Şimdi Ara

Dosya Masrafını Kazandım Banka Karşı Dava Açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Garanti Bankasından çekmiş olduğum 3 kredi dosya masrafı için tüketici hakem heyetine başvurmuştum 2 tanesi 250 250 tutarında 3. ise 349 tl tutarında banka 250 tlnin 2 sinide tarafımda ödedi 3. dosya masrafını almaya gittiğimde ise 2 gün önce bankanın tarafıma dava açtığını öğrendim ve 349 tl parayı vermediler. Tüketici hakem heyetinin gönderdiği kağıtta ise bankanın verilen yasal süre içerisinde itiraz hakkını kullanmadığı yazıyordu garanti bankası yasal süre içerisinde itiraz etmediği halde bana neden dava açmış olabilir her 2 dosya masrafını aldığımda sıkıntı çıkarmayan banka 3. cüsü için neden dava açtı ve bankanın açmış olduğu bu dava için neler yapabilirim savunma dilekçesi hazırlamam gerekirmi gerekirse bu dilekçeye ek olarak emsal yargıtay kararlarını ve bankanın yasal süre içinde itiraz etmediğini ekleyebilirmiyim ve en önemlisi bu davayı kazanabilirmiyim veya nasıl bir yol izlemem gerekir şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Bir avukata danışmanızda yarar var, aksi halde size karşı açılan davayı kaybetmeniz halinde vekalet ücreti ve yargılama giderlerini de ödemek zorunda kalabilirsiniz.
  • Ayni olay basima geldi 380 lira icin basvurdum karara itiraz edip beni mahkemeye vermis garanti avukat tanidik vardi ona vekalet verdim o halletti mahkemeye bile gitmedim garantiden faizi ile aldim birde adilik olsun diye icraya verdim butun masraflari odedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki savunma dilekçesine ne yazdınız neler yaptınız daha detaylı bilgi vermeniz mümkünmüdür
  • Anneme de açtılar, kazandılar bir de, 305 tl ödedik
    İstanbul 27.İcra Müdürlüğü'nün 2015/xxxx Esas nolu icra takip dosyasının 343 TL 'lik dosya kapak hesabına göre, 7 günlük yasal sürem içinde icra vekalet ücretinin 4te 3ü hesaplanarak 305 TL yatırıyorum.
    Bu da yatırırken eklediğimiz not. Bizimki de garanti bankası
    Ekleme: Biz iki tane için açtık, başta parayı verdiler 1500 tl, sonra 305 tlsini aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neselihayalet -- 17 Şubat 2015; 3:28:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURDER_58

Hocam peki savunma dilekçesine ne yazdınız neler yaptınız daha detaylı bilgi vermeniz mümkünmüdür

Avukata git yoksa kaybedersin sende. Vekalet isteyecek tahminen mahkeme 1 yil sonra falan zaten avukat gerekli her seyi yapar. Avukat ile konus kazaninca parasini bankadan alsin o parayida o alsin ayarlar bir sekil

• Aynı sorun bendede var 3 ay önce beni aradılar ve anlaşalım 425 lira alın bırakın desiler benimde o an ihtiyacım vardı kabul ettim şimdi elime hakem heyeti kararı geldi 920 lira kazandiniz diye bende bankayi atadim bana karşı dava açmış şimdi ne yapmam gerek yardimci olurmusunuz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha konuyi okuyunca 3 kurus icin neler yapiyor bu banlalar diyorsun ama bir kisiye degil tum musterilerime yapiyormus. iyi gelir kaynagiymista. bu arada gecmis olsun hepinize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.