Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (834. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.849
Cevap
78
Favori
712.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prlk

quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: prlk

Oyunu öğrendiğim ve noobluğumu attığım hesapta 1k ranktayım şu an. Evet 1k. 800 saate yakın oyun sürem var, artık bişeyler öğrenmeye başladım ama uzun zaman önce aldığım şu ranktan hiç çıkamıycam sanırım. Community çöp. Saç baş yolduracak insanlar denk geliyo. Az önce yine bi solo rankedden çıktım, first pick anti-mage aldı adam. First blood alması dışında oyun boyu feedledi. Onun dışında tek başına 5 kişinin arasına atlayıp niye yardım etmedin diyen mi dersin, herkes missken tek başına pushlayan mı dersin hepsi var. Support alsam carryler feedleyince elin kolun bağlı kalıyor. Bir çözümü de yok olayın. Sadece derdimi anlatmak istedim. Alışamıyorsun da yani duruma.

senin gibi çöplere hastayım, 1k olduğun için çöp demiyorum, insanlık halidir insan noob olabilir, yeteneksiz olabilir, çöp olma sebebin 1k mmr ile ağlayıp takımına şuç bulman.

tükürdüğümün 1k mmr'ında ortalama bir oyuncu random atsa ezip geçer, hero spam yapsa 45-50 maç ile 1kdan 2kya çıkar. twitchte 2k-3k da bile boost yapan kişiler var aç izle, 30-1 , 37-0 gibi win serileri yakalıyorlar. bak 30+ win ard arda alıyor, sana denk gelen tipler o elemana hiç denk gelmiyor mu? senin gibi 4 tane çöpü yanına düşmesine rağmen karşıdaki 5 tane çöpü tokatlamak için özel bir çaba bile sarfetmiyor o oyuncular...

Hocam ortalama bir oyuncudan kastınız nedir? Beni 3,5k ya koysanız çok tutunamam o kadar iyi oynadığımı düşünmüyorum. Kendimi 2,5k falan olarak görüyorum. E malum 1k da ezip geçemiyorum. Ben sadece lose alcaksam da zevkli olsun diyorum. Bu oyuncularla da olmuyo yani, rank yükselmek istiyorum biraz olduğu kadar.

MMRa fazla takılma. Benim sahip olduğum MMRda olan oyuncuların bir çoğu benden çok daha seviyede. Ama öyle yada böyle bir mmr aralığına tutununca gerisi geliyor. Bir de kendini bir şey sanıp, her şeye ahkam kesen bazı ergenleri de pek ciddiye alma derim.

Dün bir party oyunu attık. Karşı tarafta 2.8klık bir eleman vardı ama oyun tarzı çok hoşuma gitti, tek başına aldı oyunu. O yüzden kaç k rating in olduğu değil, somut olarak oyuna girdiğinde oyunu götürüp götüremediğin önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 30 Temmuz 2015; 14:02:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

dh'da gördüğüm en iğrenç uslup. ya adam dotada bi halt becerince kendini "bakan" felan sanmış galiba , birader senin karşındaki insan kaç yaşında ne mezunu biliyor musun? saymış sövmüş. ifadelere bak: sen "çöpsün", "yeteneksizsin", "tükürdüğüm mmr"
    nesin ya sen? kendini ne zannediyorsun? sana bu konuşma tarzının ne psikolojisi olduğunu yazsam banlarnırım ama psikolojide güzel bir ismi var. cuk oturur.

o vatandaş zaten banlanan BlackVnm, yeni hesabı bu.
    Ben de acaba arkadaş çok mu iyi diye düşündüm bi ara,
    en iyi herolarından (kendisi emberda çok iyi olduğunu söyler) biri olan bir ember oyununu izledim ve konuşması ve oyun becerisi arasında bir fark göremedim, kendi ifadesi ile çöp.

Bu gibi durumlarda cevap vermek yerine şikayet etmek daha güzel oluyor, kesin 1 hafta ban yiyor bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeosol -- 30 Temmuz 2015; 14:32:38 >

• ben en iyisi dotadan sonra dota forumunu da bırakayım :x
  • çok çok haklısınız . ben görünce dayanamadım. ben de diyorum neden kimse cevap vermemiş.
    gerçekten oyunda da bu şekilde eleştiren insanlar kendi reklamını yapıyor. aynen az önce yaşadım
    bir saat önce invoker oynadım. maça başlar başlamaz 2 kişi maç boyu beni ve diğer iki arkadaşı eleştirme festivali açtılar.
    ti5 de izlemişin burada deniyorsun, niye pickledin, bilmediğin heroları üstümüzde deneme, defol vs
    neyse cevap vermedim (bu arada ilk 40 dk fedlemedim ; 4 carrye karşı 1 carry oynuyorduk 38-40 dk savunma yaptık geride)
    dedi ki git botlarla oyna, dayanamadım 130 maçım var sadece invokerla botla oynayacak kadar yeni değilim dedim.
    doğal olarak bana verdiği cevap o kadar "az mı" oldu. tabiki adama hak verdim başta.
    prolar bir heroda uzmanlaşmak için yüzlerce maç yapıyor sonuçta.
    sonra açtım dotabuff ve most played herolara baktım; beni 74 dakika boyunca tecrübesiz heroyla oynamakla eleştiren adam
    en yüksek sıkllıkla oynadığı hero 66 kere brood, 50 ogre.
    maçla ilgili küçük bir not: ember ve sven gang yemekten ne carry ne tank ne sup yapabildiler. maç sonu kazandık herkes 25 lvl bitirdi.
    ben kesinlikle iyi oyuncu değilim ama birileri çıkıp da kendini ultra pro sanıp ders vermesi,
    14-15 yaşında ergen "kardeslerimizin" bayramda elini öpeceği insanları chatte azarlaması kadar da iğrenç bir şey yok.
    o kadar anlattım yalancı konumuna düşmeyelim maçın linki: https://www.dotabuff.com/matches/1672066298/builds
    (wex exort invoker mana burn ve defansta yüksek damage için)
    niye yazdım tam maçın ardından söyledikleriniz cuk oturdu o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 30 Temmuz 2015; 15:39:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecekdebirgüngelecek

quote:

Orijinalden alıntı: kapoera889

quote:

Orijinalden alıntı: gelecekdebirgüngelecek

ilginç bir şey oldu arkadaşlar fikrinizi almak istedim.
    2 saat önce filan bir maça girdim. takımda pl ile spectra vardı tahmin yaptı ikisi bende yaptım. 20 dakikada filan internet koptu. 6 dk sonra geldi geri döndüm oyunu durduraramamışlar abandon yemişim ama itemlerimide satmamışlar. 2. başarısız tahmin olacak adak yanmasın diye tekrar oynamaya başladım. sonunda kazandık. oyun kayıtlarda var fakat adakta kazanılmış yada kaybedilmiş bir maç gibi gözükmüyor. Bu oyunun içinde bug mı yoksa normal işleyişmi eğer normal işleyişse uzun doğru tahmin serisi yapmak için kaybedeceğini anladığın maçlarda abandon atmak bir yöntem sayılır mı tabi ben normal düşük öncelikliye düştüm filan ama adak yanmamış oldu 10 item bu boru değil

FİRS BLOOD dan önce oyundan düşen varmıydı oyun başından beri olmayan biri. çünkü sizin oyun sayılmamış abadon ile alakası olacagını sanmıyorm cünkü sen oyundan cıktıktan sonra zaten lose yemiş oluyorsun.

yoktu late gamede (ben abandon yedikten sonra 15 dk sonra) 5e-9 oynayan bir eleman terk etti maçı. lakin dediğiniz gibi oyun sayılmamış olsa profilimden girdiğimde son maçlarda gözükmemesi gerekmez miydi oysa gözüküyor maç yani kayıtlarda sadece ben hiç tahmin yapmamışım da mid. game de maçı terketmişim gibi oldu?

o zaman bir bugg söz konusu olabilir dediginiz gibi denemek gerek :)

• quote:

çok çok haklısınız . ben görünce dayanamadım. ben de diyorum neden kimse cevap vermemiş.
    gerçekten oyunda da bu şekilde eleştiren insanlar kendi reklamını yapıyor. aynen az önce yaşadım
    bir saat önce invoker oynadım. maça başlar başlamaz 2 kişi maç boyu beni ve diğer iki arkadaşı eleştirme festivali açtılar.
    ti5 de izlemişin burada deniyorsun, niye pickledin, bilmediğin heroları üstümüzde deneme, defol vs
    neyse cevap vermedim (bu arada ilk 40 dk fedlemedim ; 4 carrye karşı 1 carry oynuyorduk 38-40 dk savunma yaptık geride)
    dedi ki git botlarla oyna, dayanamadım 130 maçım var sadece invokerla botla oynayacak kadar yeni değilim dedim.
    doğal olarak bana verdiği cevap o kadar "az mı" oldu. tabiki adama hak verdim başta.
    prolar bir heroda uzmanlaşmak için yüzlerce maç yapıyor sonuçta.
    sonra açtım dotabuff ve most played herolara baktım; beni 74 dakika boyunca tecrübesiz heroyla oynamakla eleştiren adam
    en yüksek sıkllıkla oynadığı hero 66 kere brood, 50 ogre.
    maçla ilgili küçük bir not: ember ve sven gang yemekten ne carry ne tank ne sup yapabildiler. maç sonu kazandık herkes 25 lvl bitirdi.
    ben kesinlikle iyi oyuncu değilim ama birileri çıkıp da kendini ultra pro sanıp ders vermesi,
    14-15 yaşında ergen "kardeslerimizin" bayramda elini öpeceği insanları chatte azarlaması kadar da iğrenç bir şey yok.
    o kadar anlattım yalancı konumuna düşmeyelim maçın linki: https://www.dotabuff.com/matches/1672066298/builds
    (wex exort invoker mana burn ve defansta yüksek damage için)
    niye yazdım tam maçın ardından söyledikleriniz cuk oturdu o yüzden.

Oyundaki itembuild'lere bakarak mmr seviyenizin düşük olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. Oyunda maalesef yarı yaşımda olup bana da cins cins trip atan oyuncular var. Daha da üzücü olan, oyunu kendisi hatası yüzünden kaybetmemize rağmen, hatasını göremeyip suçu başkasına atan oyuncular.

İnsanlar Dota'nın zevk için oynandığını, amacın tamamen vakti güzel geçirmek olduğunu unutuyorlar. Tanımadıkları, bilmedikleri şahsiyetleri kırmak gibi bir yola giriyorlar gereksiz yere. Sanki bütün bir dünya Dota'dan ibaret.

• döküntü D kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. ve her mmrda bu seviye oyuncular var maalesef.
  • kardes sende invo ile kotu oynayip hala ranked da onu picklemeye devam etmissin ben olsam bende laf ederim invo yu bu kdr seviyosan pubda istedigini yap ama ranked da boyle oynamaya devam edersen daha cok laf yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

kardes sende invo ile kotu oynayip hala ranked da onu picklemeye devam etmissin ben olsam bende laf ederim invo yu bu kdr seviyosan pubda istedigini yap ama ranked da boyle oynamaya devam edersen daha cok laf yersin

İnvo ile kötü oynama mevzusu kaç k ratingli birine göre ki?

Bence de oyun anlayışı vasatın altında, doğru. Ama arkadaşın kaç k ratingi var, burası önemli. o Rating standardında İnvoker gameplay değerlendirmesi yapılsa acaba nasıl oynamış olur, onu değerlendirmek lazım. Herkes kendi rating standardına göre bir şey söyleyebilir sanırım ama esas olan o rating standardıdır. O yüzden kendi mmr standardımıza göre değerlendirme yapıp, farkı mmr standardı hakkında yorum yapmak yanlış olabilir.
  • hocam öyle olsa %100 haklısın da kötü oynadığıma nasıl kanaat getirdin o maç. adam maç ortasında değil; direk invoyu pickleyince henüz early gamede eleştirdi.
    invocular ti5te izleyip geliyor burada deniyor diye. sonra 15 dakika geçti tower altında 3-4 kişi gang attı buna 15-20 hp arkadan geldim, icewall yapıp dondurdum karşı tarafı tower altında. sonra kule vururken tornado blast yapıp hem kill alıp hem adamı kurtarınca mecburen awesome yazdılar topluca, kendi dahil. şok oldular.
    zaten oyunu yendik gayet iyi oynadım. defansta iken maç gidiyordu. silencer late gamede huskarı fedleyince mecburen ben blademail aldım. bir de bunun için laf yedim.
    daha aldığım gibi iki üç kez tam ulti yerken huskara bm yi açıp kestim. sonuncusunda huskar yeniden doğana kadar silencerla bberaber slarkı kesip oyunu bitirdik.
    ve maç sonu ağzını açamadı. sadece report sven dedi. rankedde invokerden şikayet almıyorum ayrıca. 32 asist yaptım ve ks leri de silencere bırakmış şekilde böyle.
    69 takım killinde 43 asist+kiliml var ki her kombatta vardım. keza ward dikme işine de ben baktım mid+late gamede.
    ha dersen ki: ne yani sen şimdi iyi oyuncu musun? 2. ayım henüz dota2'de ve tabiki de kötüyüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 30 Temmuz 2015; 17:32:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

ben en iyisi dotadan sonra dota forumunu da bırakayım :x

Git de kurtulalım senden de, pis troll.

@salih-amel
    . Aslında var olamayan E-W Invoker gitmişsin ve Quas'la başlayamışsın.
    . E-W fiyaskosunun temel itemlerinden Tranquil çıkmışsın.
    . Rakip dört carry diyorsun da Skillerin ve Eul kombonla yeterince iş yapamamışsın demek ki maç uzamış. (Şimdi baktım da nereye dört carry var? Kunkka support gitmiş resmen, Semi-carry sayılabilecek hero sayılarınız da aynı. Silencer-Ember / Slardar-Huskar( ki Huskar'ı Ember ve Silencer'la bir tutmak komik gerçekten). Carry olarak da Sven/Lancer.
    . Blade Mail ve Skadi'yi aynı slotta görmek bir Invoker için gülünç. EoS yerine neden Hex değil, Orkid değil, BKB değil, Linken değil? Skadi slow'u yerine Cold Snap yeterli olmaz mıydı?
    . Dört tane right-click dps vuran heroya karşı Wex'in ile bol bol mana kırmışsındır umarım, işinize pek yaramış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 30 Temmuz 2015; 16:07:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler dün ilginç bir şey oldu. Henüz oyunun başında slardar'ın w'sunu attım rakibin hiç canı gitmedi. Allah allah neyse dedim bir daha attım yine gitmedi. Sonra başlarım böyle işe dedim çıktım oyundan. Sebebi ne olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Beyler dün ilginç bir şey oldu. Henüz oyunun başında slardar'ın w'sunu attım rakibin hiç canı gitmedi. Allah allah neyse dedim bir daha attım yine gitmedi. Sonra başlarım böyle işe dedim çıktım oyundan. Sebebi ne olabilir ki?

Armor'u yüksek bir heroya vurmuşsundur belki. 75 fiziksel dmg - armor olayı sebebiyle canı az gitmiştir diye tahmin ediyorum.

• o mac icin demedim zaten genel olarak baktim diger invo oyunlarina yani invo oyle bi hero ki cok iyi degilsen direk cok kotu oynuyor durumuna dusersin cok iyi olsaydin ztn o mmrda aglatirdin adamlari cok oynamak istiyorsan dedigim gibi girersin pubda kafana gore takilirsin laf eden olursa oyun basi mutele gec hic ugrasma rankeda da biraz daha basit herolarla oyna benim tavsiyem ama yine laf gelecektir ondan kacis yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Beyler dün ilginç bir şey oldu. Henüz oyunun başında slardar'ın w'sunu attım rakibin hiç canı gitmedi. Allah allah neyse dedim bir daha attım yine gitmedi. Sonra başlarım böyle işe dedim çıktım oyundan. Sebebi ne olabilir ki?

Armor'u yüksek bir heroya vurmuşsundur belki. 75 fiziksel dmg - armor olayı sebebiyle canı az gitmiştir diye tahmin ediyorum.

az gitti değil hiç gitmedi

• Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. aynen dediğin gibi e-w invosu diye bir şey yok piyasada. hatta şu an forumda konusu bile var ana sayfada. orada da geyiği dönmüştü.
    tranquili quas gidemediğim için hp regen için yaptım bir de kovalamacası bol bir maçtı işime yaradı.
    *kunka sup çıkmış süper yakalamışsın ama ks lere baktın mı? takımı resmen 18 kill ile tek başına sırtladı biz slardar veya pl'ye rezil olucaz derken huskarla aynı kill'De oynadı.
    *chatte sürekli ember ve svene dalaştılar ortada silencer dışında ne carryi vardı ne tank. sven nerede ölü, ember nedere ölü. o yüzden 40 dk sırf base'te savunma yaptık. ne farm aldılar ne kill .
    lion en son lanet okuyup farm özürlüsü diye sövmüştü bunlara . mid gamede şimdi beni anladın tek carry neden silencer ve onlar nasıl 4 kişi carry gibi oynadı.
    *eul invokerin en temel itemlerindendir %150 mana regen ve efsane sunstrike eul kombosu yüzünden. neden aldın demek abes kaçar.
    kaçar demişken eul sana hız verir beğenmediğin tranquil+eulnin hızı sayesinde kimse kaçamaz haritada senden.
    *skadiyi maç sonu biriken parayla aldım son itemimdi son 2 kişiyi kesip midden gg yaparken ancak kullanabildim zaten. yani bkb-linken farketmiyordu. sert şekilde eleştir ama emin olmadan eleştirme. blademail invoker itemi değil dedin başımın üstünde yerin var maalesef öyle ama o bm huskarın ultisi sayesinde maç getirdi işte.
    *en son maddeyi çok iyi çözmüşsün tecrübe farkı. fakat okuduğun gibi tüm maç team fightla geçti nadiren 1 vs 1 olduk. ben sürekli emp atıp shamanla pl yi trolledim peki değdimi sence hayır! pl azıcık pro olsa bence hiçbir oyun 40'ın üstünü görmez. pl çok pasif kaldı.
    shamanı ve pl'yi teamfightta mana yakarak yavaşlatmanın neresi yanlışsa? bak shaman diyorum? açıklarsan benim gibi yeniler de öğrenmiş olur.

edit: azıcık okuduysan burayı, tüm bunları forumdaki üslup sıkıntısından ötürü yazmıştım ve oyunda başıma geleni anlattım yoksa zaten oyunda yeni olduğumu belirtmiştim keza mmr da düşük olduğu için çok umrumda değil. yoksa sarı itemle kırmızı item yan yana gelince fiyasko olması; karşındaki insana saygını kaybetmekten önemsiz. sen de üslubunda sınıfta kaldın!

ayrıca forumdaki dotacıların invoker temalı güzel stratejileri ve itemleri mesaj olarak mutlaka bekliyorum böyle faydalı çalışmalar için.
    ayrıca bazı arkadaşlar gibi dünyanın en önemli şeyiymiş gibi değil de oyun olarak oynayan eğlenmek isteyen yeni arkadaşlar varsa pm atsın beraber oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 30 Temmuz 2015; 17:13:40 >

• Mizuhara kullanıcısına yanıt
    hangi hero ya vurdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 30 Temmuz 2015; 16:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

hangi hero ya vurdun

Faceless void'dir büyük ihtimal.
  • quote:

eyvallah hocam. aynen dediğin gibi e-w invosu diye bir şey yok piyasada. hatta şu an forumda konusu bile var ana sayfada. orada da geyiği dönmüştü.
    tranquili quas gidemediğim için hp regen için yaptım bir de kovalamacası bol bir maçtı işime yaradı.
    *kunka sup çıkmış süper yakalamışsın ama ks lere baktın mı? takımı resmen 18 kill ile tek başına sırtladı biz slardar veya pl'ye rezil olucaz derken huskarla aynı kill'De oynadı.
    *chatte sürekli ember ve svene dalaştılar ortada silencer dışında ne carryi vardı ne tank. sven nerede ölü, ember nedere ölü. o yüzden 40 dk sırf base'te savunma yaptık. ne farm aldılar ne kill .
    lion en son lanet okuyup farm özürlüsü diye sövmüştü bunlara . mid gamede şimdi beni anladın tek carry neden silencer ve onlar nasıl 4 kişi carry gibi oynadı.
    *eul invokerin en temel itemlerindendir %150 mana regen ve efsane sunstrike eul kombosu yüzünden. neden aldın demek abes kaçar.
    kaçar demişken eul sana hız verir beğenmediğin tranquil+eulnin hızı sayesinde kimse kaçamaz haritada senden.
    *skadiyi maç sonu biriken parayla aldım son itemimdi son 2 kişiyi kesip midden gg yaparken ancak kullanabildim zaten. yani bkb-linken farketmiyordu. sert şekilde eleştir ama emin olmadan eleştirme. blademail invoker itemi değil dedin başımın üstünde yerin var maalesef öyle ama o bm huskarın ultisi sayesinde maç getirdi işte.
    *en son maddeyi çok iyi çözmüşsün tecrübe farkı. fakat okuduğun gibi tüm maç team fightla geçti nadiren 1 vs 1 olduk. ben sürekli emp atıp shamanla pl yi trolledim peki değdimi sence hayır! pl azıcık pro olsa bence hiçbir oyun 40'ın üstünü görmez. pl çok pasif kaldı.
    shamanı ve pl'yi teamfightta mana yakarak yavaşlatmanın neresi yanlışsa? bak shaman diyorum? açıklarsan benim gibi yeniler de öğrenmiş olur.

edit: azıcık okuduysan burayı, tüm bunları forumdaki üslup sıkıntısından ötürü yazmıştım ve oyunda başıma geleni anlattım yoksa zaten oyunda yeni olduğumu belirtmiştim keza mmr da düşük olduğu için çok umrumda değil. yoksa sarı itemle kırmızı item yan yana gelince fiyasko olması; karşındaki insana saygını kaybetmekten önemsiz. sen de üslubunda sınıfta kaldın!

ayrıca forumdaki dotacıların invoker temalı güzel stratejileri ve itemleri mesaj olarak mutlaka bekliyorum böyle faydalı çalışmalar için.
    ayrıca bazı arkadaşlar gibi dünyanın en önemli şeyiymiş gibi değil de oyun olarak oynayan eğlenmek isteyen yeni arkadaşlar varsa pm atsın beraber oynarız.

Kardeş oyunu almışsınız, almamışsınız benim meselem değil. Takımındakikerin hatalarını statlara bakıp sayamam. Senin hatalarını söylüyorum sadece. Neden Eul çıktın da demedim. Oyun tarzına göre değişir Eul kasmak, %100 core değildir Invoker için. Kombosunu yapacaksan EQ git veya direk E git. Eul kombosuyla adamlara tek atamamaya başladığın vakit harcadığın tüm Wex pointleri boşa gidiyor. Kombodan sonra -Quas'ın olmadığı için- ne Tornado iş yapabilir ne Cold Snap ne Ice Wall ne de Forged Spirtler iş yapabilir. Kaldı ki şunu belirteyim bu kombonun olmazsa olmazı Blat'tır. Kombonun tamamlayıcı skill'i Blast olduğu için -Eul sonrası bir disable tadında olduğu için tercih edilir- ana hasarı vuracak iki skill kullanabilirsin sadece. Güzel bir pure damage vurduğu için biri Sun Strike olacaktır. Diğeri içinse iki seçeneğin var: Chaos Meteor veya EMP. Meteor, EMP'den daha fazla hasar vurduğu için totalde -ki yanma hasarı Cold Snap'le de iyi bir kombinasyon oluşturur- EMP'ye göre daha tercih edilesidir. Gel gör ki Wex, Meteor'un hasarına etki etmez, gideceği mesafeyi uzatır sadece.

Edit: Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Üslup falan diyorsun da dediğimi anladıktan sonra sen gerisi boş. Ne senin karşında lord var ne de benim. Survivor Hasan mısın sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 30 Temmuz 2015; 17:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koftikofte

dendi şuan dünyanın en iyi midi. üstelik takımına rağmen.

maçlara bakarak rahatlıkla söyleyebiliriz bunu.

s4'ün qop ile ezilişi filan..

OHAHAHAHA
    velet sumail bile iyi şu an ondan

• 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.