Şimdi Ara

dosyayı bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pek anlamambir video sildim yanlışıkla sonra nasıl geri alıcam sistemi geri yükledim 2 saat önceye
    bir çok dosya geldi ama o videomun nerde oldugunu bulamıyorum sistemi windows7 de geri alınca silinen videolar nereye gider geri almış oldugumuz dosyalar diyim nere gider lütfen acil yardım

• RECUVA PROGRAMINI KULLAN.
    ÜSTÜNE VERİ YAZILMADIYSA GERİ ALIRSIN.

LİNK

http://www.piriform.com/recuva
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu007

arkadaşlar pek anlamambir video sildim yanlışıkla sonra nasıl geri alıcam sistemi geri yükledim 2 saat önceye
    bir çok dosya geldi ama o videomun nerde oldugunu bulamıyorum sistemi windows7 de geri alınca silinen videolar nereye gider geri almış oldugumuz dosyalar diyim nere gider lütfen acil yardım

dostum başlata tıkla orda arama motoru gibi imlecin olduğu yer var oraya videonun adını yaz gelir eğer üstüne bişey yazmadıysan
  • 1.yorum için program paralı free olanda kapalı galiba linki yok çünkü
    2.yorum içinde videonun ismini hatılamıyorum ama şöyle birşey var
    ben camtasia recorder dan video çektim oyunumun sonra ayar yaptım ona kayıt ettım yni kayıt düzeltilmiş olan eskisine gerek yok dedim ve sildim onu geri dönüşümdende sildigimden ismini hatırlamıyorum yeni düzenlemiş oldugum dosyada açılmıyor ama videonun ojinali varken acılıyordu lütfen bir yardım edin o videoyu bulmam lazım :D
  • arkadaşım recuva Free linki açık kontrol etim.
    Başka Bir inernet arayıcısı ile dene chrome , explorer, firefox
    link açık

yinede download linkini vereyim link aşağıda

http://download.piriform.com/rcsetup145.exe
  • derinlemesine tarama yaptırıyorum şu anda bakalım geri dönüşümde inşallah bulur dün sildigim bir dosya
  • ya birsürü şey bulduda ama hangisi benim istedigim 1032 tane dosya buldu bu programla sılı nmı ş hangisi benim aradıgım dosya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMİ ROM DOSYASI LAZIM BULAMIYORUM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım boyutundan tahminde bulunabilirsin
  • olmuyor acaba aynı tür silinmemiş bir video dosyası var dosya türü Camtasia Recorder Document (.camrec) bu şekilde aratttım cııkmadı buna benzer bulabilirmiyiz dosya türüyle aynı ben bulamadım ama
  • recuvada

DOSYA TÜRÜ MENUSU GELDİĞİNDE
    "DİĞER" SEÇENEĞİNİ İŞARETLE
    DOSYA YOLU MENUSUNDE İSE
    "BELİRLİ BİR YERDE"
    SEÇENEĞİNİ SEÇİP SİLİNEN DOSYANIN BULUNDUĞU HDD BÖLÜMÜNÜ İŞARETLE C VEYA D GİBİ.

SONRA ARATTIR MUTLAKA ÇIKAR. DUA ET DE YEŞİL OLARAK KURTARILABİLİNİR ÇIKSIN

KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 3 Mart 2013; 16:49:22 >
  • hemen deniyorum saol
  • Birsürü şey cıktı gene bulamadım ya Camtasia Recorder Document (.camrec) aratıyorum camtasia yazıyorum hıc bırsey cıkmıyor cam yazıyorum resim cıkıyor
  • Benden bu kadar arkadaşım.

Bilgisayardan iyi anlayan bir tanıdığın varsa ona göster en iyisi.

başka recover programlarıda var bir araştır derim.

Birde şu programı dene link aşağıda

http://www.inndir.com/File-Recovery-for-Windows-42506p.html#.UTNmtjCeOWc
  • saolasın ama bu programda bana aynı şeyleri bulacak gene
    yine bulamicam
    birde bir video sildin atıyorum pc geri aldın zamanı o silinen dosya pc geri alınca hangi klansöre gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu007 -- 3 Mart 2013; 17:12:53 >
  • Arkadaşım dosyanın silindiği bölümü c veya d deep scan ile arattır. sonra çıkan bütün dosyaları seçerek başka bir harddisk veya bölüme recovery yap sonra onların içindemi diye bir bak.
  • adını hatırlamadıgım bir videonun :D nasıl bulabilirim bir sürü şeyin içinden uzantısı felan biliyorum ie yaramazmı
  • Arkadaşım sen işini garantiye al bütün dosyaları dediğim gibi başka bir bölüme çıkart ondan sonra tek tek bakarsın. En azından video programı ile açarak izleyerek bulursun.
  • peki sadece videoların acılmasını nasıl saglicam resimlerde var img gif bunlarda var
  • Dosyaların hepsini çıkarttıktan sonra, dosyaları ayır resim dosyası görünenleri, çok küçük veya çok büyük boyutta olanları. yani dosyaları kategorilere ayı ama dosyaları yinede kontrol et. Çünkü aradığın dosyanın uzantısı değişmiş olabilir. Kısacası Arkadaşım dosyalara Tek Tek bak.

İşin uzun sürebilir ama sonunda muvaffak olan sen olursun.
  • Birde aradığın dosya hangi video oynatma programında çalışıyorsa dosyaları çoklu olarak seçip oynatmaya çalış. Artık hangisi senin videonsa ortaya çıkar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.