Şimdi Ara

Dota 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dota 2 yakında çıkacak sanıyorum (diablo 3 gibi yalan hikayesi olmasında). Çıktığında LOL oynamayı bırakır mısınız ? bırakırsanız neden ? ya da lol de neden kalırsınız ?

Orijinalden alıntı: mnomer

Dota 2 yakında çıkacak sanıyorum (diablo 3 gibi yalan hikayesi olmasında). Çıktığında LOL oynamayı bırakır mısınız ? bırakırsanız neden ? ya da lol de neden kalırsınız ?

LOL oynamayı bırakırım, çünkü LOL'e hiç başlamadım.
  • Betasında oynadığım kadarıyla League of Legends'i bıraktıracak bir yanı yok.
  • Bırakanlar olucaktır. Bence DotA için ölen insanlar yine DotA oynar. Sadece Valve adı ile ne kadar insan toplayabilirse onlar gider gibi. -Ben DotA'yı sevmeyen bir insanım, arkadaşa verip key'i onun account ile kısıtlı bir süre deneme imkanım oldu. Baya baya DotA seven tanıdıgım insanların hemen hepsi ise tam bi DotA gibi hissetmediğini söyledi, ne kadar doğru bilemem. Çok seven insanlar da var tabi yanlış anlaşılıp fanboylar fırlamasın ordan süper oyun diye.-

Edit: Konunun yeri yanlış bu arada, ona Ashandle görünce bakar sanırım. Sonuçta genre üstüne kurulu bir bölüm değil burası. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Ocak 2012; 0:05:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 4
    3 yıl önce açıldı
    MGS 2-3 PCSX2 de oynamak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bırakmam ikisini de oynadım

LoL'ün oyunayış tarzını daha çok seviyorum.
  • DotA 2 çıkınca neden LoL oynamayı bırakayım ki? DotA oynamak istesem gider DotA oynarım zaten. Duyan da DotA 2 ile DotA arasında çok fark var sanacak. Aynı oyunun grafiklerini yenileyerek ve WarCraft 3'e bağımlı olmasından dolayı eksiklerini (sunucu ve lobi bazında) gidererek çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

DotA 2 çıkınca neden LoL oynamayı bırakayım ki? DotA oynamak istesem gider DotA oynarım zaten. Duyan da DotA 2 ile DotA arasında çok fark var sanacak. Aynı oyunun grafiklerini yenileyerek ve WarCraft 3'e bağımlı olmasından dolayı eksiklerini (sunucu ve lobi bazında) gidererek çıkarıyorlar.

LoL oynayan bir kişi dotayı rahat öğrenebılırmı ?

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

quote:

DotA 2 çıkınca neden LoL oynamayı bırakayım ki? DotA oynamak istesem gider DotA oynarım zaten. Duyan da DotA 2 ile DotA arasında çok fark var sanacak. Aynı oyunun grafiklerini yenileyerek ve WarCraft 3'e bağımlı olmasından dolayı eksiklerini (sunucu ve lobi bazında) gidererek çıkarıyorlar.

LoL oynayan bir kişi dotayı rahat öğrenebılırmı ?

İngilizce bilen herkes DotA'yı rahat öğrenebilir. Deny yapmaya da alışması gerekiyor. Sadece creep değil kendi takım arkadaşını, kuleyi vs. de denylaması gerekiyor yeri geldiğinde. Onun haricinde temelde aynı mantıkla oynanıyorlar. Eşya dizilimleri, aktif eşya kullanımları, buff süreleri, recall olmaması vs zamanla öğrenilecek, alışılabilecek şeyler zaten.

• Deny,Creep Steal ve itemlardaki gibi karakterler arası gapleri açan ve kimisi seven oyuncular gider Dota oynar.Bu dotayı daha iyi yapmaz ama öğrenme eğrisini bayaa yükseltir.Zaten Phreak falan da bunu anlatıyordu Dodge'u kaldırırken.

Bu arada Deny,çok kötü bir mekanik buna da katılıyorum.Dengesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onirage -- 5 Ocak 2012; 0:55:26 >

İngilizce bilen herkes DotA'yı rahat öğrenebilir. Deny yapmaya da alışması gerekiyor. Sadece creep değil kendi takım arkadaşını, kuleyi vs. de denylaması gerekiyor yeri geldiğinde. Onun haricinde temelde aynı mantıkla oynanıyorlar. Eşya dizilimleri, aktif eşya kullanımları, buff süreleri, recall olmaması vs zamanla öğrenilecek, alışılabilecek şeyler zaten.

uzun bi mesaj yapıp bu farklılıkların karşılaştırmasını yapmayı düşünüyordum ama gayet iyi özet geçmişsin. ve evet, bu farklar oynadıkça öğreniliyor (ki ben dota allstars'ı en fazla 20 maç, dota 2'yi ise 60 maç oynamış biri olarak alıştım diyebilirim) ve öğrendikçe daha zevkli hale geliyor. şu matchmaking olayını, ufak tefek bugları ve hero eksikliğini giderdiklerinde(60 küsür hero var şu an) piyasadaki açık ara en iyi oyun olacak gibi görünüyor. ki bence betası bile öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 5 Ocak 2012; 1:01:40 >

• hıh...dota 2 ilk duyulduğunda 10 kişiden 5i dota 2 ye başlıyordu..ne acayip dünya bu günü görmeden yarına cevap veriyorlar..
  • aslına bakacak olursan lol oyun sistemi müthiş olmasına rağmen karakter dengesizliği cok fazla bakıyorsunuz hemene hemene her champ. ın alan skili alan ultisi vs var. hepsi op gibi duruyor orjinal dotada karakterler müthiş dengeli, neyse cıksın da görelim.

Orijinalden alıntı: kronik

aslına bakacak olursan lol oyun sistemi müthiş olmasına rağmen karakter dengesizliği cok fazla bakıyorsunuz hemene hemene her champ. ın alan skili alan ultisi vs var. hepsi op gibi duruyor orjinal dotada karakterler müthiş dengeli, neyse cıksın da görelim.

Karakterler müthiş dengeli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

aslına bakacak olursan lol oyun sistemi müthiş olmasına rağmen karakter dengesizliği cok fazla bakıyorsunuz hemene hemene her champ. ın alan skili alan ultisi vs var. hepsi op gibi duruyor orjinal dotada karakterler müthiş dengeli, neyse cıksın da görelim.

Aynı LoL'den mi bahsediyoruz anlayamadım?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.