merhaba arkadaşlar . yakın arkadaşımın bilgisayarında win 7 32 bit vardı . uzun suredırde formatlanmadıgı ıcın bana getırdı format attık . Resımlerı oldugu ıcınde onları Yerel Disk D ye attık . C ye direk biçim atıp Win 8 32 kurduk . Disk Erişiminde bır sıkıntı yok ancak sanırım eskı kullandıgı Win 7 de kullanıcı şifresı oldugu ıcın Resimler şifreli kalmış durumda . Dosyalar ve isimleri yeşil renk de bu dosyaların şifrelı oldugunu açıklıyormmuş . Gördugunuz gıbı resımde sadece Video yazan klasor sıyah renkde ve vıdeolara erişebiliyoruz onda sıkıntı yok . bu dosyaları nasıl açacagız yetkı verme olaylarını yaptık malasef olmadı . yardım eden herkese sımdıden tsk ederım
Bu problemin aynısı bendede var Donanım haber hocaları lütfen yardımcı olun..
d sürücüsüne sag tıklayın ozelliker yukarıda güvenlik var guvenlige tıklayın kullanıcı adınızı secin düzenleye tıklayın ordan tam denetim verin olmazsa yukarıda sahip var gelişmiş ayarlarında sahip olarak erişim hakkı verin..
turkay11
kullanıcısına yanıt
olmuyor :(
sadece resimlerin olduğu klasöre denetim hakkı ver bakalım olacakmı
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
sadece resimlerin olduğu klasöre denetim hakkı ver bakalım olacakmı
malasef olmuyor resım e sag tıklayıp bu sekmeye geldıgımızde ise '' Veriyi korumak için içeriği şifrele '' işaretli ve değiştiremiyorum
ben klasör demiştim ama sen resimin ustune sag tıklamışsın o resimlerin bulunduğu klasörün ustune sag tıkla yani klasöre erişim hakke vereceksin