Şimdi Ara

Dota 2 donma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Asagida belirttigim bilgisayara sahibim.

    Intel I7-4700MQ 2.4GHZ
    8 GB ram
    Intel HD Graphics 4600

    Oyuna giriyorum, 8-9 dakika oynadiktan sonra birden ekran donuyor ve oyun cevap vermeyi kesiyor. Mouse'u falan hareket ettirebiliyorum ve oyundan gelen sesleri duyabiliyorum fakat sanki ekran goruntusuna bakarmis gibi oyun donuyor. Kapatmanin tek yolu da gorev yoneticisinden. 3-4 kere abandon yedim bu olay yuzunden. Geri baglaniyorum, bir 8-9 dakika sonra tekrar aynisi oluyor. Butun grafikleri en dusuge dusurmeme ragmen ayni sorunla karsilasiyorum. Diger oyunlari High kalitede rahatlikla oynarken Dota'da bu sorunla karsilasmak sinirimi bozuyor acikcasi. Yuksek kalitede de oynasam dusukte de oynasam ayni problem. yuksek kalitede actigimda oynarken 70 fps oluyor, o kadar da kotu degil. Sizce sorun neden kaynaklaniyor olabilir?

    Not: Oyunu 2 kere silip bastan yukledim. Ekran kartinin en guncelinde de ayni problem var, bir onceki versiyonunda da ayni problem var. Gercekten kafayi yemek uzereyim.

    Yardim edeceklere tesekkurler.







  • Düşük kalitede oynamana gerek yok o sistem gayet yüksek kaliteyi de kaldıracak bir sistem. Kaldı ki çift çekirdekli bilgisayarlar ile oynayan bir sürü arkadaşım var benim gibi. Sorununun bu şekilde uzaktan çözümüne katkıda bulunmak oldukça zor. Bilgisayarı görmeden söyleyebileceğim tek şey (oyunu da sildiğini göz önünde bulundurursak) format gibi görünüyor. Tabi bu kolay çözümü, bilgisayardan anlayan bir arkadaşın varsa onu çağırıp göstermen de fayda var çok kolay bir çözümü de olabilir. Masa üstü kullanıyorsanız kasanın içini açıp temizlemek ve kabloları çıkarıp daha düzgün bağlamak bile çözüm olabiliyor donanımsal olarak bazen.
    Sevgiler, saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.