Şimdi Ara

Dota 2 - Beta Key/Invite İstek ve Paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
2
Favori
13.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek bölümdeki karmaşayı en aza indirmek, gerekse Beta key ihtiyacı olan arkadaşlara daha çabuk ulaşabilmek adına, bundan böyle beta key paylaşım ve isteklerine bu konu altından devam ediyoruz arkadaşlar.

İyi forumlar;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• teşekkürler ilgilendiğiniz için.
  • Benim ihtiyacım var bir tane
  • benimde 1 tane key'e ihtiyacım var.
  • benimde ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardım ediniz.
  • benimde çok ihtiyacım var steam idm korhanalkn
  • Arkadaşlar benim de ihtiyacım var. Çıktığı günden beri dota oynayan bir insan olarak hala invite isteğime steam tarafından cevap gelmemesi çok zoruma gidiyor. Keşke tüm arkadaşlarımızın maddi imkanı olsa da direk beta key alabilsek ve dağıtabilsek. Ama bir şekilde beta key almış arkadaşlar forumda invite olmadığı için bekleyen arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok güzel olur. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlar bana da lazım bi invite steam id=stairwaytohell9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1234 -- 6 Ağustos 2012; 17:56:38 >
  • Arkadaşlar 6 aydır key arıyorum bi Allah'ın kulu yokmu şu arkadaşınızın key ihtiyacını giderse.
  • arkadaşlar merhaba.. bende uzun zamandır dota oynayan biriyim ve ne zamandır steame birşey gelmedi invite alamadım buna çok üzülüyoruum steam ıd MrUnstoppabLe3 lütfen yardımcı olun
  • Fazla keyi olan varsa 3 yıllık oyuncuyum Steam = wantedlordd
  • fazla keyi olan bir arkadas davetiye gönderebilir mi? Steam : justice53
  • Benim de ihtiyacım var.
  • key ihtiyacı var :/
  • bende key arıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok iyi olur lütfen yardımcı olun.

steam - msbgnr
  • forumdaşlarım açık açık diyim noob çok fazla sizde onlardansanız botlarla oynayın ilk önce kendinizi geliştirin takım arkadaşlarınızı mağdur etmeyin şahsınıza laf işitmeyin .
  • Merhabalar
    Bende Dota 2 Key istiyorum.
    Teşekkürler.
  • Dota iyiydi de insan biraz görsel de görmek istiyo dota2 şart
    Mâlum ben de key istiyorum
  • Herkes oyun çok güzel diyodu ben de merak ettim baktım internete hepsi fake hemen alabileceğim bi key yok sizde bir invite varsa alabilir miyim
  • Öncelikle selam herkese.Bende 1 tane dota 2 beta key istiyorum(tabi elinizde varsa :D).Karşılığında smite online beta key verebilirim elimde şuan 2 tane var.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.