Şimdi Ara

Dota 2'de unutamadığınız Anlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar varsa böyle unutulmayacak anlarınız paylaşın ibret alalım .İster yazıyla anlatın isterseniz şöyle özetleyen kısa bir video koyun.Hatta çok beğenilirse konuyuda editleyip buraya eklerim.

ilk önce ben başlayayım.
    Öncelikle karşı takımda bizde oyunun ortasında 4 kişi kaldık.bizim mid tamamen patladı ancientin bile yarı canı kaldı onlarda da biz botu tamamen patlattık fakat mid ve toptaki barakalar ve kuleler duruyordu(yoldakiler değil).Neyse uzatmayayım ya biz ölecez kaybedecez yada hepsini öldürüp bottan girecez ve ancienti alıcaz.çektim besmelemi gittim divine rappier aldım(slarka almıştım kasılır kasılmaz acemi olduğum içim bilemeyicem ama artık son anlar mutlaka ölmeleri gerek).durduk bizim ancientin önüne son kez gelmelerini bekliyoruz ve geldiler hiç birimiz ölmeden pudge ve sniperi aldık daha sonra kaçan juggeri kovalamaya başladık onuda öldürdük.Sonra ''Aman Tanrım dedim'' lanet creepler bizim anciente saldırıyor ve bombildiğiniz creeplere yenildik

bu arada ''hani 2 takımda 4 kişiydi 3 adam öldürdünüz'' derseniz onuda cevaplayayım.tekrarı indirip izlediğimde ne olur ne olmaz diye 4. adamı arkada def yapmaya bırakmışlar yani o en arkada duruyordu ama öldürmek nasip olmadı

Benim Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=9mNqIM8KAx0&feature=youtu.be

Ti3 Final:Alliance Vs Na'Vi Final Maçı (5.Gün)
    http://www.youtube.com/watch?v=o_x62_d7DZA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enahbor -- 21 Ağustos 2014; 11:53:57 >

• Ti3 final

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Ti3 final

az önce youtube dan baktım gerçekten inanılmazmış ama bana erken pes etmişler gibi geldi ..bu arada bahsettiğim maç navi-alliance arasındaydı youtube a ti3 yazınca o çıktı onu izledim
  • quote:

Ti3 final

S4 efsanevi dream coil..

• quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

quote:

Ti3 final

S4 efsanevi dream coil..

Alıntıları Göster

finol kim derseniz shity wizard kuryesini yapan eleman aynı zamanda valve çalışanı o maçında admini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 20 Ağustos 2014; 21:11:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

finol kim derseniz shity wizard kuryesini yapan eleman aynı zamanda valve çalışanı o maçında admini

Alıntıları Göster
    Kendi videom.

>TI3 milyon dolarlık dreamcoil
    >TI2 Dendi'nin rubick oynayışı, Lightofheaven'ın enigma oynayışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temet Nosce -- 21 Ağustos 2014; 12:34:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Kendi videom.

http://www.youtube.com/watch?v=JUc5ED0YfU8&list=UULLPIYibmu9BQDG_KXcKgFg

dendinin rubick oynayışını izledim gerçekten iyiymiş insanın rubick alası geliyorda sanırım bana 3-4 beden büyük gelir ..ona alışım birazda ortalığın dağıtım ..Bu arada senin videoda da enigma çok çakal heroymuş oynadığım maçlarda çok denk geldim ama hiç denememiştim onuda deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

quote:

Kendi videom.

dendinin rubick oynayışını izledim gerçekten iyiymiş insanın rubick alası geliyorda sanırım bana 3-4 beden büyük gelir ..ona alışım birazda ortalığın dağıtım ..Bu arada senin videoda da enigma çok çakal heroymuş oynadığım maçlarda çok denk geldim ama hiç denememiştim onuda deneyeceğim

enigma hiç öyle düşündüğün gibi çakal hero değil

• quote:

quote:

quote:

Kendi videom.

hocam adamın sayesinde roshandan düşen itemi aldılar o yüzden çakal dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi videom.

hocam adamın sayesinde roshandan düşen itemi aldılar o yüzden çakal dedim.

Alıntıları Göster
    kendi maçlarımdan dışında sonradan izlediğim turnuva maçlarında unutamadığım an syların aegisi çalışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeezy -- 21 Ağustos 2014; 1:57:11 >

• Dün oldu bu olay. Oyun 65 dk sürdü. Oyun son 5 dakikaya kadar pek iyi gitmemişti. Bizim ancient açıktı ve en son atak yapıp oyunu bitirelim diyip midden yardırdık. Basede lionı bıraktık savunsun diye. ben(batrider) ve sniper başladık adamların kulelere vurmaya. 2 ancient kulesini aldık o anda tek atan clinkz doğdu. clinkz görünmez geldi snipera vurmaya başladı sniperın tam 1 sağ tıklık canı varken clinkze molotof attım knockback sayesinde kestik oyunu yendik. Sonra replay izledik. Meğer biz clinkzle kapışırken karşı takımdaki storm bizim anciente teleport olmuş. Daha sonra lionu kesmiş hatta tek atmış. Ama olay burada başlıyor lionu kesince yere düşen gemi alıp almama konusunda kararsız kalmış 2-3 kere turn animasyonu yapmış. Daha sonra anciente dalarken oyun bitmiş. Bizim ancientin canına baktım son 23 hpsi varken bitirmişiz oyunu. Yarım saniyelik olaylar oyunun kaderini nasıl değiştirmiş görüyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

Dün oldu bu olay. Oyun 65 dk sürdü. Oyun son 5 dakikaya kadar pek iyi gitmemişti. Bizim ancient açıktı ve en son atak yapıp oyunu bitirelim diyip midden yardırdık. Basede lionı bıraktık savunsun diye. ben(batrider) ve sniper başladık adamların kulelere vurmaya. 2 ancient kulesini aldık o anda tek atan clinkz doğdu. clinkz görünmez geldi snipera vurmaya başladı sniperın tam 1 sağ tıklık canı varken clinkze molotof attım knockback sayesinde kestik oyunu yendik. Sonra replay izledik. Meğer biz clinkzle kapışırken karşı takımdaki storm bizim anciente teleport olmuş. Daha sonra lionu kesmiş hatta tek atmış. Ama olay burada başlıyor lionu kesince yere düşen gemi alıp almama konusunda kararsız kalmış 2-3 kere turn animasyonu yapmış. Daha sonra anciente dalarken oyun bitmiş. Bizim ancientin canına baktım son 23 hpsi varken bitirmişiz oyunu. Yarım saniyelik olaylar oyunun kaderini nasıl değiştirmiş görüyoruz.

bitmiş olan maçta niye gem peşine düşmüş bu adam anlamadım

• ti4 finals
    Keepo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enahbor E kullanıcısına yanıt
    İnsan yerde beleş item görünce dayanamıyor işte iron branch görsek alırız hiçbir işe yaramasa da yapıyorum bazen bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowint

İnsan yerde beleş item görünce dayanamıyor işte iron branch görsek alırız hiçbir işe yaramasa da yapıyorum bazen bunu.
    Yaklaşık 100 dk lık bir maçım vardı.Karşı takımda bizde herhalde 20 25 dk kalemizden çıkamadık.Takımdan bir kişi ölse o takım kaybedecek gibi birşeydi baya heyecan yapmıştık ama sonunda kaybettik malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbeklimarul

Yaklaşık 100 dk lık bir maçım vardı.Karşı takımda bizde herhalde 20 25 dk kalemizden çıkamadık.Takımdan bir kişi ölse o takım kaybedecek gibi birşeydi baya heyecan yapmıştık ama sonunda kaybettik malesef.

100dk mı..hiç mi wc ihtiyacı duymadın hocam ..ama baya keyifli olmuştur heralde.
  • quote:

quote:

100dk mı..hiç mi wc ihtiyacı duymadın hocam ..ama baya keyifli olmuştur heralde.

inanın hiç de öyle olmuyor.

86 dakika süren maçtan sonra inanılmaz kasılmış ve yorulmuştum. değdi mi diye sorarsan kazanmış olsak da inan değmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 24 Ağustos 2014; 0:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

quote:

86 dakika süren maçtan sonra inanılmaz kasılmış ve yorulmuştum. değdi mi diye sorarsan kazanmış olsak da inan değmedi.

Alıntıları Göster
    Necrophos'tum, maç boyunca Void'e 6 ulti atmışsam 3 ünü atlattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

quote:

hocam en uzun oynadığım maç 70dk civarı olmuştu galiba.zaten oda konuyu açma sebebim oldu yukarda dediğimiz gibi maçı creeplere kaybetsekte benim için eğlenceliydi.15dk fazla sürse ne olurdu bilmem ama sanırım yine eğlenceli olurdu.

gerçi maç sonunda gittim balkona yattım ayrı mele

• 13 ve 26 hpli ancientten oyunu almamız eve gidince m. ID atarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XT9 -- 24 Ağustos 2014; 12:39:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.