Şimdi Ara

Dosyanın bulunduğu konuma erişme izni yok ... Resimlere ulaşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . yakın arkadaşımın bilgisayarında win 7 32 bit vardı . uzun suredırde formatlanmadıgı ıcın bana getırdı format attık . Resımlerı oldugu ıcınde onları Yerel Disk D ye attık . C ye direk biçim atıp Win 8 32 kurduk . Disk Erişiminde bır sıkıntı yok ancak sanırım eskı kullandıgı Win 7 de kullanıcı şifresı oldugu ıcın Resimler şifreli kalmış durumda . Dosyalar ve isimleri yeşil renk de bu dosyaların şifrelı oldugunu açıklıyormmuş . Gördugunuz gıbı resımde sadece Video yazan klasor sıyah renkde ve vıdeolara erişebiliyoruz onda sıkıntı yok . bu dosyaları nasıl açacagız yetkı verme olaylarını yaptık malasef olmadı . yardım eden herkese sımdıden tsk ederım

• Bu problemin aynısı bendede var Donanım haber hocaları lütfen yardımcı olun..
  • d sürücüsüne sag tıklayın ozelliker yukarıda güvenlik var guvenlige tıklayın kullanıcı adınızı secin düzenleye tıklayın ordan tam denetim verin olmazsa yukarıda sahip var gelişmiş ayarlarında sahip olarak erişim hakkı verin..
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    olmuyor :(
  • sadece resimlerin olduğu klasöre denetim hakkı ver bakalım olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

sadece resimlerin olduğu klasöre denetim hakkı ver bakalım olacakmı

malasef olmuyor resım e sag tıklayıp bu sekmeye geldıgımızde ise '' Veriyi korumak için içeriği şifrele '' işaretli ve değiştiremiyorum

• ben klasör demiştim ama sen resimin ustune sag tıklamışsın o resimlerin bulunduğu klasörün ustune sag tıkla yani klasöre erişim hakke vereceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

ben klasör demiştim ama sen resimin ustune sag tıklamışsın o resimlerin bulunduğu klasörün ustune sag tıkla yani klasöre erişim hakke vereceksin

dedıgınıde yaptım dostum bu resmı dıger bır ayrıntı olarak koydum . hıcbı sekılde acılmıyor gıttı resımler cokda onemlıydı :/
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Klasör ve dosyalarınıza paylaşım kısıtlaması gelmiş sanırım Burdan
    daha önceden hazırladığım videoarım arasında vardı burdan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuRrKaNn

Klasör ve dosyalarınıza paylaşım kısıtlaması gelmiş sanırım Burdan
    daha önceden hazırladığım videoarım arasında vardı burdan bakabilirsin

tsk ederım dostum hemen deneyeyım
  • Sorunu çözmek için videoyu aradım ancak bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.