Şimdi Ara

Dota 2 Live Stream (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar direk fail baslangıç yaptı bu sorunu düzeltemezlerse büyük sıkıntı cekecekler oyun tanıtımı acsından
  • Kulelerde backdoor koruması var minion olmadan saldıramıyosun galiba
  • Çok ama çok kötü bir başlangıç oldu ilk maçın 100dk sürmesi, inanılmaz oyun içi laglar ve kopmalar, sürekli tekrar ettiğini hissettiren efektler, (double kill, double kill, double kill). Pek farklı olmamış ve inanılmaz alay ediliyor şu an.
  • ingilizce yayın cok kötü ya hic macı anlatan yok Rus yayında bile var macı anlatan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

Minimap'ın sol alt tarafta durması daha iyi bence Lol'e göre çünkü lanede kasarken filan daha rahat izlenebiliyor sol tarafta olunca gözüme daha rahat geldi.

lol'de de yyapabilirsin haritayı sola almayı.

Nasıl yapabiliyoruz?
  • yazık oldu dotaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

yazık oldu dotaya

cidden yazık oldu o yayınla bide sven yıldız savaşlarından fırlamış gibi geldi onu hiç beğenmedim. spectre çok hoş olmuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyugur

LoL'den daha akıcı daha hızlı combotların olduğu oyunda ( ki bana öyle değil gibi geldi ) 60 küsür dakikada skorun 28-21 olması bi hayli enteresan .

Alttaki mesajları okumadım belki bahsedilmiştir ama bu bir tek üst seviye turnuva oyunlarında öyle , çünkü aşırı passive oynayıp hata yapmamaya çalışıyorlar , bunlar hep 6-7 yıllık oyuncular.Yoksa bizim oynadığımız seviyede gayet aksiyon olacaktır
  • Oyun içi buglar DC'ler falan bir şekilde düzeltilir ama oyunun sistematiğinde bir gariplik var. Kombatlara bakıyosun ya da minionların hızına falan LoL'den çok daha hızlı ama maçı izlerken uykum geldi resmen. O kadar LoL'replayi izledim hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.

Ne doğru düzgün bir laning mücadelesi gördük ne de akıcı teamfightlar görük. Oynayanlardan mı kaynaklı yoksa harita mı daha büyük bilmiyorum ama dövüşler arasındaki süre çok fazlaydı.

İlk izlenimlerime göre bana bu oyun patladı gibi geliyor. Oynanış olarak sanki HoN'u daha fazla andırıyor gibi. Hondan ve dotadan bu oyuna kayma çok olur ama LoL'dan çok olmaz gibi geliyor bana.

Dominion oyun modu ve yepyeni bir harita ile birlikte bence LoL hala en popüleri olur gibi geliyor.
  • başladı.
  • Banların isimlerinin yazmaması kötü olmuş , Leshrac mi o ilk banlenen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Banların isimlerinin yazmaması kötü olmuş , Leshrac mi o ilk banlenen ?

DHyi takip mi ediyolar ne
  • Aha lag başladı
  • Ya acaba saldırı falan mı var basit bir dota(lol,hon,...) oyununda bile lag olmuyor.

Kuleler biraz az vuruyor galiba? Lol'e alıştığımdanmıdır yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 17 Ağustos 2011; 14:21:29 >
  • Ve oyun gitti ...
    @Yağmur Adam
    LoL alıştığından o , hon ve dota dada az vuruyordu kuleler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 17 Ağustos 2011; 14:22:27 >
  • Abi bi stream'i adam gibi açamadılar ya
  • geldi

edit gitti ama ara sıra ses geliyor.

edit 2: geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 17 Ağustos 2011; 14:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pimpirik Domates

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Banların isimlerinin yazmaması kötü olmuş , Leshrac mi o ilk banlenen ?

DHyi takip mi ediyolar ne

galiba bnde niye macı kimse anlatmıyo demistim
  • koskaca valve yan,, bu kadar kazma mıdır elemanlar. Hani farkedilmeyecek şeyler de değil. Nası iştir bu anlamadm, bu kadar şuursuzlarsa gelsinler bizim burda yapsınlar laptopa kurarız landan mis gibin bağlatır oynatırız elemanlara.
  • Anti-Mage diye hero ismi mi olur yaw?

LoL'de xxx the Anti-Mage diye bir champ yapsalar bile tepki çeker yani.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.