Bildirim
Dota 2 başlamak istiyorum yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeş biz nerden bilelim oyna gör. anlamadığın noktayı sorarsın yardımcı oluruz. -
smite 3. kişi tarafından oynanılan kolay bi oyun, dota biraz daha zor kaçıyor tabii ama denemek bedava(botlarla) -
LOL gibi casual bir oyunda problem yaşıyorsan map kontrolü gerektiren ufak hatalardan oyunu verebileceğin dotada pek şanşın olduğunu düşünmüyorum... -
Adam beceremedim demiş ama pek uğraştığını da söylememiş.Herşeyi deneyen adam şöyle derdi; Beyler o kadar video izledim her turlu item build kullandım ama olmadı.
Ne var ki dota2 lol e göre daha anlaşılabilir grafikli bir oyun.kısa zamanda rehberlerle iyi olacaktır arkadaşımız.Umut kırmayalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dota tecrübe ister öyle 1-2 ayla öğrenilmez. dolayısıyla ezile ezile öğreneceksin ama arkadaş ortamı olmadıkça sıkıcı olur diye düşünüyorum. -
lol oynayamıyorsan, tahminimce dota hiç oynayamazsın. Birde bu tarz oyunları daha kolay öğrenmek için online oyun geçmişine sahip olmak lazım -
Kesinlikle başlamanı tavsiye ederim. Hele biraz da elin oyunlara yatkınsa başarılı olabilirsin. Drow Ranger, Riki karakterlerini alırsan oyunu tam anlamıyla kavrayana kadar güzel olur. Ama Dota 2'ye başlarsan LoL'den nefret edersin. Çünkü Dota daha başarılı bir oyun bana göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: cekikgözlüzenci
Kesinlikle başlamanı tavsiye ederim. Hele biraz da elin oyunlara yatkınsa başarılı olabilirsin. Drow Ranger, Riki karakterlerini alırsan oyunu tam anlamıyla kavrayana kadar güzel olur. Ama Dota 2'ye başlarsan LoL'den nefret edersin. Çünkü Dota daha başarılı bir oyun bana göre.
Kesinlikle. Dota2'ye başladığımdan beri LoL'ün yüzüne bakmıyorum , ve o kadar da iyi oynadığım söylenemez fakat yine eğlenceli geliyor. -
lolü beceremiyorsan dota çok zor ama alışırsın ya 1 2 aya r2 ile başla ama hep onu oynama -
quote:
Orijinalden alıntı: zirve011
lol oynayamıyorsan muhtemelen dotayı çok seveceksin genelde dota oyuncuları lol oynayamaz takma başla dotaya çağ atlayıncada lole dönersin.
sonunda aranan troll ya,bölüm çok sessiz sakindi arabacı99 gitti gideli hoş geldin kardeşim.yalnız biraz daha yelpazeyi genişletmen daha iyi olur sadece lol dota olmasın yani naçizane önerim,şimdiden başarılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
quote:
lol oynayamıyorsan muhtemelen dotayı çok seveceksin genelde dota oyuncuları lol oynayamaz takma başla dotaya çağ atlayıncada lole dönersin.
sonunda aranan troll ya,bölüm çok sessiz sakindi arabacı99 gitti gideli hoş geldin kardeşim.yalnız biraz daha yelpazeyi genişletmen daha iyi olur sadece lol dota olmasın yani naçizane önerim,şimdiden başarılar.
sağol qnq da beni pek sevmediler amacım gelip trollük yapayım değil dotacılar sürekli lole laf atıyor bide ben aynısını yapayım ne olacak dedim. -
quote:
quote:
quote:
sonunda aranan troll ya,bölüm çok sessiz sakindi arabacı99 gitti gideli hoş geldin kardeşim.yalnız biraz daha yelpazeyi genişletmen daha iyi olur sadece lol dota olmasın yani naçizane önerim,şimdiden başarılar.
sağol qnq da beni pek sevmediler amacım gelip trollük yapayım değil dotacılar sürekli lole laf atıyor bide ben aynısını yapayım ne olacak dedim.
laf atılmasının bi sebebi varmış hadi geri dön çocuk yuvasına
-
quote:
quote:
quote:
sağol qnq da beni pek sevmediler amacım gelip trollük yapayım değil dotacılar sürekli lole laf atıyor bide ben aynısını yapayım ne olacak dedim.
Kimse laf atmıyor kardeşim. Sadece oyundan genel olarak anlamayan insanlar, yahut bizim Türkiye'de çocuklar ve çocuk görünenler LoL ile Dota'yı kıyaslıyorlar. Bu iki oyunu aynı kefeye sadece oyun mantığında koyabilirsin. Gerisinde Dota her türlü ileride LoL'den. Şahsen ikisini de uzun bi süre oynamış birisi olarak söylüyorum.
Türkiye'miz de at gözlüklü playerlar olduğu sürece Wolfteam Battlefield'dan iyi, Counter Call of Duty'den iyi, Metin2 Knight'tan iyi, LoL Dota'dan iyi olacaktır. Tıpkı PES'in Fifa'dan iyi olduğu gibi. PES'in en çok satılan 2. ülke olduğu gerçeğimiz gibi.
-
Yorumlarınız için teşekkürler :) belki başlarım dota'ya :D -
Bağımlılık yapar aman dikkat -
arkadaşlar biz oyuna yeni başlamışlardan oluşan bi takım kuruyoruz bir iki kişi eksik amaç beraber öğrenelim ve beraber öğrendiğimiz için koordinasyonu tam tutturmak (tam bi takım olmak) bence bu yeni başlayanlar için de yararlı olur zaten gelmek isteyen varsa steam nick:supozituar
alta mesaj yazma takip edemiyorum steam ekle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X