Şimdi Ara

dota 2-- bilgisayar donuyor! acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dota 2 yeni kurdum bilgisayara oyuna girdikten 5 dk sonra oyun donuyor ctrl alt del yapıp görevi sonlandırabiliyorum ancak

bilgisayarım bu
    http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE70-0ND-413XTR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-4GB-GTX660M-VGA-173-Freedos-Notebook-pmu252131.html#urun_detay_tab3
    yeni aldım 1 ay olmadı

donanımla ilgili bişey olduğunu sanmıyorum ne olduğunu anlamadım bi sürü yere baktım yardımcı olursanız çok sevinirim

• http://forum.donanimhaber.com/m_63031348/tm.htm

bu başlıktaki çözümü denedim bu da olmadı
    yine davion questte 10. dakikada oyun dondu
  • Bende de her 2. oyunumda donma oluyor o yüzden her oyundan sonra relog atıyorum.Fakat sen dosyaları doğrulattır o şekilde dene.Steam - Oyunlar - Oyun Kütüphanesi Dota 2 sağ tıkla Özellikler - Yerel Dosyalar - Oyunun içerik Dosyalarını Doğrula.Buda olmazsa ilk başta yaptığın ayarları kontrol et yani oyunu kurduktan sonra birşeyini kurcaladıysan onları eski haline getir.En son çözüm oyunu yedekle, steami dosylarıyla birlikte kaldır ve oyunu yeniden kur.Aklıma gelenler bunlar başka gelirse buradan yazarım.Kolay gelsin.
  • valla bütün yazılanları yaptım ve hatta şu yazılanlarıda: (((bu arada pc düşük falan diyen olursa pc msı 60ge serisi herşeyi kaldırıyo ki bunuda kaldırır??)))
    İlk olarak Dota 2'deki birçok soruna çözüm olabilen "Verify Integrity of Game Cache" seçeneğini deneyin.

Öncelikle Steam'i açıp, giriş yapın.

Üst menüden Kütüphane'ye (Library) tıklayın. Soldaki oyun listesinden Dota 2'ye sağ tıklayıp Özellikler'i (Properties) seçin. Ardından Yerel Dosyalar (Local Files) sekmesine geçerek Oyunun içerik dosyalarını doğrula (Verify Integrity of Game Cache) butonuna basın ve bekleyin.

Steam'i kapatıp, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun düzelmediği takdirde bir sonraki aşamaya geçin.

1- Steam'i kapatın.
    2- Steam'in yüklü olduğu klasörde belirtilen dosyaları silin. (C:\Program Files (x86)\Steam)
    /AppUpdateStats.blob
    /depotcache/
    /steamapps/appmanifest_570.acf
    /steamapps/downloading/570/
    /steamapps/downloading/state_570_*

3- Steam'i tekrar açıp, giriş yapın. Dota 2'yi tekrar yükleyin. Yükleme aşamasında Discovering existing files of Dota 2 (Dota 2'nin varolan dosyaları aranıyor) gibi bir yazı çıkacaktır.

Bu aşamadan sonra Steam'i kapatıp, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin tekrar.

Bilgisayarınıza sizden habersiz bir program (deep freeze vb.) yüklenmiş olması da bu soruna yol açabilecek etkenlerden biri.

olmadı yine yapan varsa lütfen cevap versin kafayı yiyeceemm yaaa.. lütfen.... lütfen....

• herşeyi denedim arkadaşlar bilgisayar her oyunu çalıştırıyor yeni oyunları sistemle ilgili bi sorun olduğunu sanmıyorum kaç kere silip tekrar yükledim doğrulattım vs olmadı
  • regeditteki steam ve dota 2 dosyalarını sil nereye kuruluysa sil gerekirse yeniden indir.öyle kur direct x güncelle ekran kartı driver ını güncelle flash player güncelle ne varsa güncelle kolay gelsin.
  • Diğer oyunlarda çalıştırıp dotada kasması biraz saçma grafikleri düşürüp tekrar deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dev.dota2.com adresine girersen daha iyi cevap alabilirsin.
    Edit: 32bit işletim sistemi kullanıyorsan donma, çökme çok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C45F7D4AF -- 19 Mayıs 2013; 10:49:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var hocam. Arkadaşların dediklerini yapıyp atladım tutorial'ı ancak oyun içinde de (botlarla oynarken) dondu kaldı o ekran öyle. alt tab bile yapamıyorum mecburen ctrl+alt+del sonra da bir bakıyorum DotA 2 de Steam de yanıt vermiyor...
  • bilgisayarda sorun yok arkadaşlar canavar gibi yeni aldım her oyunu çalıştırıyo
    oyunu silip yükledim dosya silip onardım fayda etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsaroke_f

bilgisayarda sorun yok arkadaşlar canavar gibi yeni aldım her oyunu çalıştırıyo
    oyunu silip yükledim dosya silip onardım fayda etmedi

hocam sebebini bulursanız özel mesaj atar mısınız? Benim özelliklerim de iyi oyunu oynatır rahat rahat full ayarlarda. Ancak donup kalıyor ilginç bir bug.

Win7 kullanıyorum bu arada
  • beyler nolursunuz bi el atın yapamıyorum son model bilgisayar aldım şu oyunu nası çalıştırmıyor bu bi programla mı çakışıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsaroke_f -- 26 Mayıs 2013; 2:20:44 >
  • hocam işletim sisteminizi yazar mısınız ? oyun şuan betada çok aşırı performans şeyleri var mesela grafikleri fulluyorum ben oyunun kendisinden dolayı bir ping yaratıyor.bunun gibi çok şey var. son update ile biraz fps de düştü gibi
  • http://prntscr.com/16xjof

64bit işletim sistemim
    bunlar hocam özelliklerim
    performansla ilgili olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsaroke_f -- 27 Mayıs 2013; 18:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsaroke_f

selam arkadaşlar

dota 2 yeni kurdum bilgisayara oyuna girdikten 5 dk sonra oyun donuyor ctrl alt del yapıp görevi sonlandırabiliyorum ancak

bilgisayarım bu
    http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE70-0ND-413XTR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-4GB-GTX660M-VGA-173-Freedos-Notebook-pmu252131.html#urun_detay_tab3
    yeni aldım 1 ay olmadı

donanımla ilgili bişey olduğunu sanmıyorum ne olduğunu anlamadım bi sürü yere baktım yardımcı olursanız çok sevinirim

apsaroke_f merhaba
    aynı makina bendede var ve ayn sorunu bende yaşıyorum görevlerde ve botlar ile hazırlık macı yaparken belli bir süre sonra oyundan atıyor beni bir çözüm bulamadim cok aratırdım ama olmadı eğer bir çözüm bulabilyen banada iletirsen çok sevinirim

• driverınızı 320.49 yükseltin yada 314.22 ye düşürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

driverınızı 320.49 yükseltin yada 314.22 ye düşürün

Merhaba,

bahsettiğin driver larda dahil diğer tüm driverleri da denedim sonuç hep aynı.

ancak aynı grafik kartı arkadaşımın laptopunda da var onun pc sinde driver sürümü ne olursa olsun böyle bir sorun yaşamıyor
  • Msi ge60 602 xtr bilgisayarımda da aynı sorun var nasıl düzeltebilirim. Oyuna giriyorum(botlarla) gayet güzel oynarken birde donuyor alt tab yapamıyorum pcde donma olmuyor sadece oyun donuyor çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

Msi ge60 602 xtr bilgisayarımda da aynı sorun var nasıl düzeltebilirim. Oyuna giriyorum(botlarla) gayet güzel oynarken birde donuyor alt tab yapamıyorum pcde donma olmuyor sadece oyun donuyor çözümü nedir?

Bunu yaşayan çok kişi var

https://www.google.de/search?q=Dota+2+updates&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=omyiU4TyOKiK8Qf-l4C4Bw#channel=sb&q=Dota+2+crash+&rls=org.mozilla:tr:official

Böyle aşağı doğru gidin işte

• beyler aynı sorun bende de var. pc monster ın msi üretimi olan kasa. parçaları msi ile aynı. benim anladığım bu pc lerde sorunu çıkaran bi yazılım ya da donanım var onu tespit etmemiz lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.