Şimdi Ara

DOTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

Bende açılımını yazıyımda bi faydam dokunsun

Defance Of The Ancient
    Defense Of The Ancients
  • Ben dota yı weplaes de oynuyorum şu an ki halde eurobattle de oynayabilir miyim tam olarak ne yapmam lazım wepla dan gına geldi artık herkes mh her yer trade hack kaynıyor artık gizli saklı da kalmadı adminler bir şey yapmadığı için serbest gibi oldu. :(

Orijinalden alıntı: Dersah.

Benden tavsiye önce AI maplerinde tecrübe edin. Yani EuBattle serverlarına girip bönbön bakıp aynı anda küfür yemekte bir maharet tabi ama sen yinede önce AI oyna tamamiyle öğrenene kadar

Bide 2 sene falan önce dotamerkezi.com vardı noldu o kapandı mı? Çok sağlam siteydi???

ben tüm heroları o siteden ogrenmistim sonra adminleri ilgilenmemeye basladı bi gun girdim ve firefox kötü amaclı yazılım hatası verdi:(

Orijinalden alıntı: ByRomanTicO

Ben dota yı weplaes de oynuyorum şu an ki halde eurobattle de oynayabilir miyim tam olarak ne yapmam lazım wepla dan gına geldi artık herkes mh her yer trade hack kaynıyor artık gizli saklı da kalmadı adminler bir şey yapmadığı için serbest gibi oldu. :(

euroloader yüklüceksin oyuna giriceksin 'battle.net' sekmesinin yanında mercek olucak ona tıklayıp eurobattle seçiceksin

weplada adam soruyor

pudge mh varmı?
    yok abi
    niye pudge aldın o zaman
  • WTF komutu

Orijinalden alıntı: Purone

eurobattle noob leaver kaynıyor
    garena maphack leaver kaynıyor
    wepla maphack kaynıyor

weplada adam soruyor

pudge mh varmı?
    yok abi
    niye pudge aldın o zaman

Evet durum bu 2 ward'a 200 gold verip gang yememektense maphack açıp oyunun içine etmek çok basit oldu. Hele wepla tam ilkokul çocukları kaynıyor küfürler hava da uçuşuyor diğer serverlarda oynamadım ama wepla çok kötü ilgilenen de yok hiç maphack filan kullanmadım nasıldır bilmem yani önüne mi geçilemiyor o işleri de bilmiyorum bu kadar acizlik karaktersizliğin önüne nasıl geçilemiyor anlamiyorum ne ihtiyaçları var önüne geçmek için koca server kuruyorsun ne güzel yapmışlar sistemi ratları botları isteyen oyun kuruyor bir onu mu engelleyemiyorsun şaşmamak elde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

dostum oynamayı bilmiyosan gerçekten online oynamaçok küfür yersin ilk önce bi alıştırma turu at bakalım öğren öyle online oyna

valla kardeş nooblar yüzünden ramazdan ettiğim küfürlerin sayısını tahmin edemezsin adam giriyo oyuna adama mort gibi manyak bi hero gelmiş ver diyorum yok diyo oynicam diyo adam dk 5 de 2 kill veriyo itemlerini kirip oyundan çikiyo

Bence Battle tanksla aynı map türüne sahip olmasına rağmen battle tanks bile daha iyi xD Özellikle iyi bi stratejin varsa.
    Mesela ben helikopterle 2000 lik silahı alıp, uzak menzil vurup kaçarım xD

Orijinalden alıntı: Captor.

Eurobattleda olan varsa oyun atalım?

eb nickin ne

Orijinalden alıntı: Purone

eurobattle noob leaver kaynıyor
    garena maphack leaver kaynıyor
    wepla maphack kaynıyor

weplada adam soruyor

pudge mh varmı?
    yok abi
    niye pudge aldın o zaman

bir süredir girmiyordum weplaya durum o kadar rezilmi ya yazık gercekten tekrar baslamayı dusunuyordum sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra nerde oynıycam oldum
    Elleri mahkum bene oynuyorlardı.

Ben 3 kule ve towel cıydım .
  • mesajım bulunsun güzel konu inceleyeceğim
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.