Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaptığımız eleştirilerde BSC'yi sevdiğimiz, önemsediğimiz için zaten. Yoksa Nur Ergezer'in özel hayatında neler yaptığı, hal ve hareketleri hiç mi hiç umrumuzda değil. Hatta Nur Ergezer umrumuzda değil. Biz BSC'yi Talha,Beril,Gökhan,Ersin gibi sevdiğimiz insanlar olduğu için takip ediyoruz. Onların samimiyetini, muhabbetlerini sevdiğimiz için takip ediyoruz ve BSC'yi bu yüzden önemsiyoruz. Önemsemiyor olsam çok daha farklı şekilde eleştirirdim. Ama işte dediğin gibi anlayana... Gökhan'ın bu konuda yazdıkları beni de şaşırttı ve benimde gözümdeki değerini düşürdü.

    Şunu da söylemek istiyorum, videoyu izlerken Gökhan'ın konuşma tarzından ve mimiklerinden biraz huylanmıştım (bildiğin kız karşısında nasıl konuşacağını bilemeyen liseli gençler gibi. bizim bildiğimiz tanıdığımız Gökhan değil videodaki) ama gördüğüm kadarıyla yanlızca ben değilmişim huylanan. Üstüne birde saçmalayan cümleler ile hanımefendiyi savunması insanın aklına bir "acaba" mı sorusu da uyandırmıyor değil çünkü başka mantıklı bir açıklaması olamaz. Ha bu bizi ilgilendirmez, haddimiz değil ama dışarıdan bu şekilde görünüyor.

    @drejtc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 5 Kasım 2014; 0:31:49 >




  • Arvat iyimiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha yorumlarımı silmişler ulan ne dedim doğruyu söylemek suç mu
  • Merlinkazani Mert'i Gördükten sonra Nur iyiki gelmis dedim.
    Mert'i bir zahmet bir da yayina sokmayin rica ediyorum.

    twitter'daki mesajlari hic iyide degildi bende kabul ediyorum lakin;
    ordaki serbest / özgür argo yapisini burda kulanmayacagi asikardir.
    sadece ilk yayini bekleyip görelim.



    --------

    sayin gökhan twitch yayimlarinin tekrarini koymayi düsünüyormusunuz ayriyetten ?




  • Bu yukardakilere bir çift sözüm var. Kısaca izah ediyorum. Madem beğenmiyorsunuz, istemiyorsunuz, ağır eleştiriyorsunuz neden konuda sürekli yer alıyorsunuz. Konuyu terk edin, bayanın video veya yayınlarını takip etmeyin. Eleştirinizi bitirdiyseniz uzaklaşın neden hala düşmanınızmış gibi eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz. Siz kendinizi şeriat yönetimi altında baskıcı bir toplumda hissediyor olabilirsiniz. bu toplumda sınırsız söz ve eleştiri hakkı bulunduğunu düşünebilirsiniz ancak Demokraside kişisel hak ve özgürlükler vardır. Bu hak ve özgürlükler cinsiyet ayrımı yapmaz. O kişinin yaşama alanına müdahale etme hakkınız da, eleştirme hakkınız da yok çünkü o kişinin hayatına müdahil değilsiniz. Hayır sanki maç izlerken, oyun oynarken, trafikte sollanırken vs. hiç küfür etmeyen insanlarsınız gibi davranıp da neden cinsi ayrımcılık peşine düştünüz anlamadım. En basit yolu konudan uzaklaşmak ve konuyu dağıtmamaktır. Derdiniz varsa lütfen PM yolu ile ilgisi ile iletişime geçin eleştiri ve önerilerinizi bildirin. Konunun dağılmasına neden olmayın. İyi forumlar.




  • Nur Hanım yorumları okumuş olacak ki böyle bir paylaşımda bulunmuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 5 Kasım 2014; 10:15:07 >
  • algılan çekememezlik midir? hatun hardcore yada değil kime ne? kendisini daha fazla fps oyunları oynayarak geliştirmişdir. 2 dene liseli ergen kitle hoş hatunu görünce dipi düşmüş nerden laf atsakda yahut CoD'da oynayan hatunlar oyunda canını okumuşdur ordan bileyli... La gidin okulunuza yarı iletken materyaller sizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    algılan çekememezlik midir? hatun hardcore yada değil kime ne? kendisini daha fazla fps oyunları oynayarak geliştirmişdir. 2 dene liseli ergen kitle hoş hatunu görünce dipi düşmüş nerden laf atsakda yahut CoD'da oynayan hatunlar oyunda canını okumuşdur ordan bileyli... La gidin okulunuza yarı iletken materyaller sizi

    Neyin kafasını yaşıyorsun sen birader hayırdır? O kızı eleştirenler farkındaysan özel yaşantısındaki her an kullandığı argo ve küfürler ile ilgili. Bu sitede birşeyler yapacaksa eğer her tür oyunda çok fazla deneyimi olması lazım ve de önyargıyla yaklaşılmaya ihtimal vermemesi gerek, ki biz sürekli karşımızda göreceksek daha düzgün biri olması gerekli değil mi?
    Liseyi bitireli yıllar oldu merak etme sen. Önce imla kılavuzunu alıp biraz pratik yaptıktan sonra gelip yorumunu yap istersen.
    Ayrıca sürekli Battlefield 4 oynayan birisiyim, ki isterse clan kurucusu olsun ister başka biri, her girdiğim server'da benden iyisi pek olmuyor, yani senin deyiminle bi hatunun beni geçmesi imkansız, ki sadece 2 oyunu konsolda oynayarak hardcore gamer olunmaz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nayifhakan

    Iyi geceler,oyunu almayi düşünüyordum ama videoları pek iç açıcı gelmedi bana.COD böyle fantastik konulara girecegine özüne dönüp yeniden 2 Dünya Savaşı konulu bir oyun yapsaydi keşke.
    Oyunu oynayan arkadaşlar yardımcı olup oyun hakkında yorum yaparlar ise ona göre alacagim.

    Oyunu bilgisayarda oynuyorum 2 gundur acikcasi 100 liraya degdigini düşünüyorum. Genel olarak oyun cok hizli yani ayni noktada 10 sn duramiyorsunuz. Oyunun kontrollerine alismak lazim. Harita kill streak ve silah cesitliligi gayet iyi. Soyle sikintilar var bazen serverlarda ping sikintisi olabiliyor. Birde bilgisayarda optimizasyonu iyi degil gibi gtx780 kullaniyorum extrada arada kasmalar oluyor bende biraz dusurdum fakat grafik sikinti degil benim icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 275 yorum varken 233 düşmüş tahamülsüzlük zirvede

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sözün kısası oyun çöp arkadaşlar. Paranıza yazık etmeyin. Mw2 den sonra çöp olu bu oyun. Utanmasalar aylık bir oyun çıkartacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungezerin ekim sayısını bulun bir yerden ve alın okuyun.Neden erkeklerin aralarında bir kadın oyuncu görmek istemediğiyle ilgili bir şeyler yazmışlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bsc'nin butun editorlerini severim. Ama bu videodan sonra Gokhan Bey gozumde duştu açıkcası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evvelden yediğin hurmalar sonradan tırmalar atasözünün ne manaya geldiğini herkes öğrenmiş oldu . Şu yorumları görünce siteyi daha bir sevmeye başladım. Kendi aramızda tartışsak ta siteye yakışmayan bir hareket olduğunda herkesin birlik olduğunu gördüm.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Beril Sergün alien mı? Daha önceki yorumlarımızı da okursan buradaki sorunun kadın olmadığını anlarsın.
  • Bu gencligin bu halde olmasinin sebebini herkes biliyor di mi beyler? Ulkenin halini... kim bunun sebebi? Evet dogru bildiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Kasım 2014; 11:33:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    Liseyi bitireli yıllar olmuş ama kafa hala liseli Hiç kimse geçemezmiş kolay kolay,her lobby de birinciymiş.Gel cod a bi teke tek maç yapalım? Konunun başından beri yorumlarını dikkatle okuyorum.Ne kötüledin sen öyle yahu sana kadar kimse yok böyle üstüne üstüne konuyu takip edip 15 yorum yapan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod oynayan hardcore oyuncu olur diyen var. kusura bakmayında hardcore oyuncu nedir asıl siz bilmiyorusunuz cod değil elder scrolls oynamış olsa atiyorum yada dark souls o zaman hardcore oyuncu mu olucaktı? konsolda hardcore oyuncu olmazda diyen var. hardcore oyuncu her türlü platformda oynar yüzlerce oyun oynamış olun bi fallout 1,2,3 oynamadıysanız hardcore oyuncu demeyin kendinize mario oynamadiysaniz , oddworld , resident evil , silent hill , devil may cry vb... oynamadiysaniz hardcore oyucnu değilsiniz sizin o call of duty oynayan hardcore oyucnu mu olur diyosunuz ama benim gözümde call of duty oynamamış olan bir oyuncuda hardcore oyuncu değildir örnekler çoğaltılabilir yazmaya başlasam bitmez zaten ama bunca senedir her türlü oyunu her türlü konsolda oynamaya çalışıyorum ben kendime hardcore oyuncuyum tanımlamasını yapamaıyorum millet kendine şap diye yapıştırıyor hardcore oyuncuyum diye.
  • Arkadaşlar hele bir görelim bakarız sonra D:
  • ben olsam bu videoyu yoruma kapatırım, millet ahlak bekçisi kesilmiş bu ülkede, gerçi hırsız sevici millette ahlak ne arar da neyse...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.