Şimdi Ara

Dota 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afrodude

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

aslına bakacak olursan lol oyun sistemi müthiş olmasına rağmen karakter dengesizliği cok fazla bakıyorsunuz hemene hemene her champ. ın alan skili alan ultisi vs var. hepsi op gibi duruyor orjinal dotada karakterler müthiş dengeli, neyse cıksın da görelim.

Aynı LoL'den mi bahsediyoruz anlayamadım?

Alıntıları Göster
    umarım aralarında tatlı bir rekabet olur valve ile riot games arasında sanırım kullanıcının işine gelir bu da

Why so serious?
    Shaco isem garen felan dinlemem bi şekilde sinsice keserim onu

• quote:

Orijinalden alıntı: soekishere

umarım aralarında tatlı bir rekabet olur valve ile riot games arasında sanırım kullanıcının işine gelir bu da

Alıntıları Göster
    recall yok ya dota da onu hiç sevmiyorum be abi

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Lol'u biraktim, dota2ye de ancak ortaya cok iyi birsey koyarlarsa baslarim. Ama dota2nin su an ki durumuna bakinca, boyle bir sey pek olacak gibi durmuyor.
    recall'ın olmaması sorun değil ışınlanma kağıdını alıp hızlıca geriye gitmek için sağda veya solda'ki küçük alışveriş yerlerini kullanıyordum. Oynama durumuma gelince, her ikisinie de bakarım ama lol bana daha dengeli geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

beta bitince lol oynamayı bırakırım.zaten bu tarz oyunlara ilk dotayla başladım.
    Lol ya da Dota2 hiç oynamadım. Ama izlediğim videolar Dota2 nin henüz DotA kadar iyi olmadığını düşünmeme sebep oldu. Herolar çok garip geldi.Bazılarının orjinlliği bozulmuş. Mesela Bloodseeker'ın tipi berbat olmuş. Skiller de pek iyi değil gibi.Uzun bi süre daha DotA'ya devam edeceğim sanırım
  • Abi dota 2 yle dotanın arasında 10 fark verin bende dota 2 alıyım ama yani bir oyunun aynısını grafiklerini yenileyip yeniden piyasaya sürüyorlar ki bu bana göre para vermeye değmez ama alanada saygım sonsuz tabiikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: deniai

Lol ya da Dota2 hiç oynamadım. Ama izlediğim videolar Dota2 nin henüz DotA kadar iyi olmadığını düşünmeme sebep oldu. Herolar çok garip geldi.Bazılarının orjinlliği bozulmuş. Mesela Bloodseeker'ın tipi berbat olmuş. Skiller de pek iyi değil gibi.Uzun bi süre daha DotA'ya devam edeceğim sanırım

Alıntıları Göster
    Lol Oynayış açısında daha iyi geliyor bana o yüzden Tabikide Lol e devam ederim.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 5 Ocak 2012; 17:11:11 >

GnyMade
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnyMade

Lol Oynayış açısında daha iyi geliyor bana o yüzden Tabikide Lol e devam ederim.......

Alıntıları Göster
    Dota2'yi deneyince düzenlerim .

Orijinalden alıntı: Two Stroke

Dota2'yi deneyince düzenlerim .

Alıntıları Göster
    Ben de oynadım gayet güzel ama ikisi de çok farklı.LoL her ne kadar dota tabınına kurulmuş bir oyun olsa da bence ikisi arasında bayaa fark oluştu.Dota da ranged karakterlerin kontrolünü çok zor yapmışlar o yüzden ranged karakter aldığımda eğleneceğime stress oluyorum.

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Abi dota 2 yle dotanın arasında 10 fark verin bende dota 2 alıyım ama yani bir oyunun aynısını grafiklerini yenileyip yeniden piyasaya sürüyorlar ki bu bana göre para vermeye değmez ama alanada saygım sonsuz tabiikide

dota 2 nin dota dan en büyük farkı lol gibi tek server üzerinde olması ve bu sayede oyuna oyuncunun her hangi bi etkisinin bulunamaması

Orijinalden alıntı: smallhero55

skilller pek iyi değil gibi derken neyi kastettin. heroların orjinalliği bozulması normal. sonuçta warcraft-wow yani blizzard sahibi o karakterlerin. o yüzden kullanamamaları normal. bence bloodseeker çok küçük karakter olarak. nevermore çok çirkin geldi benim gözüme

Orijinalden alıntı: Guest-C45F7D4AF

quote:

Abi dota 2 yle dotanın arasında 10 fark verin bende dota 2 alıyım ama yani bir oyunun aynısını grafiklerini yenileyip yeniden piyasaya sürüyorlar ki bu bana göre para vermeye değmez ama alanada saygım sonsuz tabiikide

dota 2 nin dota dan en büyük farkı lol gibi tek server üzerinde olması ve bu sayede oyuna oyuncunun her hangi bi etkisinin bulunamaması

Alıntıları Göster
    Bırakmam. Riot Games'in oyunla (champion dengeleri vb...) ilgilendiği ve oyuncuyla (support konusunda) ilgilendiği gibi Valve'nin Dota 2 ve Dota 2 oyuncularıyla ilgilenebileceğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: League0fLegends

Bırakmam. Riot Games'in oyunla (champion dengeleri vb...) ilgilendiği ve oyuncuyla (support konusunda) ilgilendiği gibi Valve'nin Dota 2 ve Dota 2 oyuncularıyla ilgilenebileceğini zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    İkisinide oynarım.

Orijinalden alıntı: hdloader11

İkisinide oynarım.

Alıntıları Göster
    HoN'un yaptığı tüm heroları 10 dolara satın alma indiriminden beri LoL oynamıyorum,hasret de duymuyorum.DotA 2 de de büyük ihtimalle böyle olacak

Orijinalden alıntı: Lux

Ben de oynadım gayet güzel ama ikisi de çok farklı.LoL her ne kadar dota tabınına kurulmuş bir oyun olsa da bence ikisi arasında bayaa fark oluştu.Dota da ranged karakterlerin kontrolünü çok zor yapmışlar o yüzden ranged karakter aldığımda eğleneceğime stress oluyorum.

bana dota direk stres gibi geliyo deny mantığı öldürür insanı

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: Lux

bana dota direk stres gibi geliyo deny mantığı öldürür insanı

Alıntıları Göster
    Bir oyuna para vermek bana saçmalık gibi geldiğinden LoL'deki gibi bir f2p mantığı görürsem dota2de saniye durmam geçerim. Bıktım nooblardan. Dota'da hiç mi yok diyeceksiniz? En azından noobluktan çıkana kadar kimseye noob demeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Bir oyuna para vermek bana saçmalık gibi geldiğinden LoL'deki gibi bir f2p mantığı görürsem dota2de saniye durmam geçerim. Bıktım nooblardan. Dota'da hiç mi yok diyeceksiniz? En azından noobluktan çıkana kadar kimseye noob demeyeceğim.

Oyun satılacak bildiğim kadarıyla ama tutmazsa niye f2p olmasın ama b2p yada daha beteri p2p olan bi oyun olursa gg

quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Oyun satılacak bildiğim kadarıyla ama tutmazsa niye f2p olmasın ama b2p yada daha beteri p2p olan bi oyun olursa gg

Şu blizzard dota mıdır, starcraft dota mıdır asıl onu bekliyorum ben. F2p olacağına dair birşeyler okumuştum diye hatırlıyorum bsc'de.

Orijinalden alıntı: mnomer

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

skilller pek iyi değil gibi derken neyi kastettin. heroların orjinalliği bozulması normal. sonuçta warcraft-wow yani blizzard sahibi o karakterlerin. o yüzden kullanamamaları normal. bence bloodseeker çok küçük karakter olarak. nevermore çok çirkin geldi benim gözüme

Skiller kötü derken görünüş açısından dedim. Nevermore'un skillerinin eski görünüşleri çok daha iyiydi.Etkileri aynıdır muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.