Kodumun, dosya adımın ve diğer her şeyin doğru olduğunu düşünüyorum ama neden böyle bir hata alıyorum :(((((
Sanırım txt dosyasını kaynak olarak visual a eklemek gerekiyormuş onu da denedim ama başaramadım sanırım.
resimde de görüldüğü gibi resource kısmının altına ekledim dosyayı. Ama yine açılmıyor dosya. Ne yapabilirim, neden böyle oluyor?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dosya bulunamadıysa ve döndürülen pointer NULL ise, fclose yapılmamalıdır diyebilir miyiz?
Tugrul_512bit
kullanıcısına yanıt
Demek istediğinizi tam olarak anlamadım.
Ama sorunun fclose dan kaynaklandığını düşünmüyorum, çünkü onu çeşitli konumlarda denedim bir çözüme ulaşamadım.
Yardımcı olabilecek birisi yok mu?? :'(
quote:
Orijinalden alıntı: merselmer
Demek istediğinizi tam olarak anlamadım.
Ama sorunun fclose dan kaynaklandığını düşünmüyorum, çünkü onu çeşitli konumlarda denedim bir çözüme ulaşamadım.
Yani fclose komutunu else içine koyunca çalışmıyor mu?
Tugrul_512bit
kullanıcısına yanıt
O şekilde yapınca dosyayı acamadan kodu çalıştırmaya çalışıyor, değişkenlerin değerlerini okuyup da atayamadığı için olmuyor :(
Sorunun fclose da olduğunu derleyicin söylüyor zaten. Onu else içine alacaksın sorun çözülecek.
Bir önceki mesajda da else in içine alınca da sonucun bu görüntüdeki gibi olduğunu söyledim. Kodun sizin söylediğiniz halini de denedim, burada paylaştığım ilk code bir alternatif denemem olmuş.
Yani kod doğruyken de dosyayı açamıyor, benim asıl sormak istediğim şey dosyayı source olarak visual a kayıt etmeli miyiz? benim bilmediğim bir şey mi var bu veri okutma aşamasında? Masaüstündeyken direk adını yazdığımda ya da path olarak yazdığımda hiç bir şekilde okumuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme