Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.849
Cevap
78
Favori
712.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Vallahi hocam plnin buildi bellidir zaten, eskiden diff orbken heart kasılırdı şimdi skadi kasılıyor heartten önce. Ki bence de daha iyi bkb piercing bir slow her zaman iş yapar. Abyssal blade demişsin de bence fly daha iyi olur eğer takımında yeterli disable varsa. İlüzyon herolarına mümkünse normal damage çıkılması taraftarı değilim ama tabi karşı carry pa falan ise mkb çıkılmalı. Gerekli durumlarda bkb de çıkılmalı ilüzyon herosu diye çıkılmamazlık edilmemeli.

Dediğim gibi, takip etmeye çalıştığım ana build şu zaten; Travel + Diffusal 2 + Manta + Butterfly + Heart + Skadi
    Abyssal'ı Storm ya da Anti-Mage gibi ele avuca sığmayan, kolay kaçabilen herolar varsa,
    Satanic'i gerçeği kolay ayırt ettiren ya da deli splash'i olan hero varsa,
    MKB'yi evasion herosu varsa,
    BKB'yi de silence ya da stun herosu çoksa kasıyorum.

Kasmaya çalıştığım ana build'in illüzyonlarından 5-6 tanesi bir arada, gerçeği olmadan, hero kesecek kadar güçlü oluyor neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: dendirtzsumail

quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Turnuvada(TI) gördüğümden beri Phantom Lancer öğrenmeye uğraşıyordum. Başardım sonunda sanırım. Aşırı güçlü hero ya. Eşit farmdaki çoğu carry'den çok daha güçlü oluyor.
    Anti-Mage gibi Fury kasıp hızlı farm ile 6 slot olmaya kasmaktansa, bir Diffusal Blade ile adamın farmı da hızlanıyor, kombatta da çok iş yapıyor. Çoğu hard-carry'ye göre (Magina, Gorgon, Spectre falan) kombatlarda daha hızlı aktif hale geliyor.

Skill-build'i şu şekilde gidiyorum; Dotabuff'ta falan gördüğüm kadarıyla 4-1-1-1 gidin diyorlar 13e kadar ama pub-game açısından mantıksız buldum. Doppelganger skill'inin cooldown'unu düşürmek çok işe yarıyor. Önce 1, ardından 2, sonra da 3. skill'i full'leyerek gidiyorum. 3. skill'e hızlı vermek de, mesela Sky oluyor, ultiyi açıyor kafaya, 4 saniyelik cd ile başkasına dönüp kaçabiliyorsun ultinin içinden, o şekilde faydalı oluyor.

Item-build ise; base'den Tango + Quelling Blade + Circlet ya da Ring of Protection alıp çıkıyorum. Ardından direkt Ring of Aquila tamamlayıp, botu alıyorum. Genelde Travel+Drum build'ini takip ediyorum üzerimde çok baskı yoksa. Önce Drum, ardından Diffusal 1, sonrasında Travel, ondan da sonra Yasha. Bu kısmı sabit takip ediyorum genelde. Bazen Yasha'yı Manta yerine S&Y'ye tamamlıyorum ama çok sık yaptığım bir şey değil.
    Genel all-star build'im şu şekilde; Travel + Diffusal 2 + Manta + Butterfly + Heart + Skadi
    Duruma göre; Skadi ya da Heart'ın yerine, rakibe göre BKB - MKB - Abyssal - Satanic, bunlardan kasıyorum. Özellikle Storm falan görürsem Fly'dan ya da Heart'tan bile önce Basher kasıyorum ki kaçamasın elimden.
     DOTA 2 [ANA KONU]

Build'ler hakkında eleştiri ya da tavsiyeniz var mı?

Buildin guzel ama bence pt cikmalisin.Benim buildim soyle.Tango,3 branch ve shield ilr basliyorum.Tabi beni darlayacak bir lane varsa.Yoksa quelling blade aliyorum sonra ilk olarak pt,bracer,diff cikiyorum.Ardindan pt yi satmadan travel cikiyorum.Tum bu itemler 26.dakika gibi bitiyor.Tabi rahat bi lanede olup kill gormen gerekir.Traveldan sonra rahat bir oyundaysam daha da domine etmek icin sy cok fazla disable veya bana odaklanan bir storm gibi herolar varsa manta cikiyorum.T2 ler alindiktan sonra smoke ile roshu alirsan rahat rahat oyunu alabilirsin.Oyunu bitiremezsen ileriki dakikalarda helm of dominatordan satanic ve skadi tamamliyorum.Zaten o itemlara sahip bir Pl'yi durdurabilecek bir hero yok.Ggwp

ember ile o itemlere sahip pl'ye fist atıp triple çekiyorum, başka problem?

• YouAreSoDumb Y kullanıcısına yanıt
    Hangi itemlerle çekemiyorsun?
  • quote:

"Zaten o itemlara sahip bir Pl'yi durdurabilecek bir hero yok.Ggwp "

item ne kastığının önemi yok, ember ile eşit networthu varsa triple hediye ediyor, en kötü double çektirir.
  • na'vi sağolsun kısa günü kâr'ı 27 $varmı benim gibi günün süpriz maçını yakalayan
  • Beyler oyuna yeni başladım daha önceden LoL oynuyordum var mı tavsiyeleriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

item ne kastığının önemi yok, ember ile eşit networthu varsa triple hediye ediyor, en kötü double çektirir.

Pl sana karsi nasil oynamasi gerektigini bilmiyorsa o senin macina gelen adamin sorunu.Ember nasil counterlanir?Zirh ve hp fakiri bir herodur ember.Senin karsinda tuzluk gibi bekleyen 5 kisiyi t atman senin sumail oldugunu gostermez.Oyle bir yazmissinki sanki her combatta fist critik geliyor hep.Tek vurusta triple cekiyorsun.Ember pl ile 1v1 de vurusamaz.Combatta daha etkilidir Ember.O zaman sen hep ember al Skadi satanic diff travel manta kasmis adama "teq" at.Gege hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bu arada ember ve plnin gpm ve xpmi esit olacak?Ember early midde ezer,pl farm yapmayi bilmiyorsa esit olur.

• ESL One New York 2015 elemelerinde Empire vs. Ninjas in Pyjamas, bu serinin 2. maçını açın izleyin, izlettirin. Çoookk iyi maç oldu. Ancient'ı kim hızlı indirecek diye yarıştılar en son. Efsane maç oldu.
    Maç numarası: 1772477187

Bu arada dendirtzsumail, bırak peşini istersen. Saçma sapan konuşuyorsun. Ember, PL'yi teamfight'ta da vs'de de counter'layan hero. Şöylesi böylesi yok o işin.
  • quote:

ESL One New York 2015 elemelerinde Empire vs. Ninjas in Pyjamas, bu serinin 2. maçını açın izleyin, izlettirin. Çoookk iyi maç oldu. Ancient'ı kim hızlı indirecek diye yarıştılar en son. Efsane maç oldu.

Bu arada dendirtzsumail, bırak peşini istersen. Saçma sapan konuşuyorsun. Ember, PL'yi teamfight'ta da vs'de de counter'layan hero. Şöylesi böylesi yok o işin.

o elemanın anlayabileceğini pek zannetmiyorum, ember vs PL matchup'ı şu oyundaki en bariz üstünlüklerden biri, 1vs1 bakımından düşünüldüğünde yakalandığı an ember için herşey biter fakat teamfight içerisinde ember ezip geçer çünkü ember 1vs1 herosu değil.
    turnuvalarda bile takımlar pl karşısına imkanları varsa ember almaya çalışırken embere ezilen pl'lere şuç buluyor garibim

birde gpm mantığına bak :
    "Ember early midde ezer,pl farm yapmayi bilmiyorsa esit olur."

early midde ezen birisinin olduğu durumda pl'ye farm bırakırlar mı kolayca?
    her ne kadar takımında bariz üstün bir güç olsa bile carrylerin genelinde olduğu pl'ye de rakip takım free farm bırakmaz.bir defa işler o takıma döndüğü zaman kolay kolay geri çeviremezsin.

o maçta era'nın itemleri satıp travel2 ye dönmesi biraz uzun sürdü gibi, 2-3 saniye daha hızlı yapsa kazanıyorlardı... ama 3.maçı almışlar, değişen birşey olmadı

• rtzye gelen donationları saydım, 10 dakikada 120 dolar
  • quote:

quote:

quote:

ESL One New York 2015 elemelerinde Empire vs. Ninjas in Pyjamas, bu serinin 2. maçını açın izleyin, izlettirin. Çoookk iyi maç oldu. Ancient'ı kim hızlı indirecek diye yarıştılar en son. Efsane maç oldu.

o elemanın anlayabileceğini pek zannetmiyorum, ember vs PL matchup'ı şu oyundaki en bariz üstünlüklerden biri, 1vs1 bakımından düşünüldüğünde yakalandığı an ember için herşey biter fakat teamfight içerisinde ember ezip geçer çünkü ember 1vs1 herosu değil.
    turnuvalarda bile takımlar pl karşısına imkanları varsa ember almaya çalışırken embere ezilen pl'lere şuç buluyor garibim

birde gpm mantığına bak :
    "Ember early midde ezer,pl farm yapmayi bilmiyorsa esit olur."

early midde ezen birisinin olduğu durumda pl'ye farm bırakırlar mı kolayca?
    her ne kadar takımında bariz üstün bir güç olsa bile carrylerin genelinde olduğu pl'ye de rakip takım free farm bırakmaz.bir defa işler o takıma döndüğü zaman kolay kolay geri çeviremezsin.

o maçta era'nın itemleri satıp travel2 ye dönmesi biraz uzun sürdü gibi, 2-3 saniye daha hızlı yapsa kazanıyorlardı... ama 3.maçı almışlar, değişen birşey olmadı

Ben ember 1v1 gidemez diyorum, sen aynisi dedikten sonra bu herifin anlayabilecegi birsey yok diyorsun.Senin full time ban yemen lazim.Once anla ne dedigimi ondan sonra konus.Bir konuda haksizsam tamam haklisin der susarim.IQ seviyen ayakkabi numarandan buyuk olsaydi konu kapanmisti.

dota 1 vs 1 oyunumu? ember hiçbir carrye karşı 1vs1 kazanamaz, kite ile vur kaç vur kaç birşeyler yapar ama gene çok zor.
    sen ne söylediğini anlamıyorsun ki, karşıdakinin anlayamadığını düşenesin... diff gelene kadar ember ile plyi ekmek diye kesersin, diff geldikten sonra bf varsa gene zorlarsın biraz pl kötü çıkarsa alırsın, ama rosh önünde full item vs de problem yaşar ki dota öyle bir oyun değil, klasik dotada her gün karşılaşılan yeteneksiz oyuncu diye report edilen tiplerden birisi işte...

• quote:

Oyunun adi dota bin tane olasilik olabilir.Sen gelmis burada ember alan plye karsi hep kazanir demeye getiriyorsun.Ember 1 silence a olen bir hero.Tabi ki ember cok vuruyor.Tek bir skille kill alabilir.Ama her combatta ember alicak diye bir sey yok.Smoke ile kill arayan takim dusun emberi yakaladilar.Bu ember kardes ne yapicak o zaman.Hex,silence derken olur.Sen galiba sadece midden pushlayarak oynuyorsun oyunu.Hep ember sof atiyor oyunu aliyor.Oyle mi hocam?

• Nip empire 2. Maç neydi oyun sonu kalbim çıkacak gibi oldu inanılmaz bi oyun oldu nip alliance takımını eleyip geldi şimdi avrupa finalinde tebrikler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Oyunun adi dota bin tane olasilik olabilir.Sen gelmis burada ember alan plye karsi hep kazanir demeye getiriyorsun.Ember 1 silence a olen bir hero.Tabi ki ember cok vuruyor.Tek bir skille kill alabilir.Ama her combatta ember alicak diye bir sey yok.Smoke ile kill arayan takim dusun emberi yakaladilar.Bu ember kardes ne yapicak o zaman.Hex,silence derken olur.Sen galiba sadece midden pushlayarak oynuyorsun oyunu.Hep ember sof atiyor oyunu aliyor.Oyle mi hocam?

Senin emberin bir silencea ölüyorda oyunu bırrakman yararına roflmao arkadaşa bkb gönderelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 6 Eylül 2015; 19:06:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam arkadasla haklisiniz.Ember glass canon bir hero degil.Tanklayabiliyor.Silence yemiyor.Hex atamiyorsunuz.I immediately regret my decision.

• 1300 mmrda bkb yoktu galiba
  • Valla haklisin yok ne diyeyim ti6 da turkleri temsil etmen dileyigle.

• Noluyor la adam ele gecirmiş konuyu
  • quote:

quote:

http://dota2.gamepedia.com/Linken%27s_Sphere

http://dota2.gamepedia.com/Black_King_Bar

http://dota2.gamepedia.com/Manta_Style

http://dota2.gamepedia.com/Eul%27s_Scepter_of_Divinity

yeni uptade ile geldi bunlar görmediysen şuraya atıyım bari

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.