Şimdi Ara

DOSYA PAYLAŞIM PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM GİBİ DOSYA PAYLAŞIM PROGRAMI BULAMADIM
    HEPSİNİ HEMEN HEMEN DENEDİM AMA BİR TEK KAZAA KALDI....

AMA ONDANDA Bİ İYİ BAHSEDEN OLMADIKI YA...
    İYİ Bİ YORUM DUYSAM Bİ DAKKA BEKLEMİYCEM

• Kazaa kullanma bence de. Kullandığın programlardan neden memnun kalmadın? Emule ve Ldc++ mesela en iyileridir. Bitcomet de torrent için en iyi program.

Port açmakla ilgili bir problemin varsa Limewire kullan o zaman denemediysen
  • ONUDA KULLANDIM
    BELKİDE EN COK VERİM ALDIĞIM PROGRAMDI AMA
    PRO SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM3-5 GÜN İDARE ETTİ
    DAHA SONRA PROGRAMI SONLANDIRMAMA RAGMEN KENDİ KENDİNE TAKRAR CALISIYO VE BİLGİSAYARIDA KASIYO
  • BearShare'i denedin mi?
  • Imzamdaki resimli ayarlarına göre kullanmayı denedinmi hiç???
  • LDC++ KUR HERHANGİ BİR PROBLEM YAŞAMASSIN
  • bir tek ldc++ kaldı oda olmassa yola lime wire veya bear share ile devam edicez..

bu programlarda nasıl port açılır......????
  • quote:

Orjinalden alıntı: yayengec

bir tek ldc++ kaldı oda olmassa yola lime wire veya bear share ile devam edicez..

Bayağı bir heyecanlı arkadaşımzınsın ama şu iyidir diye atlamadan imzamdaki linkeri kullanarak denemeni tavsiye ederim. LDC++ ve Revconnect linkleri de mevcut onları da bir incele istersen.

Port açmakla ilgili aşağıdaki konudan veyawww.emuleturk.com ,www.meretx.com sitelerindenm yardım alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_1012655/tm.htm

Bu heyecanınla hepsini bir dene. En sonunda dönüp dolaşıp karar kılacağın emule olacak bundan da hiç şüphen olmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Imzamdaki resimli ayarlarına göre kullanmayı denedinmi hiç???

guzel bi kaynak hep ordan aldım yardımı
    torrent kullan bence.
  • ARES 1,8,6 yukle ben yukledım super
    tüm aradıklarımı ındıre biliyorum
    bence yukle artık daha da hızlandıhaberin olsun sorunsun baglanıyor ve sorunsuz bır sekılde yukluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: yayengec

bir tek ldc++ kaldı oda olmassa yola lime wire veya bear share ile devam edicez..

Bayağı bir heyecanlı arkadaşımzınsın ama şu iyidir diye atlamadan imzamdaki linkeri kullanarak denemeni tavsiye ederim. LDC++ ve Revconnect linkleri de mevcut onları da bir incele istersen.

Port açmakla ilgili aşağıdaki konudan veyawww.emuleturk.com ,www.meretx.com sitelerindenm yardım alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_1012655/tm.htm

Bu heyecanınla hepsini bir dene. En sonunda dönüp dolaşıp karar kılacağın emule olacak bundan da hiç şüphen olmasın.

YAA ZAFER USTA SEN BİZE LDC++ ALIŞTIRDIN YAFF BİZDE İYİ DEDİK ŞİMDİ KOPAMIYORUZZ BENCE ARKADAŞ LDC++ DA KARAR KILACAK

• Yok yaa aslında hepsini kullanınca performans alabiliyorsunuz da. Arkadaş yeni yeni kullanıyor herhalde topiklerini görüyorum bir program deniyor ve anında BEAR SHARE diye büyük harflerle yazıyor bir başka topikte Morpheus diye atlıyor. Onun heyecanını anladığım için. (ben de öyleydim)
    dönüp dolaşıp emule/edonkeyde karar kılacağını yazdım. Yoksa dc++ kullanmak istediğimde paylaşımcı biri olduğum için ve elimde Strongdc olmasına rağmen ben de LDC++ kullanıyorum.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:36:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.