Şimdi Ara

Dosya isimleri yeşil oldu...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Taşınabilir HDD var... içine format öncesi birçok belge attım. şimdi geri yükleme yapmak istiyorum bana şu sorunu veriyor...

"Diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından emin olun..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoxo80 -- 4 Ekim 2009; 22:40:25 >

• yokmu bunun bir çözümü?
  • dostum yeşil renkteki dosyaları sag tıkla özelliklerden gelişmişe tıkla ve disk alanından kazanmak için içeriği sıkıştır ın yanındaki tikii kaldır bakalım düzelecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

dostum yeşil renkteki dosyaları sag tıkla özelliklerden gelişmişe tıkla ve disk alanından kazanmak için içeriği sıkıştır ın yanındaki tikii kaldır bakalım düzelecekmi

Yok kardeş hepsini denedim. o zamanda şu sorunu veriyor: Yoksay diyorum, Tümüne yoksay diyorum, Yeniden dene diyorum hiç birinde olmuyor...

• bildiğim kadarı ile malesef bu dosyaları kurtarmanızın bir yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozane

bildiğim kadarı ile malesef bu dosyaları kurtarmanızın bir yolu yok.

Format atmadan önce sürücüyü sıkıştırma yapmıştım ondan kaynaklanıyor dediler...
    Bi kaç kişi aynı şeyi yapmış onlarda aynı sorunla karşılaşmış, onlarda belgeleri ya "D" sürücüsüne atmışlar, ya "flash disk"e yada benim yaptığım gibi taşınabilir HDD'ye atmışler...
    Düşünüyorum acaba DVD ye yazdırsaydım DVD kendini kitlese yine aynı sorun yaşanırmıydı...?
    Bi kaç arkadaşımda sizin dediğinizi dedi. "O dosyaların üzerine bi bardak su iç dediler..."
    Bu sorunun tekrar yaşanmaması için ne yapmam gerek...
    2 sürücüyede format atsam düzelirmi...? Yada bu dosyaları "Linux" yüklü bir bilgisayarda açmayı denesem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoxo80 -- 4 Ekim 2009; 22:49:51 >

• O dosyalar gitmiş.Sebebi ise dosyaların önceki windows ta şifrelenmiş olmasıdır.Tek çözüm yolu vardır.Önceki windows vermiş oludğu harf ve karakterlerden oluşan bi id vardır.onu bilmen ve bu dosyalara izin vermen gerekir.onuda muhtemelen bilmiyosundur.Bundan dolayı soğuk su içmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrldxplrr

O dosyalar gitmiş.Sebebi ise dosyaların önceki windows ta şifrelenmiş olmasıdır.Tek çözüm yolu vardır.Önceki windows vermiş oludğu harf ve karakterlerden oluşan bi id vardır.onu bilmen ve bu dosyalara izin vermen gerekir.onuda muhtemelen bilmiyosundur.Bundan dolayı soğuk su içmelisin.

Bahsettiğin "ID" bunlardan biri olabilirmi...?,

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxo80

quote:

Orijinalden alıntı: wrldxplrr

O dosyalar gitmiş.Sebebi ise dosyaların önceki windows ta şifrelenmiş olmasıdır.Tek çözüm yolu vardır.Önceki windows vermiş oludğu harf ve karakterlerden oluşan bi id vardır.onu bilmen ve bu dosyalara izin vermen gerekir.onuda muhtemelen bilmiyosundur.Bundan dolayı soğuk su içmelisin.

Bahsettiğin "ID" bunlardan biri olabilirmi...?,

peki o ıd yi nereye gireceğiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.