Şimdi Ara

Dot view kılıf problem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.2 gün önce türkcell sitesinden sipariş verdiğim m8 dot view kılıf elime ulaştı ancak kılıfın ön yüzü ekrana tam olarak oturması gerekirken bendekinde açıklık kalıyor,kılıf ekrana oturmuyor.Telefon kılıfın gerekli yerine gayet kolay bir şekilde oturuyor ancak ön yüzey fotoda da görüldüğü üzere havada.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı,varsa çözümü var mıdır yoksa iade etmem gerekiyor?Ne dersiniz?
     Dot view kılıf problem!

• quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963

Merhabalar.2 gün önce türkcell sitesinden sipariş verdiğim m8 dot view kılıf elime ulaştı ancak kılıfın ön yüzü ekrana tam olarak oturması gerekirken bendekinde açıklık kalıyor,kılıf ekrana oturmuyor.Telefon kılıfın gerekli yerine gayet kolay bir şekilde oturuyor ancak ön yüzey fotoda da görüldüğü üzere havada.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı,varsa çözümü var mıdır yoksa iade etmem gerekiyor?Ne dersiniz?
     Dot view kılıf problem!

Ben de Hepsiburada'dan aldım. Benimki de aynı şekilde ama işlevlerinde bir sorun yok.Sanırım zamanla oturacak.

• Zamanla oturacağından şüpheliyim. Öncelikle kılıfın orijinal HTC olup olmadığına bakın, benddeki dot view hiç sorusuz kapak, geri çekip bıraktığımda telefon yüzeyine tam anlamıyla yapışıyor. Esnemeyi sağlayan yan taraf silikon olduğundan zamanla kapanacağını hiç sanmıyorum.
  • arkadaslar cihazin ekranina camdan yapilmis koruyucu taktirdiysaniz biraz havada kaliyor kilif. ama daha sonra plastigi yumusadikca oturuyor yerine. ben hong kongdan almistim. su an gayet rahat kullaniyorum telefonumu.
  • yan plastık yerıne biraz ittir kapanıyor hanı sol taraftakı yerden
  • orjinal değildir hocam o zaman
  • Cevap veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.Kılıfı tURKCELL'E geri gönderdik, incelensin ve yenisi ile değiştirilsin amacıyla..Sağolsunlar talebimiz kabul gördü , incelenmesi sonrasında yenisi ile değiştirmeyi kabul etmişler..Merakla bekliyoruz, gelen yeni kılıfta da bir sorun ile karşılaşır mıyız diye..Gelişmeleri buradan aktaracağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,

2. kılıfı da yolladılar sağolsunlar.Kutu kapalı olarak geldi.Yeni bir kılıf daha yani.Ancak bu da tam olarak kapanmıyor.Fakat diğerinden daha yakın duruyor ekrana..Artık değiştirmek için uğraşmayacağım sanırım..

Fakat gerçekten merak ediyorum..Aldığım yer TURKCELL in orjinal internet sitesi olduğundan ürünün çakma olmadığı kesin .(yani umarım :-)

Peki eğer elimdeki her iki ürün de orjinal ise ve 2 ayrı ürün denediğim halde kapak ekrana tam oturmuyorsa;

1-) Bu durum hepsinde mi böyle?
    2-) Değilse çok sayıda hatalı ürün mü var?
    3-) Hani İPAD lerin orjinal kılıfı vardır kapattığınızda MIKNATISLI olduğundan resmen ekrana yapışır..Bu da mıknatıslı diye biliyorum ben, peki neden yapışanını bulamadık hala??

TUHAF DEĞİL Mİ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7309DB214 -- 26 Eylül 2014; 13:19:14 >
  • ekranda hafif ekran koruyucu varsa tam kapanmıyor, bende de öyle. orijinal olup olmaması ile alakası yok. ben gece yatmadan lastikle arka tarafa sabitliyorum biraz esnesin diye zamanla kapanacak gibi duruyor, az açıklık kaldı.
  • Iyide guzel hayirli olsunda bende aldm ama biri beni arar yada mesaj cekerken kilif ozelligini kullanmiyor dot wiev uygulamasina giriyorum resimi seciyorum uygula diyip cikiyorum ama sonuc 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Theskill,

Ürünün orjinal olduğundan emin misiniz?? Nereden ve kaça aldınız bilmiyorum ancak bence hemen iade edin o ürünü..Büyük bir ihtimalle gerçek değil gibi görünüyor..
    Benim aldığım ürüne güncelleme geldi mesela..Artık bambaşka özellikler de kullanılabiliyor..
  • ürün orjinalini aldım. ben herhangi bir sorun yaşamıyorum.
    http://www.htc.web.tr/urun/1341-htc-one-m8-orjinal-dot-view-kilif.html
    tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranist

yan plastık yerıne biraz ittir kapanıyor hanı sol taraftakı yerden

Bende de bu sorun vardi sayende yaptim tesekkurler hic koseden ittireyim falan aklima gelmedi,zamanla tam kapanmasini umacaktim///
  • Hem orjinal hemde ucuz fiyata Dot view kilif alabilecegim bir site varmi yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ilk aldığımda bende gıcık oluyordum ama düzeliyor sonra. Ben 1 hafta hep cebime koydum sonra alıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl yaptığınızı anlamadım biraz daha açıklayıcı anlatır mısınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bülend

quote:

Nasıl yaptığınızı anlamadım biraz daha açıklayıcı anlatır mısınız :D

soldaki yanı telefonun kapdakı solunu ittiricen hafif oluyor
  • Çok sinir bozucu ama bende orjinal aldım kapanmıyor arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.