Şimdi Ara

Dosya paylaşım prog. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dosya paylaşım proğramı arıyorum lütfen bana iyi bir dosya paylaşım proğramı öneriri misiniz?
    ----bilgi paylaştıkça büyür---

• Emule : kaynak çok, en fazla kaynak emulede, ayar yapmak biraz sıkıntılı, sırada bekleme zorunluluğu olduğu için çok uzun süre (yoğunluğa göre 1-2 gün) açık tutman lazım. Kaynak sayısı 1000'den fazla ise hızlıdır. Dosyanın fake olma olasılığı çok az.

Ares : Tek şarkı, düşük, orta kaliteli film indirmek için kullanılabilir. Çok hızlıdır. Dosyanın fake olma olasılığı yüksek sayılır. Önizleme yapmanda yarar var.

Limeware : Şarkı, albüm yani mp3 indirmek için harika bir kaynak. Hızı her ne kadar kaynağa bağlı olsada, yine de hızlıdır.

DC++: Favorim, aşkım, sevdam. Kaynak bakımından emule kadar olmasada kaynak olarak yinede çok iyi, kaynağı iyi seçersen ve çektiğin dosyanın kaynağı varsa çok hızlı.

imesh: Çok fazla casus program var ama kaynak ve hızı tutturduğun zaman iyi bir program, Mp3 ve orta halli ya da kısa filmler için tercih edilebilir. Casus program çıkmaması için Imesh Lite kullanmanı tavsiye ederim.

Daha da arkadaşlar eklesinler

• Bearshare : Bu program ile Gnutella ağı üzerinden MP3, MPEG, AVI, ASF, MOV, JPEG, GIF ve diğer türdeki dosyaları aratıp istediklerini kendi bilgisayarına yükleyebilir ve kendi dosyalarını da başkaları ile paylaşabilirsin.Programın kolay kullanışlı arayüzü sayesinde de arama, yükleme ve dosya paylaşımını kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

Edonkey : Buda hemn hemen emule gibidir.

Torrent yükleme programları : Bunların programları baya fazladır burda herkes hangi dosyayı çekiyorsa hız o kadar artar mantığı vardır.Eğer tek başına bi dosyaya atlarsan çok yavaş indirirsin hatta belki ağ'dan yanıt bile alamayabilirsin.Dosyalar,filmler arayacağın şeyler torrent net adreslerinde bulunurlar bunlara tıklayıp otomatik olarak download'a başlar.

Benimde aklıma gelen bunlardır.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4158631/tm.htm

Aramayı kullanalım arkadaşlar. Üst konuda açıklamalar var.
  • bearshare adlı program mp3 leri çok çok hızlı indiryo.arkadaşım önermişti..gerçekten ares e oranla çok hızlı...
  • torrent için azureus
    limewire pro da p2p için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Office 2003 Dosya Upload Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.