Şimdi Ara

DOTA 2 oyun içi dükkan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben DOTA2'ye yeni başladım. Luna karakterini çok sevdim ve direk setini aldım efsanevi set. Benim sorum şu ki ben oyun içi dükkanda 32 TL ye efsanevi set aldım. Fakat gerçek Steam Pazarında ise bu fiyat 14 TL anlamayamadığım şu ikisi arasında fark yoksa neden oyun içi dükkan bu kadar pahalı veya fark varsa neler? Kazık mı yedim geri iade edemezmiyim bu eşyaları? Çok sual oldu ama mazur görünüz efendim teşekkür ederim.

• oyun içi dükkandan eşya alma sakın :p steam pazarda herzaman daha ucuz oluyo ve geri iade gibi bi durum söz konusu değil kısacası kazık yemişsin son olarak oyun içi dükkanla steam pazarı arasında hiçbir fark yok
  • NİYE böyle bir sistem yapmışlar ki çok saçma değil mi sizcede hocam? Adam mı kandırıyorsunuz uleyn! diye bağırasım geldi hatta bağırıyorum bir dakika :) Kötü cevabınız içinde teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelhunter

NİYE böyle bir sistem yapmışlar ki çok saçma değil mi sizcede hocam? Adam mı kandırıyorsunuz uleyn! diye bağırasım geldi hatta bağırıyorum bir dakika :) Kötü cevabınız içinde teşekkür ederim :)

Yeni başlayanların hep yaptığı bi hata bu, sizde yapmışsınız maalesef

Benim önerim şu: Google dan 'dota 2 cosmetics' diye aratın. Çıkan sitede alınabilen tüm eyşalar var. Equipment e girin istediğiniz heroların setlerindeki eşyaların tek tek isimleri var. Topluluk pazarına girip eşya ismi aratarak tek tek alırsanız daha ucuza gelicektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 küsür liraya aldığın seti pazarda maksimum 4-5 liraya parça parça toplayabilirdin. Ama pazarı kullanabilmen için ilk alışverişten sonra 1 ay beklemen gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar yardımcılarınız için teşekkür ederim bu arada iade talebinde bulunabiliyormuşuz yeni başlayanlar benim gibi hataya düşmeyin düşersenizde en geç 2 gün içinde destek sekmesinden iade talebinde bulunun paramı geri aldım ne mutlu bana! Şuanda dediğiniz gibi pazardan 32 TL lik seti 4 TL ye tek tek buldum daha karlı hiç bir farkta yok. KONU KİLİTLENEBİLİR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.