Şimdi Ara

Dosya birleştirme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wmv uzantılı dosyalrı birleştirmem mümkün mü_? Yada başak bir dosya formatına çevirebilsem de olur_? (mpg avi vb..)
    Bu işlemleri yapabileceğim programlar var mı_?

• Nero önerebilirim
  • "All video converter" programını da bir incele..
  • sağolun arkadaşlar wmv/rm/mpeg/avi joiner diye bir program buldum. Gayet kolay kullanımı var, birleştirirken aynı anda dosya dönüşümü de yapabiliyor. Yani wmv leri direk avi olarak kaydettim.
    Yine yardımlara teşekkürler.
    Yalnız webche neroyla nasıl yapıldığıını anlatabilirsen sevinirim...
  • Benimde tavsitem avi-mpeg-wv... joiner enode yapmakl uğraşmoıyo eğer wmv'doyarın ynı fps ve çözünürkükte ise windows ile dosya kopyalam gibi hızla birleştireblirisn çünkü program birlerleştirme iişini treaming olrak yapıyo

www.boilsoft.com
  • arkadaşlar benim dosya birleştirme ilgili sorunum var *.001-002-.... diye giden dosyları hangi program ile birleştirebilirim şimiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsahin05

arkadaşlar benim dosya birleştirme ilgili sorunum var *.001-002-.... diye giden dosyları hangi program ile birleştirebilirim şimiden teşekkürler

"HjSplit" le birleştirebilirsin, google da aratırsan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P€N€MY -- 10 Haziran 2007; 20:23:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik dosya ve klasör silme
    3 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    geçen yıl açıldı
    Dvd dosyalarını birleştirme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: netfaresi

wmv uzantılı dosyalrı birleştirmem mümkün mü_? Yada başak bir dosya formatına çevirebilsem de olur_? (mpg avi vb..)
    Bu işlemleri yapabileceğim programlar var mı_?

Windowsun kendi movi maker da yapr bu işleri
  • arkadaşlar bari bulduğunuz proğramların linklerini kopyalasanızda biz de yüklesek ?????*
  • arkadaşım o sorunu programsız halledebilirsin.birleşecek dosyaları d dizinine at sonra başlat çalıştıra cmd yaz d: enter yaptıktan sonra copy/b yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak birleştireceğin dosyaları sırasıyla sürükle ama her birinin arasına da + işareti koy.sonuncudan sonra yine bir boşluk bırakarak toplam.mpeg yazıp entere bas veya uzantısı herneyse avi de olabilir wmv de.son olarak d dizininde birleşmiş dosyalarını göreceksin..
  • kardeş dediğini ben 2 adet avi dosyasını birleştirmek için yaptım. dos ta dosya kopyalandı diyor toplam.avi oluştu ama ilk dosya ile aynı dosya. yani 2. verdiğim dosyayı eklememiş sadece 1. dosyayı çıkartmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.