Şimdi Ara

dosya kapatmak için dilekçe örneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, malumunuz bir kazaya karıştık. Detaya girmeyeceğim, şöyle bi 70 saattir falan ayaktayım ve beynim durmuş durumda. Malum, dolaylı olarakta olsa çalıştığım şirketin, yıl sonu defterlerini kapatmaya uğraşıyoruz..
    Sigorta şirketine bir yazı yazıp, acilen dosyamı kapattırmam gerekli, daha sonra açıklarım.
    Aracı tamire soktuk bile, artık onların parasına ihtiyacımız yok ve araştırmada olan dosyayı kapattırmak istiyorum.
    Şimdi sigorta şirketini aradım. Bir fax numarası verdi, buraya dilekçe yollayın dedi ve beni başından savdı...
    Ustam bir ömürlük dilekçe örneğini sözlü olarak bana aktardı..
    Experde dilekçeni bana faxla, ben kapattırırım dedi. Birkaç cümleyle dilekçeyi yazdı telefonda adam..

Eve geldim, nerden geldiğimi bile unuttum o derece uykusuzum.
    Acilen bir dilekçe örneğine ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim..
    Kısa ve öz olacak. PM ile atarsanız daha bir makbul olur.
    İşim hallolduğunda bizzat sildireceğim bu yanlış yere açılmış konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 23 Aralık 2009; 17:43:16 >

• Pek yardım sever kimse yok sanırım.. Olsun teşekkürler yinede.
  • Aynısını bende yapmıştım, ahım şahım bir dilekçe değil. Plakanız, poliçe ve acenta no'nuz,dosya numaranız'la birlikte kaza bedelinin kaskodan karşılanmasını talep etmediğinizi yazıp imzalayıp fakslayın. Bir özelliği yok yani.
    Geçmiş olsun.
    Edit: Önemli nokta, siz dosya açtırdığınız için kaskoyu kullanmasanızda tramer'de kayıt açılmışsa geçersiz'e çevirtin. Sonra eğer hasarsızlık indiriminiz varsa kasko yenileme döneminde sorun yaratabiliyor, beni bir süre böyle uğraştırmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 23 Aralık 2009; 16:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allforone

Aynısını bende yapmıştım, ahım şahım bir dilekçe değil. Plakanız, poliçe ve acenta no'nuz,dosya numaranız'la birlikte kaza bedelinin kaskodan karşılanmasını talep etmediğinizi yazıp imzalayıp fakslayın. Bir özelliği yok yani.
    Geçmiş olsun.
    Edit: Önemli nokta, siz dosya açtırdığınız için kaskoyu kullanmasanızda tramer'de kayıt açılmışsa geçersiz'e çevirtin. Sonra eğer hasarsızlık indiriminiz varsa kasko yenileme döneminde sorun yaratabiliyor, beni bir süre böyle uğraştırmışlardı.

Teşekkür ederim, cevap gelmeyince yazdım yolladım bile.
    Malesef benden biraz ayrıntılı dilekçe istediler. Çünkü dosya araştırmada olduğu için korkup kapattırdığımızı düşünüyorlar.
    Karşı tarafın trafik sigortasıydı. Kaskom zaten yok.
    Böyle de mutluyuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.