŞEKKÜRLER
    uygunsuz davranış sebebiyle şikayette bulunduğunuz oyuncu(lar) hakkında gereken cezayı uyguladık. DOTA topluluğunu iyileştirme çabanız için teşekkür ederiz.

yakın zamanda senin için şikayette bulunmuş olanların ekranında belirecek olan yazı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 5 Ekim 2012; 0:36:22 >

• Birde şeyi unutmuşşsunuz.Kulakların baya bi çınlar..ŞAhsen böyle saçma nedenlerden çıkanların ardından bata bi söverim hatta id alıp steam'den ekleyip ordan da bi sövdüğüm olmuştur..
    İnş sınırsız ban yersin ve senin gibi oyunculardan kurtuluruz
  • arkadaşlar bu benim sorunum değil eğer sen caydırıcı birşey koymazsan oyundan çıkmamak adına çıkan çıkar birşey yapamazsın valve'ye kızın bence bana kızacağınıza bak lol'de hayatta çıkmam mesela çıkamam
  • Beyler bu herif ya ortaokullu ya da zihinsel engelli falan,yazdığı diğer mesajlara bakarsanız görürsünüz,cevap yazmaya değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Beyler bu herif ya ortaokullu ya da zihinsel engelli falan,yazdığı diğer mesajlara bakarsanız görürsünüz,cevap yazmaya değmez.

Karizmatik karakter arıyorum diyen adamla aynı kişiymiş bilsem mesaj bile atmazdım.
  • oyundan çıkarsan low priority oluyorsun + savaş puanı alamıyorsun 24 saat boyunca

tekrar edersen bu duruma ne oluyor bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

oyundan çıkarsan low priority oluyorsun + savaş puanı alamıyorsun 24 saat boyunca

tekrar edersen bu duruma ne oluyor bilmiyorum

İtemde alamıyorsun ayrıca.Ben böyle cok yapınca sınırsız ban yiyorsun diye duydum ama gercek mi bilmiyorum.Caydırma amaclı cıkartılan bir lafda olabilir.Ayrıca o report sistemide bana sorarsanız bir şeye yaramıyor.Hepsi gösteris amaclı.
  • şu oyunu 30 dolar yapsalardıda şöyle çoluk çocukla hiç uğraşmasaydık.noob dolacak oyun herkese açılınca.oyun f2p olana kadar iyice oynayalım sonraki 3-4 ay çekilmez noobların çilesi.oyunda 1 tane bile bunlardan olunca mahvoluyor oyun bir oyunda 7-8 tane olduklarını düşünsenize.
  • bok çukuruna düşüyorsun 24 saatliğine item falan gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

şu oyunu 30 dolar yapsalardıda şöyle çoluk çocukla hiç uğraşmasaydık.noob dolacak oyun herkese açılınca.oyun f2p olana kadar iyice oynayalım sonraki 3-4 ay çekilmez noobların çilesi.oyunda 1 tane bile bunlardan olunca mahvoluyor oyun bir oyunda 7-8 tane olduklarını düşünsenize.

aynen parayla satılsa daha iyi olurdu umarım beta dan cıkınca f2p olmaz ...
  • Çıkmaya devam et arkandan sevgi dolu sözler söylüyo millet commend felan atıyolar.
  • Umarım her çıkışında seni şikayet ediyorlardır ki oyun betadan çıkınca yönetim şöyle kendine gelince seni banlarlar senin gibiler yüzünden herkesin oyunu bok oluyor ve oynama hevesimiz kırılıyor oynamak istemiyorsan oynama milleti de kötü duruma düşürme
  • dota 2 kadar noob dolu bi server olamaz.Adamı oyundan sogutur dota 2.Oynamaya deymez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.